- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Normalno li e...?
predi dosta vreme skasah s mom4eto,koeto mn obi4ah.mislih si 4e sam go zabravila,no ne sam ubedena 4e tova e istina.vseki pat kogato go vidq iztrapvam,podkosqvat mi se krakata i se se7tam za vremeto,koeto prekarahme zaedno...dnes pak go vidqh i po4uvstvah pak sa6toto....
Е нормално е..все пак сте били заедно..а и няма как да го забравиш напълно, все едно не си го познавала![]()
така е...за жалост..и аз така се чувствам..
и азПървоначално написано от decu4ka
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
![]()
Понякога е така ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !!!!Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Incomplete..........
Ех...любовПървоначално написано от Анонимко
![]()
Скъсала си с него, обаче продължаваш да го обичаш..
Много яко.
И аз съм го правила този номер със сегашния ми приятел.Само,че аз го късах 2 пъти,но и 2та пъти осъзнах колко много държа на него и колко щастлива ме прави. И сме си заедно..
Що не си поговорите..може пък да се съберете пак.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Естествено, че е нормално.Просто го обичаш.Ако можеш намери начин да се съберете, защото явно имаш чувства.
Nqma 6ans za nas!
Zashto ?Nqma 6ans za nas!Bori se
![]()
Така си е. Чувствата човек трудоно миже да ги подтисне ей така. Човешката душа и памет не са като хард диска на компютъра- шифт и дел и айде всичко е история. За съжаление спомените и чувствата към дадения човек ни преследват през дните и нощите ни особено нощите много време. Може да захванеш с нов човек Но ако наистина си обичал предишния ти пак мислиш за него. Изобщо тежко е. Премисли си нещата дали пък не искаш пак да си снего наистина и да градите заедно бадещето. Замисли се дали е трябвало да скъсвате. Абе изобщо ако можехме да мислим както трябва по о време нямаше да има толкова любовна мъка по този свят. Прецени си как да постапиш най добре. Дали си заслужава да си с него или не.
Niama Sadba Jivota e Borba
mi skasah s nego makar 4e be6e gre6ka uj ve4e ne sajalqvam,no kogato gi vidq nz kakvo mi stava i iztrapvam taka vse edno minava tok prez men....nqma 6ans za nas za6toto toi e ve4e mezrazli4en pak i az taka se darja
Нормално е да се чувстваш така. Все пак е човек, с който си била и както разбирам все още обичаш. Не знам какви са неговите чувства, но според мен трябва да си дадеш една последна възможност. Няма значение колко се е променил той или ти, ако и той все още има чувства към теб може и да се разберете. Просто се вижте и поговорете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne stava nqma da ti4am sled nego nito 6te mu obra6tam vnimanieПървоначално написано от Aleandra
kakvo li obra6tam vnimanie na nqkakvo trepvane i bez tva vs m\u nas SVAR6I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!