Edin den pokanih averkata si v nas i az otidoh za malko v kunhqta 4e da donesa ne6to za piene. Sled malko vlizam v moita staq kadeto be6e tq i kakvo da vidq-momi4eto mi zastanalo na ednoto leglo i usileno si turka puteto..mm 6tqh da otka4a otna4alo zastanah da q gledam pri pritvorena vrata za6toto ne znaeh kakva 6te e reakciqta i a super mnoo se kefeh na tova koeto vijdah..nadyrvih se adski mnogo i ne izdarjah. Vlqzoh v staqta no tq podsko4i i izvednaj sprq. Az se problijih kum neq i q celunai i i kazvam 'kakvo pravi6 kote' a tq se iz4ervi li4e6e i 4e adski mnogo se pritesni oba4e az spusnah raka kam vse o6te goloto i pute i zapo4nah da q masajiram. Otna4alo be6e smutena,a posle suvsem se otdrupna. A az i vikam-'kakvo,ne ti li haresva?

',a tq : 'ohh,mnogo,milo,no ne sega' i se oble4e, az ostanah na suho i mi e kofti. Ne znam za6to postapi taka ,a ideq si nqmam dali e devstvena i ne e zaradi tova. Samo znam,che mn me kefi maceto mi i taka se nadurvih pri taq gledka,a i si li4e6e,4e i na neq i haresa,kato vzeh da i razturkvam puteto,no...zashto li mi otkaza sex?