.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    _dmx_
    Guest

има ли значение или не м*мка му?

е има ли значение размера шото то човек и да е нямал комплекси тия разисквания ше му ги докарат рано или късно

Супер фен
    кое бе?

trqbva da zapalva momicheto ako ne nqma da i e hubavo

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от benitka^
    trqbva da zapalva momicheto ako ne nqma da i e hubavo
    къде да я запълва? червата са около 2 км изодзад не можеш да я запълнищ ако ще турско да стане

Nqma zna4enie

Супер фен
    определено няма значение
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    В известен смисъл има значение, но това е доколкото момчето е способно да задоволи момичето. 2см не са от значение ако знаеш как и ако партньорката е подходяща
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    В известен смисъл има значение, но това е доколкото момчето е способно да задоволи момичето. 2см не са от значение ако знаеш как и ако партньорката е подходяща
    tva pak sekade go pishete,az kato sum s edno momiche koeto me vuzbujda poludqvam kakvoto i da pravi tq,ne bi li trqqlo ako si s momche koeto adski te vuzbujda kak i da ti go ruga se shte ti e got..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен
    mi mai ne e samo do ryganeto DjBaloon pri jenite ne vsi4ko se slu4va kakto pri myjete ... pri tqh izvestna stepen ot sex-a se slu4va vytre v glavata (nqmam predvid v ustata) taka 4e na edna jena naistina da i dostavi6 udovolstvie trqbva da q predrapoloji6 kym tova. Ako iska6 da q napravi6 6tastliva ... na 7-to nebe ... kakto se kazva 6te e hubavo da znae6 fantaziite i da vleze6 v mozyka i, zatova kato si po dylgo s edna pratniorka e hubavo da se probvat novi i novi ne6ta ... a ne kato haresate edna poza da re4em i samo neq da praktikuvate

pyk razmera edva li e ot tolkova golqmo zna4enie ... tova za men sa mitove i legendi
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    DarkAngelOfHope, тъй, тъй,съгласна съм !
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    mi mai ne e samo do ryganeto DjBaloon pri jenite ne vsi4ko se slu4va kakto pri myjete ... pri tqh izvestna stepen ot sex-a se slu4va vytre v glavata (nqmam predvid v ustata) taka 4e na edna jena naistina da i dostavi6 udovolstvie trqbva da q predrapoloji6 kym tova. Ako iska6 da q napravi6 6tastliva ... na 7-to nebe ... kakto se kazva 6te e hubavo da znae6 fantaziite i da vleze6 v mozyka i, zatova kato si po dylgo s edna pratniorka e hubavo da se probvat novi i novi ne6ta ... a ne kato haresate edna poza da re4em i samo neq da praktikuvate

pyk razmera edva li e ot tolkova golqmo zna4enie ... tova za men sa mitove i legendi
    mi az kvo govoreh,ako momicheto go haresva i vuzbujda,tq che go haresva tva i e v glavata nali? tq kato go vidi i ako se podmokrq..nqma nachin seksa da nestava..

Дрън та пляс.
    Хора, осъзнайте се. (:

Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
    Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
    Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
    И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
    Нвм.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA

Съгласна! =D>

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    2 sm poweche ili po-malko ... ako durjish na choweka do sebe si wuobshte nqma da ti naprawqt nikakwo wpechatlenie ...

Guest
    ае кви са тея глупости мноо ясно че има значение ... ако въобще някой в тоя форум води нормалов полов живот би трябвало да го знае. Ако на пича му е 6см. по къв точно начин ше те задоволи ? с магия сигрно .. апуфф .. нито ти е яко да му духаш , о6те по-малко по време на самия акт

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    Дрън та пляс.
    Хора, осъзнайте се. (:

Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
    Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
    Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
    И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
    Нвм.
    bezdunna patka(putka) (:

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Дебелината вярно е от гоооолямо значение.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Дебелината вярно е от гоооолямо значение.
    vie kato si rugane nekvi 10litrovi botilki.. i sled tva kak nema vi e tunko..

Фен
    Град
    v ku6ti
    nqma osobenno zna4enie,e ako v erekciq e 10 sm togava nz
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: има ли значение или не м*мка му?

Цитирай Първоначално написано от _dmx_
    е има ли значение размера шото то човек и да е нямал комплекси тия разисквания ше му ги докарат рано или късно
    естествено че има...ако ти е под 20-25 не важиш

Мега фен Аватара на koalka
    Донякъде има значение, само да не е много малък.

_dmx_
    Guest

re

ама не не хора, не ме разбрахте. тука не говорим за размери 6-8 см искам да знам дали жените обичат големи от нормални или нормални "в долната граница"... смисал способна ли е жена да остави приятеля си да речем защото друг има по голям пищов а тя харесва големите (и то при условие че обича приятеля си). това е само пример знам че това зависи от характера на конкретната жена ама затова и питам в форум да видя различни жени какво мислят по вапроса

_dmx_
    Guest

rere

a i da utochnim ,govihte za 6-8 sm v erekciq nali?

Guest
    pod 13sm ne e malka!!! ....spored mene ot 13 na gore veche si e edin razmer koimo moje da zadovoli sqkakvi jeni,ako znae kak da go pravi!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    имаше..едно лавче ли беше, виц ли.."още 3см. и щеше да си цар, а 3см по-малко и щеше да си царица"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си