- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- има ли значение или не м*мка му?
Като си сбъркал, ще внимаваш в тона. Замисли се следващия път, когато започнеш с безпочвени обиди, дали всъщност проблемът не е в теб. Съжалявам, че пак се опитвам да спасявам света, в кръвта ми е. (:Първоначално написано от DjBaloon
А ти се дразни от каквито си искаш девойки - това си е твоя работа. Дори да попадах в тази група, пак нямаше да ме засяга. Но е дразнещо когато поставяш в нея човек, който най-ясно и точно е написал какво мисли и то определено не съвпада с това, което ти си си въобразил, че мисли.
Не претендирам, че съм голяма, претендирам, че не съм на 13. Разлика огромна.
Да, коментирах нещо, което не съм видяла. (И се оказах права, нали?) В случай, че това действие те дразни - то тогава не коментирай нито годините ми, нито това колко сантиметра искам, нито каквото и да е било от нещата, които изкоментира по мой адрес - тъй като и ти нищо не си видял, а явно не си и прочел. Be the change you want to see in the world, както веднъж ми казаха. (:
И за последен път: Това, че размерът има значение, не е равносилно на това, че ако ти е по-малък си извън играта. Научете се да четете това, което е написано, не това, което ви се иска да бъде.
Колкото момчетата, които се комплексират от коментари на момичета. Човек трябва да свиква с критиката. Винаги ще се намери кой да те критикува, не може винаги да те засипват с комплименти. И най-вече, трябва да е наясно кои са му предимствата и кои не. Не може винаги да си живее в розовия неопетнен свят. Реалността му е майката.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?