- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нетърпимост
цигани
турци
българи
гърци
араби
негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)
китайци и "производните им"
латиноси(от Южна Америка)
бели(германи,славяни и тн.)
ескимоси
евреи
друг(посочете кой)
не изпитвам нетърпимост към никого
определено към цигани... срещала съм и съвестни такива (един всъщност), но като цяло просто не ги понасям. особено възрастните.
идеята на евреите да управляват целия свят също не ми допада особено. не харесвам и американци, турци, араби и от тоя род.
П.П. на онея, турците, не им стигат 500 години май... плъзнали са навсякъде, включително и в парламента. бе, гледат си интересите, много ясно. не са виновни те, а тея, които им дават да се разпореждат тука![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Турците, които живеят сега не са виновни, че прадедите им са войували с нас.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
tolkova gi zashtitavash che nqkoi she te smetne za pomakinq ..Първоначално написано от sherry
kogato jiveesh opredeleno vreme okolo turci shte razberesh shto za izmet sa ... sega ne se pravi na Maika Tereza i ne gi zashtitavai
zashtoto shte ti kaja kak v Kardjali prebiha do smurt momche s boksove edni turchalq , zashtoto toi kazal na ediniq "turchin"
естествено, че не са виновни, но не говорим за тях. става въпрос за сега.Първоначално написано от sherry
ДПС, град Кърджали нищо ли не ти говорят? там е цяло бедствие.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Нямам нетърпимост към нито един етнос. Смятам, че всички ме хора и трябва да бъдем уважавани не заради цвета на кожата си, а за това какви са ни качествата. Смятам, че всички хора са равни. Не разбирам защо един може да се смята за повече от друг, само защото кожата му е бяла.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
OtherDimension, не съм помакиня, нито циганка, нито туркиня. Българка съм си.
Защитавам ги, защото всяко човешко същество има правото да живее нормално, има престъпници, мизерници, крадци от всеки етнос, не само от тях. Аз съм виждала зло около мен, не само от тея другите етноси, но и от българи. Навсякъде си има черни овци. Но всички имаме право да живеем добре и не трябва да слагаме всички хора под общ знаменател.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Quench,както казах темата няма за цел да всява каквото и да било!Ако съм нарушил някое правило-има си модератори за тая работа!
Някои хора казаха,че за тях има повече от един отговор-да и за мен има,но трябва да се избере един!Не знам как се прави отговорите да са повече(ако въобще може)....
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Циганите са ми повече от противни!!!Анти тях съм!!!
![]()
quench, много съм съгласна! МНого грешно е да се идентифицира една социална прослойка в обществото чрез един цял етнос... Има и отрепки- българи, и те не са малко... Защо не мразите тях?
И темата е безсмислена... СЕга какво, ще се бием в гърдите кой е по-голям расист и ксенофоб ли?
А турците пък кво са ви направили...?
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
що не може повече от едно е?
аз съм протиф мангалите и турците дето живеят тука => да се махат! турците да си вървят в турция, а мангалите да ги праят кфот искат само да не им виждам гнусните индивиди по улиците
протиф циганите съм защото ми е омръзнало некфи черни миришещи субекти да ме гледат по улиците и да ми искат стотинки.. имам доста сблъсъци с мангалите, което ме е накарало да ги мразя.. доскоро и аз бях за приобщаване и т.н. ама те тия могат се приобщят колкот едно куче мое да се научи да яде с нож и вилица.. така че ако може да изчезнат ще е супер..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Е, то само да крадяха... абсолютно подкрепям това мнение! Много ме е яд, че в собствената ни държава, в повечето случаи циганите са по-облагодетелствани!!! е ЕСТЕСТВЕНО има и изключения цигани, но до сега не съм срещала такива...Първоначално написано от koalka
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Роска,изглеждаш умно момиче...За циганите въобще е искам да говоря!Първоначално написано от rosskata
За турците-ми доста неща са направили...Явно на теб всичко ти се струва нереално,но е реално и то много!Едва ли знаеш кой е ето този човек
Едва ли знаеш какви палнове е имал,докъде са стигнали,кой ги изпълнява и тн. и тн.Седиш си у София(или там където живееш) и си мислиш,че навсякъде е така....Просто един съвет-като не знаеш,не говори,моля те!
Аз като стар нацист ще си гласувам за евреите, просто другите са дребни риби....
...Arbeit macht frei...
Мустафа Кемал-Ататюрк("Баща на турците")...Първоначално написано от exploitedteen
Е ми да....Ама лошото е,че добрите неща за тях,по-принцип са лоши за нас..Първоначално написано от exploitedteen
Е за тях е един от най великите (да не кажа и най-великите). Той ги е друпнал толкова напред че не е истина просто..обаче цената...
Аз си купих монета с неговия лик преди известно време, от един антикварем магазин. Взех си монети от годините на освобождението, но го видях и не занм защо си я взех...
Инъче в Сакар...мисля че съм прекарал доста време там и е страшно. Като знам какви планове има...и то това е по селата...имат страхотна организация. Обаче проблема е и че във вътрешността на страната има някаква едническа нетърпимост от страна на турците, спрямо българите....мен в Ришкия проход са ме порязвали много лошо на тази тема и ми стана много болно
Ама айде като свалим правителството ще видим какво ще направим![]()
П.П. не съм гласувал за никой.
Хаха,до това не,но...Кемал Ататюрк е основоположник на съвременния турски национализъм!Разработва планове за "потурчване" на мюсюлманските групи в Албания,България и някои други Балкански страни.Не силово потурчване,а културно.Имаше точен термин за това нещо,но не го помня!Резултатите са налице(поне в България),за последните 15 години са построени над 900 джамии(дори в села,в които няма и един турчин),новини на турски,разни искания за изучаване на турски език и история в училищата и тн.Много са,не ги помня!Който е ходил в Родопите и Лудогорието знае за какво става въпрос!Тези неща се правят естествено с огромната помощ на ДПС,за която съвсем скоро се разбра,че е създадена под натиска на Турция и...Великобритания(???).Ако живееш в по-голям град това нещо не се усеща,но това въобще не означава,че не е вярно!Просто цялата машина работи за тях(колкото и глупаво и смешно да звучи).Всичките медии,"шоумени",вестници и тн са в тяхни ръце!Просто човек трябва да се замисли и всичко си идва на мястото!Първоначално написано от exploitedteen
Но "американизацията" тече с пълна сила....
Ами да,така е горе-долу!Само,че мога да го мразя и то премного!И наистина ми става гадно такива хора,като роската(които действително изглеждат умни и интелигентни) говорят така...Първоначално написано от exploitedteen
za nas - neПървоначално написано от exploitedteen
no malko izvesten fakt e che purviqt opit zagenocid e proveden imenno v Turciq , kudeto sa izbiti okolo 1 mln. armenci v Anadola , po zapoved na sushtiq toq mustafa
Бъркаш някои неща. Според димите ти ти мразиш и нацизма?!Първоначално написано от Ziezi
Оня го е правел (Ататюрк) за благото на своята страна, въпреки щетите които ще нанесе върху нас (примерно/конкретно).
Предполагам си чувал за "джихад"...това ги прави герои...замисли се над текста на Епизод - Война...
Първоначално написано от Ziezi
какво са направили на ТЕБ... ЗАщо мразиш комшията си -турчин, при положение, че той е най- обикновен човек...
Защото можем да мразим и руснаците заради Сталин, германците заради Хитлер, циганите заради бай Асан дето краде жица...
Два въпроса:
Какво има обикновения човек(турчин, руснак,германец) общо с тези хора...
С какво ти помага тази омраза... С какво помага не мен? На тях? На някой...
![]()
п.с Тоя човек... Е направил много за превръщането на турция в светска държава... Доколкото е възможно.
А знаеш ли какво ти готви съседът ти?
В момента по миризмата усещам, че пържи риба...
Освен това е голям пич.
А гаджето ми в 5ти клас беше циганин... МНого точно момче, освен по боята по нищо не му личеше... Сега е танцъор и прави добри пари... Май се ожени, не съм сигурна дали са женени, за една българка...
гордей се с това, като нямаш с какво друго
аз на отделни личности нищо не съм сторил, но те ме мразят
трябва да съм примерен християнин и да ги обичам ли?
а и на прилепите не им пречи солариума...а и не са слепи...просто се хранят нощем, за да не са в контакт с дневните грабливи прициЕ вечер ги придърпва забулената сова, ама пак по-добре от колкото десетки вида соколоподобни
Попринцип (сега) не слагам всички под общ знаменател
това евентуално ще стане след време в определена ситуация