- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Носенето на шапка?
Абе вярно ли е това, че ако носиш много шапка след време ще ти окапе косата?![]()
Според мен НЕ.Аз носих секи ден шапка в продължение на година и нещо и все още иам коса![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Ами... аз знам, че не е много хубаво да я носиш постоянно, защото кожата на главата се спарва и не може да диша. Ама чак пък да ти окапе косата... не знам![]()
zabeleji kolko voenni pensioneri sa bez kosa ili zapo4va da im ople6ivqva temetozabeleji i biv6ite policai kak sa s kosata...opitai se da si napravi6 izvoda i da si otgovori6 na vaprosa
ne misli,4e skoro moje da po4ne da ti okapva kosata,sled 40-50 moje bi 6e zapo4ne
Аз отдавна си нося шапка,ама си имам коса все още![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
да, по биология тая ни го доказа. не че сега не нося и аз секи ден шапка..
2, 11 и 8 точка системно - бан
Знам, че косата се изтощава, но чак пък да капе..![]()
vqrno e !!!! ako shapkata e kojena![]()
Ем вярно е, в крайна сметка е възможно да оплешивееш, ама тва май се отнасяше само за момчетата (оплешивяването де)![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Познай аз защо не нося шапки.Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
Глупости....даже и да има нещо вярво,то би било в случай,че носиш 24 часа в денонощтието,7 дни в седмицата,365 дни годишно и то не каква да е,ами дебела и запарваща главата шапка!Демек невъзможно![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел