- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какфо носите ...
Боксерки и прашки![]()
Pra6ki,ga6ki i bokserki \/
Не е важно дали ще ебеш или ще те ебат, важното е да си в секса!
nai-ve4e bikini,ponqkoga i bokserki,pra6ki po-rqdko![]()
Боксерките за зимата са ми перфекккккккктнииии!!!Инач лятото бикини,прашки ест, и боксерки пак само като са ми гостите от Червен бряг.. :P
2 т. от правилника. Бан на профил
Боксерки, бикини, прашки. Много зависи от дрехата, с която съм облечена. Най-добре обаче се чувствам в боксерки.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
точно!боксерките рулз ; ) (сега много момичета ще ме нападнат..нооо всеки с вкуса си
)
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз лично повече харесвам момче с боксерки,по-мъжествени са някак си...Първоначално написано от deusex
когато носите слипове и прашки, се стимулира праволинейното растене на пениса, малко е притиснато. с боксерки е по-свободно, но пък статистиката сочи, че момчетата, които са носили боксери, като малки имат средно 17% по-къси (поянкога и по-тънки) пениси, отколкото тези, които носят приленало бельо - слипове и прашки.
зз лично винаги съм носел слипове (и в последствие - прашки), по-удобно и по-прибрано е. по-сигурно е чувството някакси.
На същото мнение съм.Първоначално написано от константин
Нося най-често прашки, удобни са - пакетът е прибран![]()
Боксерките много се мандахерца.
много ми е интересно , къде се мандахерца ?
боксерките са плътно прилепнало трико най-често .. няма къде да иде![]()
прашките може и да стимулират правилно растене , но и стимулират отзад и ви кара да преминавате към Дъ Дарк Сайд и сте по-лесно податливи на други момчета отзад![]()
Мандахерца се, ако са от широките бокрерки.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
именно!!!![]()
Да, a рока и рапът стимулират наркоманията!Първоначално написано от OtherDimension
вярно е !Първоначално написано от Анонимко
константин,
ти като си носил само прашки и слипове, сега колко ти е голям?
22 см, а твоят? :
imagehosting. com/out. php/i213550_konstantin09. jpg
(махнете интервалите след точките!!!)
20 см.
Прашки и полу-боксерки, но само дантела!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
даМ и аз такаПървоначално написано от Sazi
![]()
само боксерки !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
прашки![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P