- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нетърпимост
цигани
турци
българи
гърци
араби
негри(вкл.метиси,мулати,сам бо)
китайци и "производните им"
латиноси(от Южна Америка)
бели(германи,славяни и тн.)
ескимоси
евреи
друг(посочете кой)
не изпитвам нетърпимост към никого
И аз съм съгласна с теб. Да не говорим, че някои хора дори незнаят откъде идват циганите. Незнам. единственото, което си мисля е, че хората, които изразяват нетърпимост към друг етнос или народ, имат сериозни проблеми със самочувствието, защото нямат с какво да се гордеят. Братовчедка ми (не е истинска, но ми е много близка) има какви ли не жилки в нея - арабски, руски, полски и т.н. Незна какво да кажа. На тая възраст вече да се държите и мислие така е направо противно. Мислили ли сте си някога какво щеше да бъде, ако майка ви и баща ви са цигаи? Е, аз съм си мислила. Мислила съм си какво е да нямаш пари, да те гледат със злоба по улиците хора, на които ти нищо не си сторил. Просто да те мразят, без да те познават. Честно ли е тва? Тва са някакви тъпи предразсъдъци. Миналата година бях на кафе с една приятелка и имаше едо циганедетто ни седна на масата. Ама нито ни открадна нещо, нито нещо такова. Учихме го да пише, купихме му кола... Ми не смятам, че то заслужава по-малко от нас.Първоначално написано от rosskata
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly