- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение или не м*мка му?
е има ли значение размера шото то човек и да е нямал комплекси тия разисквания ше му ги докарат рано или късно![]()
кое бе?![]()
trqbva da zapalva momicheto ako ne nqma da i e hubavo
къде да я запълва? червата са около 2 кмПървоначално написано от benitka^
изодзад не можеш да я запълнищ ако ще турско да стане
![]()
определено няма значение![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
В известен смисъл има значение, но това е доколкото момчето е способно да задоволи момичето. 2см не са от значение ако знаеш как и ако партньорката е подходяща![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
tva pak sekade go pishete,az kato sum s edno momiche koeto me vuzbujda poludqvam kakvoto i da pravi tq,ne bi li trqqlo ako si s momche koeto adski te vuzbujda kak i da ti go ruga se shte ti e got..Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
mi mai ne e samo do ryganeto DjBaloon pri jenite ne vsi4ko se slu4va kakto pri myjete ... pri tqh izvestna stepen ot sex-a se slu4va vytre v glavata (nqmam predvid v ustata) taka 4e na edna jena naistina da i dostavi6 udovolstvie trqbva da q predrapoloji6 kym tova. Ako iska6 da q napravi6 6tastliva ... na 7-to nebe ... kakto se kazva 6te e hubavo da znae6 fantaziite i da vleze6 v mozyka i, zatova kato si po dylgo s edna pratniorka e hubavo da se probvat novi i novi ne6ta ... a ne kato haresate edna poza da re4em i samo neq da praktikuvate![]()
pyk razmera edva li e ot tolkova golqmo zna4enie ... tova za men sa mitove i legendi![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
DarkAngelOfHope, тъй, тъй,съгласна съм !
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mi az kvo govoreh,ako momicheto go haresva i vuzbujda,tq che go haresva tva i e v glavata nali? tq kato go vidi i ako se podmokrq..nqma nachin seksa da nestava..Първоначално написано от DarkAngelOfHope
Дрън та пляс.
Хора, осъзнайте се. (:
Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
Нвм.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Първоначално написано от kAdrOkoSkA
Съгласна! =D>
![]()
Робинята на Quench
2 sm poweche ili po-malko ... ako durjish na choweka do sebe si wuobshte nqma da ti naprawqt nikakwo wpechatlenie ...
ае кви са тея глупости мноо ясно че има значение ... ако въобще някой в тоя форум води нормалов полов живот би трябвало да го знае. Ако на пича му е 6см. по къв точно начин ше те задоволи ? с магия сигрно .. апуфф .. нито ти е яко да му духаш , о6те по-малко по време на самия акт
bezdunna patka(putka) (:Първоначално написано от Infatuated Inside
Дебелината вярно е от гоооолямо значение.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
vie kato si rugane nekvi 10litrovi botilki.. i sled tva kak nema vi e tunko..Първоначално написано от bungle
![]()
естествено че има...ако ти е под 20-25 не важишПървоначално написано от _dmx_
![]()
ама не не хора, не ме разбрахте. тука не говорим за размери 6-8 см искам да знам дали жените обичат големи от нормални или нормални "в долната граница"... смисал способна ли е жена да остави приятеля си да речем защото друг има по голям пищов а тя харесва големите (и то при условие че обича приятеля си). това е само пример знам че това зависи от характера на конкретната жена ама затова и питам в форум да видя различни жени какво мислят по вапроса
a i da utochnim ,govihte za 6-8 sm v erekciq nali?
pod 13sm ne e malka!!! ....spored mene ot 13 na gore veche si e edin razmer koimo moje da zadovoli sqkakvi jeni,ako znae kak da go pravi!!!![]()
имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица"![]()