- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- " padam si po narkomani trevomani heitari rapari.... &q
stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Еми начи мислиш колкото к у р а ми в летаргия.
i men mnogo me vle4at rapur4etata ... mogo obi4am da gi biq...
sme6nici..
SAMO TAKA!Първоначално написано от mastaa
A otnosno AmOr~E~MoRt vzemi nau4i bulgarski be... ima6 li si ideq kvo zna4i slovored i kak se konstruira izre4enie?!? Aman ot kurvi
e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini :P ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko
izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani :P
AmOr~E~MoRt btw taq pesen na LP e mnogo qka ... ama te ne sa rapari nali znae6 :P
ai sys zdrave![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Indeed.Първоначално написано от mastaa
И има голяма разлика между истински наркомани, хейтъри (особено хейтъри) и рапъри, и мухльовците, по които се заглеждате. Едните би трябвало да са асоциални типове, които да не ви обръщат никакво внимание. Другите са лигльовци.. Позьори. Лайна. А всички знаят, че тъпите патки най-много харесват лайненцата.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Само едно изречение - quench не е нито наркоман, нито рапър.Първоначално написано от DarkAngelOfHope
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не е верно - язе шмъркам апсирин на апчета венозно,шъ знайш! Тва е най-якутууу,артик майна майче копеле дге браточка!
Само Wes-Side, артик майна майче копеле дге браточка - елате у наща супер-мега-турбо яка дискотека у Катунци - тука са най-яките черни мацки,ей!
Хм...,е па черни са ви мацките в Катунци,спор нема.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Хихи еми поствай си Скайп, ICq или мейла и да се оправяме веднага :PПървоначално написано от AmOr~E~MoRt
![]()
![]()
Любовта-е-смъртна,впрочем,мога ли да те попитам,какво означава "q" в края на заглавието?
...
![]()
me iz hoping tat dis not 4 my...
![]()
Има и такива, но все пак.. въпрос на лично мнение.
амии и аз харесвам "лоши момчета" но това не означава че трябва да са някакви наркомани и т.н не можеш да слагаш един общ знаменател на всички! може да ми хареса някой сексуално независимо дали ще слуша рап , чалга , хаус.. дали ще се друса или ще пуши.. това са глупости. мн си зависи от самия човек! разбирам че външния вид е важен особено като е само сексуално привличането , но аз специално харесвам нормални момчета не някакви раздърпани.. въпрос на вкус.. ама за наркоманите не съм съгласна.. айде трева и аз съм пушила , но за твърди наркотици.. против!
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Я съм рапър яла да те праскам![]()
хаха незнам защо но бях останала с впечатление че си момичеПървоначално написано от No\/\/allZ
иначе по темата и аз преди а и сега де но много по-малко се заглеждах по скейтъри и тем подобни
![]()
на мен като по-малка като бях на 14-15 ми харесваха...
Т'ва рапърите са най-голямата измет, малко по-добре са от наркоманите и лепиларите по централна гара. Правят се на дупета, а като опре ножа до кокъла насират. Това е моето мнение по въпроса за "газарите от R&B".
и аз си падам по такива.. даже само по такива..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Къ' сла'ш сите дабалвижънъри под общ знаменател с рапер , начи си яко осфедомен / а сеш ?Първоначално написано от QRT
Какво ще рече "лоши момчета"?Наркоманите ли?И не е задължително да са рапери,може и метъли да са.Те даже са по-"лоши момчета"...
Според мен q-то показва само, че авторката изпитва силни любовни чувства към куенч. БИЕУЪР!
Кво значи "рапър", бихте ли ми обяснили????? На 5000 човека дето носят по-широки дрехи, сигурно 1 е истински рапър, другите са просто фенчета. Замислете се следващия път като пишетеПървоначално написано от Cherno_Kote
![]()
![]()