- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo da pravq??
Az sum na 13 haresvam edno mom4e ot 2 meseca,na 14 ot moito dasklalo e.Predi edin mesec mu pisah i mu kazah 4e go haresvam,no toi ne mi otgovori,razbra koi mu e pisal i sega me gleda i edin put me poso4i na edin fr i postoqnno se zasi4ame.spored vas dali tva moje da zna4i ne6to ako da kakvo.Pls kajete mi kvo da pravq 6toto mn zdravo sum vlubena v nego![]()
po mn pri4ini moje da te poso4i na negov priqtel.moqt savet e da mu priznae6 i ako ne te haresva po dobre da go zabravi6 po skoro predi da e stanalo kasno...Yspeh!
май е по-добре да са преорентираш!![]()
Every moment is another chance...
Ми най-добре му го кажи лично..няма да те изяде..пък и поне ще знаеш после, имаш ли шанс, нямаш лиАйде успех..
![]()
Прочетох това,което си написала, и мисля,че НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ НИЩО!Най-добре го забрави!Ако отидеш да му го кажеш в очите:
1. Ще е АЦКИ неудобно
2. Ще те одреже мн МъЖкИ![]()
Incomplete..........
Аз не съм съгласна с всички,а по скоро с LGPz.
Момчетата са много горделиви в повечето случаи и ако идеш при него и му изтърсиш това и случайно някъв негов приятел е с вас,според мен ще се направи на интересен и ще ти откаже.Второ че момчетата са и много срамежливи-трябва да подходиш много внимателно и да внимаваш какво и къде му признаваш,че го харесваш.
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Според мен направи всичко възможно по силите си и му кажи какви са твойте чувствауспеХ
Наистина така е най-добре.Просто тогава, ако му кажеш вече можеш да говориш по-свободно с него и да го сваляш, ако мога така да кажа.Да си говорите по-често, да му се усмихваш, да му правиш комплименти и още много такива, които могат да спомогнат, ако не те харесва, да те харесва.Първоначално написано от 182+44_4adel
според мен по-скоро те сочи с цел да си вдигне ренометоизрази казани пред приятели и познати от сорта на "ей виж оная там, тя ме харесва" доста увеличават самочувствието на момчетата.
така се според мен тук не става въпрос за чувства, а се касае по-скоро за егото му![]()
no az mislq 4e toi zn 4e az go haresvam
Няма такова нещо на твойте години, а сигурно си още пълничка и нисичка пъпчива седмокласничка. Изчакай да пораснеш па може и да почне да те харесва, но не остава гаранция, че ти ще продължиш да го харесваш до тогава.Първоначално написано от ani13
nito sum debela nito niska ili puk pup4iva mn go haresvam i ne spiram da mislq za nego dori kogato spq
Edit
Az lichno mislq che ne te haresva a prosto razduhva nasam natam za da si vdigne egoto kato mujkar. A pak za tova d amu go kajesh lichno moje da stane malko konfuzno zashtoto moje da te otreje gadnichko koeto vsushnost e po vyzmojno .No ako pak naistina mislish che si vli8ubena moje vse pak da probvash tyko vij ne vij stanalo neshto./...