- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нетърпимост
цигани
турци
българи
гърци
араби
негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)
китайци и "производните им"
латиноси(от Южна Америка)
бели(германи,славяни и тн.)
ескимоси
евреи
друг(посочете кой)
не изпитвам нетърпимост към никого
Роска,говориш така,защото не си имала достатъчно контакти с турци!Просто наистина нямаш представа какво става в момента!Аз имам достатъчно "приятели" помаци(имам роднини в Гоце Делчев),които действително не се особено лоши хора,но ако засегнеш болната им тема,а именно дали са турци или не честно ти казвам стигало се е и до бой.И то не по моя вина!Асоциирането на националността с религията е изключително опасно нещо!А именно това е целта на кемализма,който тече с пълна сила в момента в България!Строят се стотици джамии(с какви пари?),изхвърлят помачета от религиозни училища,ако не знаят турски,заплашват се цели семейства с побой и убийства,ако жените не носят фереджета(справка-Якоруда),на други места се плаща за носене на фереджета,на официалните празници на Джебел,Кърджали и селата около тях се говори САМО на турски от трибуната и тн. и тн.Разбираш ли,то не са едно или две неща!Са пак ще кажеш какво общо има "обикновеният" турчин-ами много просто-същият този обикновен турчин отиде и се подписа на искането за задължително изучаване на турски език и история в училищата,същия този турчин ръкопляска на изказването на реджеп мулла ахмед,че българите трябва да се махнат от Родопите,същият този турчин отива на всички избори до урните и гласува,като по команда за партията,която прави всичките тези неща!От обикновения турчин зависи всичко!Забравих да кажа,че същият този "обикновен" турчин отива да се моли всеки петък у храма на Енихан баба(считан за поробител на Родопите,избил хиляди българи) на връх Свобода,който е построен не само върху тракийско селище,ами и точно върху гроба на Момчил войвода!Естествено "нашите" управляващи не правят нищо по въпроса,щото те в по-голямата си част не са българи!Е,няколко момчета от АТАКА и ВМРО нашариха този храм с разни лозунги,ама кво от това....
Сеш се,тия неща няма как да ги научиш като седиш гледаш БТВ,Нова,БНТ,трябва да отидеш и да видиш с очите си за какво става дума!
Накратко казано,не харесвам читаците,щото са фанатици,за тях ислямът и аллах е всичко и биха направили всичко за да го защитят!
ПП:Аз съм БЪЛГАРЧЕ,не мразя нацизма,но имам малко по особено мнение за него.Доста приятели,които се занимават с история са ми разправяли някои неща...Не знам дали са верни,ама ме карат да се замисля...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !