- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нетърпимост
цигани
турци
българи
гърци
араби
негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)
китайци и "производните им"
латиноси(от Южна Америка)
бели(германи,славяни и тн.)
ескимоси
евреи
друг(посочете кой)
не изпитвам нетърпимост към никого
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХ!!!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
Да се е*а у тъпа овца!Знаех си,че съм изпуснал най-важното!Майка им де*ба и аз много ги мразя тия неблагодарници!Надявам се да има Господ за да си платят за предателството!Шибани шиптъри,много са смели срещу пенсионери,пак ше им се е*е майката на омовците!Ох,нямам търпение да си дойда,този път никаква жалост!!!
![]()
![]()
![]()
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ох,убиваш ме...Спомням си преди време(поне 4-5 години) на един събор в Илинден май беше,един омовец точно на тая тема закачи един приятел..Ох,какво му се случи още ме е жал!Първоначално написано от exploitedteen
Както и да е!Поздрав:
http://www.youtube.com/watch?v=gAzp6PItPZM
И прадлагаш да решим всички тези проблеми... С етническа нетърпимост?? ПОхвално, похвално... МОже и да се получи... Ние ще ги мразим много ,те ще си вземат поука и няма вече да правят така... Или по- добре да фана съседа и да му извия врата, и така да се реши тозѝ проблем...Първоначално написано от Ziezi
И за циганите- най- лесно е да ги мразим... Някой цигане краднало нещо- мразим го... Някоя циганка проси- мразим я... Някой циганин иска да си намери работа- мразим го, няма да го вземем на работа... Направо светло бъдеще се очертава, с омраза ще решим всички проблеми...
quench =D>
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Да,явно съм сгрешил за интелигентността ти...Трудно ли е да се сетиш,че примерно ако изразим недоволството си от тези факти по някакъв начин те може би ще престанат да се вършат или поне ще се ограничат?Първоначално написано от rosskata
Ама и ти си права...За кво въобще тряа се занимаваме...Нека ни тъпчат,нека се гаврят с нас,с историята ни,а ние нека си ги обичаме!Щото видиш ли бедния читак не е виновен...Нека не бъдем такива ксенофоби и шовинисти!Ето и в случая с мангалите-когато едно стадо такива убие наш професор-как така ще ги мразим,то и сред българите има такива.Когато цялото племе не си плаща тока-пфффф,мен тва кво ме бърка,нали?Когато секат по три декара гора на ден-ми нека си се топлят "хората"...Когато изнасилват българки-е,всеки си има нужди,когато цялата тази сган живее на гърба на българите-еми,може и живее,благодарение на такива като теб!
evalata ti pravqПървоначално написано от sherry
![]()
ми може би циганинз може би но имам познати и за тях твърдя различно, абе нз не трябва да ги слагаме под общ знаменател, ама що го правим ?
БебЕтатаа мииии![]()
![]()