Гласувах за белите - ето защо - защото така си искам и няма да се аргументирам,подобно на предишните постове.
С темата даваш въможност:
1. Комплексирани типове да иазят ненавистта си към живота и това,е не представялват нищо в него
2. Което е по-зле,резултатите могат да се ползуват като едно погрешно сондиране по една още по-погрешна тема - тази за етническата нетърпимост.
Как ти идва на акъла да пускаш такива теми,не разбирам? 99% от хората ще кажат от раз "цигани" - но те не мразят черният циганин,този който мирише и прочее,а мразят този,койо е социален паразит - това,че голяма част от паразитиращите на гърба на обществото са цигани,не означава,че със санкция от какъвто и да е тип към етноса ще доведе до изкореняване на социални проблеми.

Темата ме навежда на следната мисъл - "няма човек,няма проблем" - тоест,както е правил другаря Сталин,ако има несигурен елемент в средата,той го отстранява.

Днес,хайде да не казваме "избиваме",например,изгонва ме циганите,утре-турците,вдруги ден - рменците,послевласи,помаци и пр. Следват българите,които изведнъж стават част от класат,която е на дъното и са ненужни на чистата утопийка - гоним и тях и т.н. Разбираш ме,нали?