.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Guest
    и както бях чел преди време...не е важно колко е голяма чушката а колкоо е люта и голям да ти е като си прост и неук нищо не се получава затова не се комплексирайте...търпение може пък да пораснат...ма тва не ги прави по люти затва мислете за момичето...възприемайте секса като "задоволяване на момичето", като начин да си изразите чувствата ,а не "ръгам за да ми е яко" тряя да я обсипвате с ласки, с внимание, с нежност и тн. вий сте умни ще се сетите...
    брех къф експерт се извъдих

Повече от фен Аватара на air_wisp
    tva gore bqh az
    маа фака

_dmx_
    Guest

re

mmm dammm pitah shoto vsqka jena kazva razlichno (po princip) 4el sym dosta mneniq na jeni (zreli) i studentki koito 15 sm ne gi udovletvorqvat....i to dosta mneniq.. ma malko e stresirashto ako priqtelkata ti si pada po 20 sm....

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица"
    ma hem vijdash che si prosta hem komentirash nedei che tuka ti se smeqt..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: re

Цитирай Първоначално написано от _dmx_
    mmm dammm pitah shoto vsqka jena kazva razlichno (po princip) 4el sym dosta mneniq na jeni (zreli) i studentki koito 15 sm ne gi udovletvorqvat....i to dosta mneniq.. ma malko e stresirashto ako priqtelkata ti si pada po 20 sm....
    abe kvo gi slushash be... kato im zavresh 10 i pochvat da vikat,tva che te si mislqt che moe da poemat 3 metra.. ostavi gi da si mislqt.. nema kvo ti puka!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    А така, Infatuated Inside. Затова бях и пуснал тема защо жените естествено искат по-големи пениси.

Под "няма значение" ние мъжете трябва да разберем, че не биха ни зарязали за такова нещо. Не, че са хипер доволни от малки пенисчета.

Ама вярно си е, толкова обсъждания, чак и аз почнах да се притеснявам малко-малко. Тук всички си ги изкараха 20 см и нагоре. А и като се има предвид, че не ми е особено дебел (ми на кой да прилича, ако не на мен)..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    А така, Infatuated Inside. Затова бях и пуснал тема защо жените естествено искат по-големи пениси.

Под "няма значение" ние мъжете трябва да разберем, че не биха ни зарязали за такова нещо. Не, че са хипер доволни от малки пенисчета.

Ама вярно си е, толкова обсъждания, чак и аз почнах да се притеснявам малко-малко. Тук всички си ги изкараха 20 см и нагоре. А и като се има предвид, че не ми е особено дебел (ми на кой да прилича, ако не на мен)..
    Chak puk ot tebe ne sum ochakval se vruzvash na lakomite jenski putki,kakto kazah rugnesh im deset i vikat... tva e.. nqma kvo da go mislish;]
    puk da ne vqrvash s tiq deto pishat moq e 24sm.. pulna kompleksarshtina!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Не бих казала, че е от кой знай какво значение, важното е как мъжете си използват инструмента.

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Chak puk ot tebe ne sum ochakval se vruzvash na lakomite jenski putki,kakto kazah rugnesh im deset i vikat... tva e.. nqma kvo da go mislish;]
    Хахах, не, не съм тръгнал сериозно да се тревожа и - не, не ми пука особено. Когато някоя дама се оплаче, тогава може да си променя становището. Просто понякога ми се иска да съм най-най-най за моята партньорка.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от shizzle

DjBaloon, изясни ми се вече, че мъжкото ти достойнство е малко, но не е нужно и толкова демонстративно да показваш, че и умственият ти багаж е в ограничени количества.
    Разбрах, че си авторитет и разбрах, че 10см им стигат на жените, по твоя скромна преценка. Така или иначе, мен твоите заблуди не ме бъркат, пък и гаджето ми няма твоя проблем. (:
    Спести си ако обичаш цинизмите и се въздържай да наричаш който и да е било "лакома путка" за в бъдеще, защото така не проявяваш остроумие, а единствено всякаква липса на (елементарна) култура. А и е абсолютно излишно да цитираш всяко мнение, което е различно от твоето. Ако искаш да оспорваш - прави го като хората, ако не - просто няма смисъл.

Shizzle. (:
    Аз като казвам, че има значение, не значи, че бих оставила човек, когото обичам заради подобно нещо. В никакъв случай. В крайна сметка човек се ражда някакъв и не може да промени тези неща. А смятам, че когато избираш да си с някой, го правиш именно, защото харесваш изборите, които той е направил за себе си, за поведението си, за отношението си. Другото е в ръцете на майката природа и толкова - каквито такива. Аз също имам 1100 дефекта, но не мисля, че те трябва да бъдат предпоставка някой да не бъде с мен. Ако са - значи не говорим за любов. Това и по повод едно друго мнение.

И пак, казвам за милионен път, "размерът има значение" не значи, че колкото е по-голям, толкова по-добре. Има момчета, които имат обратния проблем, не осъзнавам защо се хващате само за първото. На мен 20см или, недай Боже, над 20, би ми било прекалено и не би ми харесвало. Ето значи, размерът има значение. И ТО НЕ САМО ПО НАЧИНА, ПО КОЙТО ГО ВЪЗПРИЕМАТ ПОВЕЧЕТО.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    ama piklo kva ti si da mi kajej kade kvo i kak da go praa ma ahhaha,ae sled kato spish s mene da mi kajej kolko mi e golem i kak go praa,a ne da mi govorish bez da znaesh,oshte po nekulturno e da se izkazvash za neshta koito neznaesh i ne si vidqla..ot tova az kvo govora.. est che neharesvam pikli 13 godishni momichenca deto sedqt po forumite i razpraat che momche s pishka pod 20 sm ne stavat... ti ako zashtitavash takia ligli si gi zashtitavai pred nekoi drug ne pred mene che v mene budish samo isterichen pristup na smqh...ligla shte mi kaje tq kvo sum pravil i az i kak sam go pravil... ajhaaha abe q zamalchi che mi prosteesh porsto neznam koi e tupiq.. tupo momiche!
    ako sum iskal da proqva ustroumie da sum te naprail za smqh da pisha nasqkade sled tebe za intelekturalnoto ti nivo.. no si prekaleno pod moeto i nebih se zanimaval..
    Mnogo mrazq tupi devoiki kato tebe,e zatakia ovci kato tebe e takai momcheta pitat 15-16sm malko li e?

ama piklo kva ti si da mi kajej kade kvo i kak da go praa ma ahhaha,ae sled kato spish s mene da mi kajej kolko mi e golem i kak go praa,a ne da mi govorish bez da znaesh,oshte po nekulturno e da se izkazvash za neshta koito neznaesh i ne si vidqla..ot tova az kvo govora.. est che neharesvam pikli 13 godishni momichenca deto sedqt po forumite i razpraat che momche s pishka pod 20 sm ne stavat... ti ako zashtitavash takia ligli si gi zashtitavai pred nekoi drug ne pred mene che v mene budish samo isterichen pristup na smqh...ligla shte mi kaje tq kvo sum pravil i az i kak sam go pravil... ajhaaha abe q zamalchi che mi prosteesh porsto neznam koi e tupiq.. tupo momiche!
    ako sum iskal da proqva ustroumie da sum te naprail za smqh da pisha nasqkade sled tebe za intelekturalnoto ti nivo.. no si prekaleno pod moeto i nebih se zanimaval..
    Mnogo mrazq tupi devoiki kato tebe,e zatakia ovci kato tebe e takai momcheta pitat 15-16sm malko li e?
    Окай, наистина ме изненада. Мислех те за съвсем мъничко по-адекватен. (:
    Обожавам когато някой изобщо не си е направил труда да прочете малко по-задълбочено поста ми, но отбира няколко нападки, засяга се и почва да бълва простотията си.
    Няма опастност да спя с теб, така, че за мое огромно щастие, няма никога да разбера на 100% колко ти е. Но факт, че ти е под 20см, нали? Ако ти беше 20, никога нямаше да твърдиш, че момичетата си умират от кеф на 10. Психология, чиста психология, до болка елементарна и пределно ясна на всеки средностатистически човек. Чувствай се уникален, не попадаш в статистиката. (:
    Забележка още една - не на 13, на 16 години съм. И не защитавам "13 годишните лигли", за които пишеш, не знам от чий зор си останал с такова впечетление. Отделно, КЪДЕ (да ми цитираш, моля) твърдя, че не признавам под 20см?! Странно, на мен ми се струва, че точно в горния си пост писах, че не ми харесва. Whatever, пикли наричай мацките, които крещят от кеф заради 10см ;Р

Мега фен
    Град
    Извън границите
    moje i da sum zburkal,no se drazna ot devoiki koito postoqno iztukvat kolko trea da e golem,shtoto zemi se zamisli che v toq razdel na foruma ima sigorno nad 100 temi ot momcheta da pitat dali im e maluk? az za tva te obivnqvam!i da si na 16 pak si po-malka.. nqma znachenie.. a tova che nqma da spish s mene vobshte nqma kvo da se komentira fakt e primera beshe da iztukna che komentira neshto koeto ne si vidqlq.. koeto e tupo
    Da pod 20 sm mi i se i sam nqmal nikoga problemi i ot tam IDVA MOQ QD,shtoto sam vidql che nqma problemi a vij kolko momcheta pitat dali ne e normalno,i vinovni sa samo i edinstveno TUPITE KOMENTARI,na opr devoiki...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица"

шшш и как по-точно разбра че съм проста?
    може би защото нещо съм се избъзикала или какво..
    да нямаш проблем с размера че така се напичаш, е за твое успокоение ще кажа, не, няма значение...

Мега фен
    Град
    Извън границите

да нямаш проблем с размера че така се напичаш, е за твое успокоение ще кажа, не, няма значение...
    a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti napravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
    tva za razmera ot gornata li go vide..pahaha,pone ako shte ustroumnichite probvaite i s drugi obidi;] che samo s 1 dai malko raznoobrazie razchipi se haha

Град
    София

a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti naravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
    пак ще повторя избъзикала съм се за 20-25см..защото да беше една темата за размера да отговоря сериозно, но след като всеки ден се появява по една такава тема, накрая как да не се избъзика човек, а колкото до другото естествено, че няма да те интересува какво си мисли за теб "малка_сладуранка" или някой си юзър от форума, както и мен не ме интересува..

moje i da sum zburkal,no se drazna ot devoiki koito postoqno iztukvat kolko trea da e golem,shtoto zemi se zamisli che v toq razdel na foruma ima sigorno nad 100 temi ot momcheta da pitat dali im e maluk? az za tva te obivnqvam!i da si na 16 pak si po-malka.. nqma znachenie.. a tova che nqma da spish s mene vobshte nqma kvo da se komentira fakt e primera beshe da iztukna che komentira neshto koeto ne si vidqlq.. koeto e tupo
    Da pod 20 sm mi i se i sam nqmal nikoga problemi i ot tam IDVA MOQ QD,shtoto sam vidql che nqma problemi a vij kolko momcheta pitat dali ne e normalno,i vinovni sa samo i edinstveno TUPITE KOMENTARI,na opr devoiki...
    Като си сбъркал, ще внимаваш в тона. Замисли се следващия път, когато започнеш с безпочвени обиди, дали всъщност проблемът не е в теб. Съжалявам, че пак се опитвам да спасявам света, в кръвта ми е. (:
    А ти се дразни от каквито си искаш девойки - това си е твоя работа. Дори да попадах в тази група, пак нямаше да ме засяга. Но е дразнещо когато поставяш в нея човек, който най-ясно и точно е написал какво мисли и то определено не съвпада с това, което ти си си въобразил, че мисли.
    Не претендирам, че съм голяма, претендирам, че не съм на 13. Разлика огромна.
    Да, коментирах нещо, което не съм видяла. (И се оказах права, нали?) В случай, че това действие те дразни - то тогава не коментирай нито годините ми, нито това колко сантиметра искам, нито каквото и да е било от нещата, които изкоментира по мой адрес - тъй като и ти нищо не си видял, а явно не си и прочел. Be the change you want to see in the world, както веднъж ми казаха. (:
    И за последен път: Това, че размерът има значение, не е равносилно на това, че ако ти е по-малък си извън играта. Научете се да четете това, което е написано, не това, което ви се иска да бъде.
    Колкото момчетата, които се комплексират от коментари на момичета. Човек трябва да свиква с критиката. Винаги ще се намери кой да те критикува, не може винаги да те засипват с комплименти. И най-вече, трябва да е наясно кои са му предимствата и кои не. Не може винаги да си живее в розовия неопетнен свят. Реалността му е майката.

Мега фен
    Град
    Извън границите

a bash ti behse pisala glupsoti 20-25 kvo mi govorish ne me drazni.. taka sum videl taka sum precenil,misli si kvoto iskash za mene kakto az praa za tebe,seki ima sobstveno mnenie e fakt ti naravi takova v mene a tvoito za mene ne me i vulnuva.. ne se vprqgam ot chujdoto mnenie..
    пак ще повторя избъзикала съм се за 20-25см..защото да беше една темата за размера да отговоря сериозно, но след като всеки ден се появява по една такава тема, накрая как да не се избъзика човек, а колкото до другото естествено, че няма да те интересува какво си мисли за теб "малка_сладуранка" или някой си юзър от форума, както и мен не ме интересува..
    haha,abe to tochno zaradi takia bazici ima seki den po 1 takava tema,ne za drugo...tc tc tc tc

Град
    София
    ами съжалявам, ако съм създала комплекс на някои..
    и ще отговоря сериозно, за да компенсирам останалото
    Размера няма значение, стига да е в границите на нормалното.Другото което мисля по темата е, че е много по-приятно с 15см отколкото с 20...поне при мен е така..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    Като си сбъркал, ще внимаваш в тона. Замисли се следващия път, когато започнеш с безпочвени обиди, дали всъщност проблемът не е в теб. Съжалявам, че пак се опитвам да спасявам света, в кръвта ми е. (:
    А ти се дразни от каквито си искаш девойки - това си е твоя работа. Дори да попадах в тази група, пак нямаше да ме засяга. Но е дразнещо когато поставяш в нея човек, който най-ясно и точно е написал какво мисли и то определено не съвпада с това, което ти си си въобразил, че мисли.
    Не претендирам, че съм голяма, претендирам, че не съм на 13. Разлика огромна.
    Да, коментирах нещо, което не съм видяла. (И се оказах права, нали?) В случай, че това действие те дразни - то тогава не коментирай нито годините ми, нито това колко сантиметра искам, нито каквото и да е било от нещата, които изкоментира по мой адрес - тъй като и ти нищо не си видял, а явно не си и прочел. Be the change you want to see in the world, както веднъж ми казаха. (:
    И за последен път: Това, че размерът има значение, не е равносилно на това, че ако ти е по-малък си извън играта. Научете се да четете това, което е написано, не това, което ви се иска да бъде.
    Колкото момчетата, които се комплексират от коментари на момичета. Човек трябва да свиква с критиката. Винаги ще се намери кой да те критикува, не може винаги да те засипват с комплименти. И най-вече, трябва да е наясно кои са му предимствата и кои не. Не може винаги да си живее в розовия неопетнен свят. Реалността му е майката.
    ahha ma ne si misli che neshto ti se preklanqm? tva che ne mi puka i kazah che sum zburkal ne te pravi velika povqrvai mi! ahha da sedna da ti obqsnqvam kolko mi e golqm,ma ot kuf zor haha izvenete gospojichke vie koq ste? aide da zadovlq nujdatati da razbresh kolko mi e 1 santim v erekciq mi e ,da hubavo neshto e kritikata priemam go edinstvenoto smisleno izkazvane tuka si mnogo prava,no s malko izkluchenie,priemam kritika no ot kompetentni hora a ne ot nqkoq si tam..;] tva e nqma kvo da ti kaja poeche..

Мега фен
    Град
    Извън границите
    ами съжалявам, ако съм създала комплекс на някои..
    и ще отговоря сериозно, за да компенсирам останалото
    Размера няма значение, стига да е в границите на нормалното.Другото което мисля по темата е, че е много по-приятно с 15см отколкото с 20...поне при мен е така..
    =D>

ahha ma ne si misli che neshto ti se preklanqm? tva che ne mi puka i kazah che sum zburkal ne te pravi velika povqrvai mi! ahha da sedna da ti obqsnqvam kolko mi e golqm,ma ot kuf zor haha izvenete gospojichke vie koq ste? aide da zadovlq nujdatati da razbresh kolko mi e 1 santim v erekciq mi e ,da hubavo neshto e kritikata priemam go edinstvenoto smisleno izkazvane tuka si mnogo prava,no s malko izkluchenie,priemam kritika no ot kompetentni hora a ne ot nqkoq si tam..;] tva e nqma kvo da ti kaja poeche..
    *въздиша*
    Трагичното е, че на всеки твой пост, мога да отговарям с цитати от предния.
    И от чий зор да мисля, че ми се прекланяш, мислиш ме за велика и не знам си там още какво? Това са твои си някакви изводи, неща, които аз по никакъв начин не съм си и помислила.
    И, омфг, не ми дреме колко ти е голям? Ти си този, които разправя, че е под 20, мен това никак, ама никак не ме вълнува.
    Но нейсе, хората обичат да отговарят на измислени нападки. Но най-трагичното е, че дори не осъзнаваш колко много мнението ми по темата се припокрива с твоето, а и така или иначе - не би разбрал.
    Жив и здрав.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    *въздиша*
    Трагичното е, че на всеки твой пост, мога да отговарям с цитати от предния.
    И от чий зор да мисля, че ми се прекланяш, мислиш ме за велика и не знам си там още какво? Това са твои си някакви изводи, неща, които аз по никакъв начин не съм си и помислила.
    И, омфг, не ми дреме колко ти е голям? Ти си този, които разправя, че е под 20, мен това никак, ама никак не ме вълнува.
    Но нейсе, хората обичат да отговарят на измислени нападки. Но най-трагичното е, че дори не осъзнаваш колко много мнението ми по темата се припокрива с твоето, а и така или иначе - не би разбрал.
    Жив и здрав.
    sigorno si prekaleno umna i nemoga
    jelaq ti sushtoto i na tebe i malko realno mislene;]

Супер фен
    Град
    Shizzle. (:
    Аз като казвам, че има значение, не значи, че бих оставила човек, когото обичам заради подобно нещо. В никакъв случай.
    Не съм си и помислял това. Просто се опитвам да превеждам между двата пола. Защото постоянно се пускат теми, уж говорим за едно и също нещо, но момчетата и момичетата имат предвид различни неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си