.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: бивше..

;(
    Guest

бивше..

Здравейте!
    Имам един проблем,ам не знам дали вие ще можете да ми помогнете. Имах си един приятел, ходихме 3 месеца и накрая той ме скъса, щото му било писнало. Не разбирам как може да се кефиш на един човек и след тва да ти писне изведнъж. Мен много си ме кефи още.. проблема е, че сме от едно даскало и аз непрекуснато го виждам. Така не спирам да мисля за него. Обаче след като скъсахме, не сме си говорили изобщо и това ми липсва, не искам да го губя като приятел. Ако му го кажа тва.. чудя се, дали ще се промени нещо?! А и не знам дали ще мога да му го кажа точно така.
    Какво да му кажа?

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Бях в няква подобна ситуация и исках да си говорим и да не губя приятелстовто му и тн и съм му го казвала, но нищо не стана.НАпълно те разбирам.Какво да му кажеш ли... кажи това което каза тук ,без някакви точни формулирвки.Просто отиди и му кажи това, което ти хрумне в момента.Обясни му как той е важен за теб и не искаш да губиш приятелството му, защото е страхотен човек и ти допада.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

"Всичко с нас е минало! Няма кво да са отбягваме, ае просто да си бъдем приятели!"
    Every moment is another chance...

Мега фен Аватара на koalka
    Ми...кажи му истината.Да, напълно е възможно на човек да му писне, в смисъл вече да не те харесва и то след 3 месеца, защото това не е влюбване, а просто харесване.

Мега фен Аватара на iiirish
    може би е по-добре да не го търсиш. остави го сам да дойде при теб ако поиска. когато насилваш нещата, единственото което правиш е да вредиш сама на себе си затова не му се натрапвай дори с приятелството си, защото това не е в твоя полза

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    И ко си мислиш,че като станете приятели ще го забравиш по-лесно ли?!....Да,бе...по-добре остави нещата така по-лесно ще го забравиш.А и мислиш ли,че ще можете да имате пълноценно приятелство!?Дълбоко се съмнявам...

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    хмм не мисла че като станете приятели ще го забравиш по скоро да е отчаян опит да си го вурнеш се пак каазваш че те кефи още!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    mm i az bqh v podobna situaciq daje moje da se kaja 4e oshte mislq za tova mom4e no tfa nqma zna4enie sq ... ta az mislq 4e prosto sled kato nqma interes nqma smisyl da hodish sled nego kazvam ti go ot opit zashtoto opitah vsi4ku i nqmashe smisyl predizvikah samo smexa na nego i priqtelite mu taka 4e nai dobre se zaribqvai s dr mom4eta pred nego za da moje da vidi 4e ve4e si go zabravila...dori i da ne e taka..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мила , в същата ситуация съм , само дето нашата връзка беше година и половина , което още повече усложнява нещата .
    Това , което мога обаче трезво да видя , е , че твоето момче е напълно безразлично към тебе . А знаеш какво е безразличие нали ? - НЕЩО ОТВРАТИТЕЛНО . Ако решиш да говориш с него всяка негова дума за тебе ще е обещание да сте отново заедно , а той дори може би няма да помни какво е казал.
    Не се наранявай допълнително . Ако ви е писано да сте заедно , той ще те потърси . Но недей го и чакай да се сети , животът тече . Просто си харесай някое ново сладурче , не е задължително да се влюбваш в него , я !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Мила,ти се опитваш по някакъв начин да станеш приятелка с него,не заради друго а за да си го върнеш.Разбирам те,че ти липсват разговорите с него,липсва ти начина по който те е гледал през тези 3 месеца,липсва ти всичко което сте правили заедно,липсва ти той самият...
    Но това не е начина! Така даже ще ти стане по-гадно като разговаряте.. Преди мен много точно го бяха казали:

Ако решиш да говориш с него всяка негова дума за тебе ще е обещание да сте отново заедно , а той дори може би няма да помни какво е казал.

Така,че по-добре не се самоизмъчвай и се опитай да продължиш на пред без него.Нали знаеш: 'клин клин избива'

Хайде успех и повече усмивки

Супер фен
    Mi sledvashtiq pyt kato se vidite mu se usmihni i go pozdravi,predpolagam che shte ti otvyrne i toi.I postepenno pochni taka da mu govorish.Kato se sreshtate da go pitash kak e i t.n.Ili pyk napravo kato go vidish mu kaji che iskash da govorish s nego i mu kaji vsichko,koeto iskash.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Need_A_Girl
    "Всичко с нас е минало! Няма кво да са отбягваме, ае просто да си бъдем приятели!"
    =D> але але але

Digita
    Guest
    Кажи му "ОМГ ОМГ ОМГ ПЛС ВЪРНИ СЕ ПРИ МЕН КОПЕЛЕЕЕЕ ЩЕ УМРА БЕЗ ТЕБ И ЩЕ СЕ ХВЪРЛЯ БЕЕЕЕ ПОСЛЕ СМЪРТА МИ ЩЕ ТЪЖИ НА ШИБАНАТА ТИ СЪВЕСТ ПРОКЛЕТ РЕТАРД"
    etc

Мега фен
    Град
    SF
    Забрави го и продължавай напред. Няма такъв вариант да си останете приятели с бившия, особено пък ако има намесени 4увства от едната страна.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си