- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Преди Секс
Какво правите преди секс с приятеля/приятелката си ?
Разкажете за някой от преживяванията си![]()
![]()
Qqq i mene moq ma rita v duparata..Първоначално написано от hih
P.S. V kakaf smisal kakvo pravim? Predpostavkite da pravim sex.. lubovna igra i t.n.. ili po princip?
Ами как какво, любовна игра.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако говориш за предваителна подготовка-ако знам,че ще правим секс се обръсвам и си вземам душ. Ако е ненадейно-както дойде. А иначе как се почва-целувки от вратата,разхвърляне на дрехите,1-2 минимум мои оргазма и тогава секс!
Да и ние почваме от огразмите, после завършваме с галене и целувки.Първоначално написано от krem4et0
![]()
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
Докато имах приятелка, преди секс играехме канадска борба, после борба свободен стил, малко бокс и кик бокс.
Въпроса не е много ясен или пък аз нещо не схващам. Преди секс по принцип любовна игра.
Просто това е загрявката. Сега,колко ще бъдат-никой не знае. Трудно ми е да свърша по време на секс просто.Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
Хахахах, ти майтап си правиш, ама едната ми приятелка (е, не преди секс, говоря по принцип) много ми беше вързана да ме боричка. Нали си представяш едно момиче как ти се засилва отгоре, блъска те, дърпа те, а ти си стоиш на едно място и я пазиш да не се нарани ^^Първоначално написано от xaxo_xixi
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Napravo q raz4ekvam i "Dai kon4e dai dai"![]()
![]()
Хих, на мен това ми е много веселоПървоначално написано от shizzle
Доставя ми оооогромноооо удоволствие.
А иначе по темата....Малко секси закачки, ухапки, целувки не са зле за започване![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Love game![]()
Петинг![]()
развъртаме няколко врътки на сварка да и сбера стинките и почваме![]()
оргия малко и преди тва ако няма оргия любовна игра![]()
Craig David-Walking Away