Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
Дрън та пляс.
Хора, осъзнайте се. (:

Преди беше модерно всички да говорят как "размерът има значение", сега модата се обърна на 180 градуса и целият народ обяснява ли обяснява.. а както вече казах - осъзнайте се, моля ви.
Сексът минавал първо през главата.. ами разбира се? И така е и при двата пола, айде мъжете да не са чак толкова примитивни създания. Вярно, при жените (в повечето случаи) е в по-голяма степен, но това не означава нищо. И пак ще ме извинявате, обаче не можете да ме убедите, че "щом жената веднъж е възбудена, вече няма да й пука". Хахаха. (: Момчетата ми е ясно, избиват комплекси. Но момичетата? Пробвайте да правите секс с някое велико момче, което всичко е направило точно както трябва и накрая вади някакво 8 санта пишле, дето изобщо няма и да го усетите, а той ще си умира от кеф. Е, надали тогава ще мислите, че размерът няма значение.
Просто не разбирам защо хората до такава степен отричат очеизвадни факти. о.0
И не ме разбирайте погрешно - разбира се, че +/- няколко сантиметра не е нито фатално, нито нищо. Отделно, зависимостта не е единствено "колкото по-малък, толкова по-зле", важи и обратното. Т.е. както винаги и както всичко в тоя живот - идеалната среда е най-добре. (: А и в случая не говорим само за дължина, диаметърът играе по-важна роля.
Нвм.
bezdunna patka(putka) (: