- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated:Защо има толкова злобни,истерични и неприятни хора
защо има толкова много злобни,истерични и неприятни хора,които само завиждат и само се чудят с кой и закакво да се заядът,че да могат да си начешът крастата?Не ви ли дразнят такива хора?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
prekaleno mn me draznqt i men takiva hora,a pove4e ot polovinata mi klas sa takiva i ne gi ponasqm ama tova e jivota.prosto trqbva da pravim kato tqh da se pravim na nepukisti i da ne obry6tame vnimanie
deidiy, кажи си мъката, чадо![]()
знам, че го желаеш
takiva idioti gi ima na vsqkade...pokrai men naprimer e palno!...abe ne se qdosvai za takiva,kato tqh!ne misli6 li,4e te ne zaslujavat cqloto tva vnimanie,koeto im obra6tame?!?gledai si kefa i da ne ti puka...te sa sred nas i vinagi 6te gi ima,no ne trqa da im obra6tame vnimanie![]()
![]()
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
Естествено, че ме дразнят!Могат ли въобще да ми харесват?Не трябва да те впечетляват такива хора и не си струва да си хабиш нервите заради тях.
Защото са озлобени от живота.. защото нямат никакви качества или по точно не са ги открили до сега и за това завиждат и предпочитат да оплюват другите с качества. Заяждат се защото нападението е най-добрата защита и.... и др. И естествено ме дразнят такива хора, но всъщност трябва да ги съжаляваме и когато много си го изпросят да им кажем всичко в лицето...
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Точно така !Първоначално написано от f_pld
![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
E 4e to kogo ne go draznqt takiva hora ?![]()
Именно...ма навсякъде ги има,не сме първите и последните,които се дразнят от тея хора,но няма смисъл да се оплакваме,защото няма да променим нищо.Първоначално написано от Talisman
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
оффф тея тъпанапи ги има абсолютно навсякъде-целия моя клас е само от такива хора без моята най-добра приятелка и добре че я има нея щото тея еджам ги издържааааам![]()
![]()
![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Хах, е що пък реши, че трябва да завиждат на някой, че да се заяждат с него?
Аз винаги си овиквам някой, който ме дразни - прекъсва ме като говоря, не ме слуша, меси се в неща, които не са негова работа, опитва се да ми говори на въпреки и т.н. и т.н. Казвали са ми, че съм много злобна и итсерична, че трябва да пия успокоителни /това е мнение и на наште/, ама на никой за нищо не завиждам - напротив, дразна се на тъпотата на хората и манията им за това да се месят навсякъде и за всичко да са прави, за това ги нареждам едно хубаво.
![]()
draznqt me mn`qsno (da poqsnq... tezi koito zavijdat i se draznqt s dr zaradi tova) napravo ne moga da gi traq..![]()
Предполагам защото има Синдром на Емоционалния Срив. Те просто изпълняват заповедите му.
е сори ама да те е*а у злобаркатаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
в случая ти се месиш в неща, от които не разбираш
![]()
ами на мен са ми казвали, че мога да бъда много гадна и да се държа ужасно с хората.. и то понякога без причинано това е на моменти - ту се старая да съм мила и добричка с тези около мен, ту не ме интересува никой, отговарям редовно насреща и за най-малкото нещо се заяждам и си показвам рогата, даже без да са ми направили нещо конкретно.. има случаи, в които всички и всеки ме дразни и изобщо не ме е страх да го покажа, нямам респект или задръжки към никого, но това просто си ми е от характера
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има ги защото ги има.Първоначално написано от deidiy
![]()
Дразня се на такива хора, но какво да се прави?![]()
ест че ме дразнят![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По-скоро са за съжаление,но не им обръщам внимание