.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: help!

Ot4aQna4
    Guest

help!

Здравейте хора...Имам проблемче което сигурно ще ви стори смешно но...Имам приятел и като сме си заедно той си ме опипва навсякъде,обаче ми каза че иска и аз да го опипвам и проблема е в тва че незнам къде да го опипвам и как...Моля ви помогнете ми... [-o< благодаря предварително [/i]

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"

извинявай... наистина сори... ама ми стана мн смешно...
    а сега по темата... една дума : навсякъде, където се сетиш... яко е да те гали момиче.... по врата, по лицето, гърба и тн
    а ако той иска истинско "обарване"... задника му е най - подходящ... и може от вр на вр ако не сте пред мн хора да го фащаш... сещаш се къде тфа ми идва на акъла... на мен тва би ми харесало :P
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен
    Ми...Докато се целувате си проври ръчичките в блузката му,прокарай си пръстите по гърбът му,или стомахчето ...Или просто за оная работа
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

по четала
    Every moment is another chance...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Ми...Докато се целувате си проври ръчичките в блузката му,прокарай си пръстите по гърбът му,или стомахчето ...Или просто за оная работа

Демек да му бръкне в устата...та да си завре ръката до лакетя...и да го погали по стомаха Бреееее...аз мом1е там не съм галила Не сме били чак толкова близки с никой
    Иначе,както казаха,навсякъде би го изкефило.Е,не по петите или някакви такива изцепки Гръб,корем,вратле,задник,..., много е яко,докато се целувате да си прокараш ръцете леко от китките му до раменете(е,когато е топло и е по тениска...или без ).Един бивш супер много се възбуждаше от това.
    Иначе-където ти падне :P .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    това ми се струва най-подходящо аххах успех кажи как е минало

Мега фен Аватара на koalka
    Ами да го опипваш точно за момче означава да опипваш в областта на слабините, ако мога така да се изразя.

ОтчаяНата
    Guest
    Мерси много на всички...Има и още нещо обаче...Като го пипам по оная му работа какво точно да правя...Смисал аз я хващам и кво..? Сори за тъпите въпроси...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Пффф какво го мислиш толкова ??
    Да не е висша математика ?

Хващаш го за "онази " му работа и правиш каквото ти иде отвътре. Само не стискай прекалено много и не дърпай. Нагоре-надолу си прокарвай ръката, драскай го леко по тестисите...
    Иииии РЕЛАКС!
    Приятно опипване на гаджето.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове