.

Виж резултатите на анкетата: Към кой етнос имате нетърпимост?

Гласували
92. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • цигани

63 68,48%
  • турци

5 5,43%
  • българи

0 0%
  • гърци

0 0%
  • араби

4 4,35%
  • негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)

1 1,09%
  • китайци и "производните им"

1 1,09%
  • латиноси(от Южна Америка)

0 0%
  • бели(германи,славяни и тн.)

1 1,09%
  • ескимоси

2 2,17%
  • евреи

1 1,09%
  • друг(посочете кой)

0 0%
  • не изпитвам нетърпимост към никого

14 15,22%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Повече от фен
    znaete li kvo sa 1000 cigana na dunoto n atihiq okean ?

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    държа да бъде включен избора македонци..

По-лайняно от това племе не се е пръквало на нашата планета...

Спокойно мога да го кажа мразя македонци, македонки и всякаква македосна паплач и сволоч. Всичко македонско ми е противно без няколко народни песни...

И не е ли гадно държавата ти да носи име на историческа личност, която е известна със своят хомосексуализъм...

"мъжки полов орган" ЗА МАКЕДОНИЯ!!!
    "мъжки полов орган" ЗА МАКЕДОНЦИТЕ!!!

паплач завистлива, нагла, проста и неблагодарна..
    ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХХХХХХХХХ!!! Да се е*а у тъпа овца!Знаех си,че съм изпуснал най-важното!Майка им де*ба и аз много ги мразя тия неблагодарници!Надявам се да има Господ за да си платят за предателството!Шибани шиптъри,много са смели срещу пенсионери,пак ше им се е*е майката на омовците!Ох,нямам търпение да си дойда,този път никаква жалост!!!
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Пак ще презирам
    пак ще мразя
    и пак ще се бия
    и пак ще газя!

До СМЪРТ!!!

Не е само за тази случка...
    чакай да ти покажа още няколко интересни неща...

http://www.ohrid.org.mk/mk/istorija/samuil.htm

http://babamitrajanka.blog.com.mk/node/62070#comment
    - Секој што повредил дете, заслужува да умре;
    - Секој што намерно повредил дете, заслужува ужасно да умре;
    - Секој што намерно заразил некого со СИДА заслужува да умре;
    - Секој што е татар, нема право да се буни и би требало да ја почитува одлуката на мудрите Либијци!!
    Ох,убиваш ме...Спомням си преди време(поне 4-5 години) на един събор в Илинден май беше,един омовец точно на тая тема закачи един приятел..Ох,какво му се случи още ме е жал!
    Както и да е!Поздрав:
    http://www.youtube.com/watch?v=gAzp6PItPZM

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    циганите са най-гадната нация ама и турците не падат по доло

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Роска,говориш така,защото не си имала достатъчно контакти с турци!Просто наистина нямаш представа какво става в момента!Аз имам достатъчно "приятели" помаци(имам роднини в Гоце Делчев),които действително не се особено лоши хора,но ако засегнеш болната им тема,а именно дали са турци или не честно ти казвам стигало се е и до бой.И то не по моя вина!Асоциирането на националността с религията е изключително опасно нещо!А именно това е целта на кемализма,който тече с пълна сила в момента в България!Строят се стотици джамии(с какви пари?),изхвърлят помачета от религиозни училища,ако не знаят турски,заплашват се цели семейства с побой и убийства,ако жените не носят фереджета(справка-Якоруда),на други места се плаща за носене на фереджета,на официалните празници на Джебел,Кърджали и селата около тях се говори САМО на турски от трибуната и тн. и тн.Разбираш ли,то не са едно или две неща!Са пак ще кажеш какво общо има "обикновеният" турчин-ами много просто-същият този обикновен турчин отиде и се подписа на искането за задължително изучаване на турски език и история в училищата,същия този турчин ръкопляска на изказването на реджеп мулла ахмед,че българите трябва да се махнат от Родопите,същият този турчин отива на всички избори до урните и гласува,като по команда за партията,която прави всичките тези неща!От обикновения турчин зависи всичко!Забравих да кажа,че същият този "обикновен" турчин отива да се моли всеки петък у храма на Енихан баба(считан за поробител на Родопите,избил хиляди българи) на връх Свобода,който е построен не само върху тракийско селище,ами и точно върху гроба на Момчил войвода!Естествено "нашите" управляващи не правят нищо по въпроса,щото те в по-голямата си част не са българи!Е,няколко момчета от АТАКА и ВМРО нашариха този храм с разни лозунги,ама кво от това....
    Сеш се,тия неща няма как да ги научиш като седиш гледаш БТВ,Нова,БНТ,трябва да отидеш и да видиш с очите си за какво става дума!
    Накратко казано,не харесвам читаците,щото са фанатици,за тях ислямът и аллах е всичко и биха направили всичко за да го защитят!
    И прадлагаш да решим всички тези проблеми... С етническа нетърпимост?? ПОхвално, похвално... МОже и да се получи... Ние ще ги мразим много ,те ще си вземат поука и няма вече да правят така... Или по- добре да фана съседа и да му извия врата, и така да се реши тозѝ проблем...

И за циганите- най- лесно е да ги мразим... Някой цигане краднало нещо- мразим го... Някоя циганка проси- мразим я... Някой циганин иска да си намери работа- мразим го, няма да го вземем на работа... Направо светло бъдеще се очертава, с омраза ще решим всички проблеми...

quench =D>
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    И прадлагаш да решим всички тези проблеми... С етническа нетърпимост?? ПОхвално, похвално... МОже и да се получи... Ние ще ги мразим много ,те ще си вземат поука и няма вече да правят така... Или по- добре да фана съседа и да му извия врата, и така да се реши тозѝ проблем...

И за циганите- най- лесно е да ги мразим... Някой цигане краднало нещо- мразим го... Някоя циганка проси- мразим я... Някой циганин иска да си намери работа- мразим го, няма да го вземем на работа... Направо светло бъдеще се очертава, с омраза ще решим всички проблеми...

quench =D>
    Да,явно съм сгрешил за интелигентността ти...Трудно ли е да се сетиш,че примерно ако изразим недоволството си от тези факти по някакъв начин те може би ще престанат да се вършат или поне ще се ограничат?
    Ама и ти си права...За кво въобще тряа се занимаваме...Нека ни тъпчат,нека се гаврят с нас,с историята ни,а ние нека си ги обичаме!Щото видиш ли бедния читак не е виновен...Нека не бъдем такива ксенофоби и шовинисти!Ето и в случая с мангалите-когато едно стадо такива убие наш професор-как така ще ги мразим,то и сред българите има такива.Когато цялото племе не си плаща тока-пфффф,мен тва кво ме бърка,нали?Когато секат по три декара гора на ден-ми нека си се топлят "хората"...Когато изнасилват българки-е,всеки си има нужди,когато цялата тази сган живее на гърба на българите-еми,може и живее,благодарение на такива като теб!

Цитирай Първоначално написано от sherry
    OtherDimension, не съм помакиня, нито циганка, нито туркиня. Българка съм си.
    Защитавам ги, защото всяко човешко същество има правото да живее нормално, има престъпници, мизерници, крадци от всеки етнос, не само от тях. Аз съм виждала зло около мен, не само от тея другите етноси, но и от българи. Навсякъде си има черни овци. Но всички имаме право да живеем добре и не трябва да слагаме всички хора под общ знаменател.
    evalata ti pravq

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    ми може би цигани нз може би но имам познати и за тях твърдя различно, абе нз не трябва да ги слагаме под общ знаменател, ама що го правим ?

БебЕтатаа мииии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си