.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 129

" padam si po narkomani trevomani heitari rapari.... &q

stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Еми начи мислиш колкото к у р а ми в летаргия.

i men mnogo me vle4at rapur4etata ... mogo obi4am da gi biq...

Guest
    sme6nici..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mastaa
    SAMO TAKA!

A otnosno AmOr~E~MoRt vzemi nau4i bulgarski be... ima6 li si ideq kvo zna4i slovored i kak se konstruira izre4enie?!? Aman ot kurvi

Супер фен
    e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini :P ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko
    izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani :P

AmOr~E~MoRt btw taq pesen na LP e mnogo qka ... ama te ne sa rapari nali znae6 :P
    ai sys zdrave
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от mastaa
    Indeed.

И има голяма разлика между истински наркомани, хейтъри (особено хейтъри) и рапъри, и мухльовците, по които се заглеждате. Едните би трябвало да са асоциални типове, които да не ви обръщат никакво внимание. Другите са лигльовци.. Позьори. Лайна. А всички знаят, че тъпите патки най-много харесват лайненцата.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    e tova e taka (nai-veroqtno) 6tot iskate po dominira6ti i vlastni myje v legloto ... samo 4e az tiq rapari mnogo ne gi priznavam ... edni takiva sa nahysani na prikazki ama ... de da znam v legloto moje i da sa ... ai da ne zasqgam nikogo. Sys sigurnost ima qki pi4ove rapyri deto ne samo na prikazki sa sex ma6ini :P ma posred moe li4no menenie sa mnogo malko
    izbiraite vnimatelno da ne ostanete razo4arovani :P

AmOr~E~MoRt btw taq pesen na LP e mnogo qka ... ama te ne sa rapari nali znae6 :P
    ai sys zdrave
    Само едно изречение - quench не е нито наркоман, нито рапър.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на quench
    Не е верно - язе шмъркам апсирин на апчета венозно,шъ знайш! Тва е най-якутууу,артик майна майче копеле дге браточка!
    Само Wes-Side, артик майна майче копеле дге браточка - елате у наща супер-мега-турбо яка дискотека у Катунци - тука са най-яките черни мацки,ей!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хм...,е па черни са ви мацките в Катунци,спор нема.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest

Re: " padam si po narkomani trevomani heitari rapari...

Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    stranno e 4e nqkoi momi4eta (dori i az 6totu imam slabost kym rapari ) namirat takiva mom4eta za dosta sexy... izkazvaneto e na edna izkliu4itelno gotina macka ot sf i me nakara da se zamislq za "lo6ite mom4eta" i za6to imat takova vliqnie nad nqkoi ot nas ".... i bih si legnala s takova mom4e bez da mi puka ot posledstviqta" (prodyljenie na izkazvaneto)
    Хихи еми поствай си Скайп, ICq или мейла и да се оправяме веднага :P

Мега фен Аватара на quench
    Любовта-е-смъртна,впрочем,мога ли да те попитам,какво означава "q" в края на заглавието?
    ...

me iz hoping tat dis not 4 my...

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Има и такива, но все пак.. въпрос на лично мнение.

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии и аз харесвам "лоши момчета" но това не означава че трябва да са някакви наркомани и т.н не можеш да слагаш един общ знаменател на всички! може да ми хареса някой сексуално независимо дали ще слуша рап , чалга , хаус.. дали ще се друса или ще пуши.. това са глупости. мн си зависи от самия човек! разбирам че външния вид е важен особено като е само сексуално привличането , но аз специално харесвам нормални момчета не някакви раздърпани.. въпрос на вкус.. ама за наркоманите не съм съгласна.. айде трева и аз съм пушила , но за твърди наркотици.. против!
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Я съм рапър яла да те праскам

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от No\/\/allZ
    Я съм рапър яла да те праскам
    хаха незнам защо но бях останала с впечатление че си момиче иначе по темата и аз преди а и сега де но много по-малко се заглеждах по скейтъри и тем подобни

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    на мен като по-малка като бях на 14-15 ми харесваха...

Град
    София
    Т'ва рапърите са най-голямата измет, малко по-добре са от наркоманите и лепиларите по централна гара. Правят се на дупета, а като опре ножа до кокъла насират. Това е моето мнение по въпроса за "газарите от R&B" .

Град
    v nai tamnoto agal4e na ada tretiq kazan ot lqvo
    raparite ne sa lo6i mom4eta! te za ligavi kato se kaje lo6o mom4e az si predstavqm nqkav heavy metalist na motor s tatoos-i po cqloto tqlo nqkvo obi4ki po ezika vejdite i tn tva e qko da ama rapar... te za kompleksari ne heitari

Супер фен
    и аз си падам по такива.. даже само по такива..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от QRT
    Т'ва рапърите са най-голямата измет, малко по-добре са от наркоманите и лепиларите по централна гара. Правят се на дупета, а като опре ножа до кокъла насират. Това е моето мнение по въпроса за "газарите от R&B" .
    Къ' сла'ш сите дабалвижънъри под общ знаменател с рапер , начи си яко осфедомен / а сеш ?

Мега фен Аватара на koalka
    Какво ще рече "лоши момчета"?Наркоманите ли?И не е задължително да са рапери,може и метъли да са.Те даже са по-"лоши момчета"...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Според мен q-то показва само, че авторката изпитва силни любовни чувства към куенч. БИЕУЪР!

Голям фен
    Лоши момчета няма ! ......... не ги бъркай с пикльовците , които се правят на лоши пред въздухарите !
    А относно рапърите.......ограничи българският рап -> влияе ти зле ! (то пък ако на тва може музика да кажеш ..... )

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    raparite ne sa lo6i mom4eta! te za ligavi kato se kaje lo6o mom4e az si predstavqm nqkav heavy metalist na motor s tatoos-i po cqloto tqlo nqkvo obi4ki po ezika vejdite i tn tva e qko da ama rapar... te za kompleksari ne heitari
    Кво значи "рапър", бихте ли ми обяснили????? На 5000 човека дето носят по-широки дрехи, сигурно 1 е истински рапър, другите са просто фенчета. Замислете се следващия път като пишете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си