.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: koftiii

Hybrid View

Guest

koftiii

ami eto taka stoqt ne6tata na kratko:tazi ve4er gadjeto mi doide u doma.natiskahme se i az bqh sednala varhu nego i v tozi moment v staqta se poqvi maiaka mi sega sym mnogo pritesnena napravo ne moga da q pogledna daite nqkakav konkreten savet [-o< ,kakvo da i kaja,za6toto imam 4uvstvoto 4e 6te me zastrelq s pogled ve4e cqla ve4er,makar 4e s gadjeto mi sme zaedno po4ti godina i moje bi na neq i e qsno kakvo var6im stana mi mnogo kofti.i pls bez da se prismivate

мн кофти тръпка...
    skype=thefreakboy92

Be yourself ! There are too many other people!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Мисля че правиш от мухата слон,еее,голям праз,тя да не би да не е правила същото нейните гаджета,мисля че тва с погледа е малко прувеличено,се пак ходите от много време-да не би за пръв път да ви вижда заедно?Едва ли.Не се впрягай толкова,дръж си се естествено и както винаги,нищо фатално не е станало.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен ще е най-добре да говорите и двамата с майка му, а не да седите и да мълчите.Може би й е неловко, а не толкова, че има нещо към теб, с времето ще отмине.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    еми обясни й вси4ко...6те те разбере все пак и тя е била на тази възраст и тя ги е вър6ила такива не се притеснявай толкова
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Спокси,не е чак толкова фатално.Предполагам,че ти е доста неловко,но се случват и такива неща .. поне за следващия път ще знаеш,че вратите се заключват
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: koftiii

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami eto taka stoqt ne6tata na kratko:tazi ve4er gadjeto mi doide u doma.natiskahme se i az bqh sednala varhu nego i v tozi moment v staqta se poqvi maiaka mi sega sym mnogo pritesnena napravo ne moga da q pogledna daite nqkakav konkreten savet [-o< ,kakvo da i kaja,za6toto imam 4uvstvoto 4e 6te me zastrelq s pogled ve4e cqla ve4er,makar 4e s gadjeto mi sme zaedno po4ti godina i moje bi na neq i e qsno kakvo var6im stana mi mnogo kofti.i pls bez da se prismivate
    при мен не се е случвало точно такоа нещо ама тя маикати сигурно знае че праите секс(ако правите)се пак не са толкоа задрустени и те са го праили.....мен лично маиками зн че праа секс казал сум и го аз една вечер ме издразни и я затапих мнмн яко и от тогаа нищо не ми каа хххх така се праи хх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Нормално...и те са били като вас,няма какво да се притесняваш , нищо няма да ти направи майка ти . Ще и мине

Голям фен
    opitai se da pogovorish s maika si i i kaji 4e tova e normalno pri vryzka koqto e prodyljila edna godina tq sys sigurnost go znae no i e mnogo trudno da povqrva 4e neinoto malko momi4e ve4e e jena ako moje taka da se kaje ..

Супер фен
    WoW kofti.Dnao ne mi sa sluchva.Em kakvo ... kaji i istinata be.Nqma ko da ovyrtash.Pogovorete si i sichko shte se oprai.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Stara Zagora
    Ми нормално е майка ти да гледа малко накриво. Тва е малко неприятно за нея, в един момент осъзнава че си порастнала и не си нейното малко момиченце. Въпреки че сте отдавна заедно и тя се досещала какво правите. Нормална е тази реакция не се притеснявай. Сега пък резултата може и да е положителен. Току виж ти купила пакет презервативи. Навремето нашите така направиха . Не и се сърди да не забравяме че тя е живяла в малко по различни времена с по различни и консервативни разбирания. Успех и много да се обичате
    Niama Sadba Jivota e Borba

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си