- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гаджето ми мирише и ми спада пениса от тва
приятел, прилъжи я с жълто гумено пате във ваната-вярвяам, че ще има ефект. или и закачи освежител тип "борче".
мани мани и мойта е така
каква е хигиената на гаджето ти не показва каква хигиена имаш ти. моето гадже да речем си мие зъбите 5-7 пъти на ден, а при мен със зор докарвам 3.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
Аз съм чувал, но това твоето не беше ирония.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
hmh... MIRIZLIVA LUBOV![]()
![]()
SUPEEER!!! HAHAH
sledva6tiq pat q vha6ta6 za rakata i i kazva6 direktno:mislq 4e mina mesec-OKAPI SE!!!
To gadjeto ti kato se i izkype 10-15 pyti v denq ostava li mu vreme za ne6to drugo ... rabota?Първоначално написано от krem4et0
![]()
И ти спри да се къпеш и ще разбере за какво става въпрос.![]()
hxaxhaxha ebahti gadnoto....tq tyz tvoita priqtelka e mn golqma mizeriq.Prosto i kaji da se izkype,4e mnogo miri6e...kaji i go v liceto 6te vidi6 kak vseki den 6te se kype minimum po 2 pyti na den![]()
natvoe mqsto 6tqh da izbqgam o6et parviq pat kogato sam razbrala kakva e...ti lud li si kakva e taq lubov,6to se ne vlubi6 v nqkoq 4istoplatna...
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
zavedi q na vra4ka da i leqt kur6um moje da ima strah ot vodata momi4eto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaxaxa....mi kato ti kaje da q lije6 i kaji-kato se izmie6,togava-i gotovo!pak ako ne se izmie-nqma q barq6,te prostitutkite sigurno miri6at po dobre!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
ахаха тая тема е чук
хаха водата хапе![]()
![]()
шеегувам се абе човек просто е ясно фани си ново гадже !!!
Ujas kak moje da ne se kape![]()
Tva trebva da si mnogo nehigieni4en da ne se kape6 be ujas ......
Е то винаги в човешките взаимоотношения понамирисва на....любов![]()
Аз казах-мие си зъбите. Не го знам колко често се къпе, ама знам за манията му по чистите зъби. Откакто съм с него не се разделям с дъвката, преди да изляза мия зъбите, дори и да не съм яла и т.н. Ама до 7 миения на ден не съм стигнала!Първоначално написано от krem-sapunko :)
Кремчето, въпрос на навик е колко пъти ще си миеш зъбите и когаСъщото е и за къпането .. който не са го научили като малък как се ползва душа в банята тъй цял живот ще има да тегли ... ам ... мен ми е любопитно тая като не се къпе и бельото си ли не сменя?! блях .. то туй ни човек, ни жена ... то няквУ миризливУ ... ае пич да не ходиш с някой скУнкс ?
![]()
ostai q da si smardi ako ne reji mesata i q rugai tam deto e ostanalo ne6to ako ne i bii 6uta![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
BAHTI GNYSNOTO VE..SIGORNO MIRISHI NA SKYMMRIIKA..DETO MAM4ETO TI Q GOTVI...I POSLE VKISVAMNOGO E QKO
..bahti momi4eto az..ne moga da povqrvam
![]()
![]()
![]()
BAHTI GNYSNOTO VE..SIGORNO MIRISHI NA SKYMMRIIKA..DETO MAM4ETO TI Q GOTVI...I POSLE VKISVAMNOGO E QKO
..bahti momi4eto az..ne moga da povqrvam
![]()
![]()
![]()
може да има алергия към водата
прояви разбиране
абе пич я си намери свястна чистоплътна приятелка и зарежи тази мърлячка(с извинение)![]()
tva momi4e e gavra s prirodata![]()
ти си ебати тъпака да тръгнеш с такава.момиче което не се къпе всеки ден е боклук и към него трябва да се отнасяш като с животно!!!
Еби с противогаз![]()