.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    Guest
    приятел, прилъжи я с жълто гумено пате във ваната-вярвяам, че ще има ефект. или и закачи освежител тип "борче".

Guest
    мани мани и мойта е така

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Dano temata da e ebavka,zashtoto inache....lichi i tvoqta higiena kakva e...shtom gadjeto ti e takova,predstavqm si ti,zashtoto ako naistina uvajavash sebe si nikoga ne bi si pozvolil da izlizash s takova momiche,ako samiq ti ne si kato neq,nali......taka che ste si se namerili,bravo
    каква е хигиената на гаджето ти не показва каква хигиена имаш ти. моето гадже да речем си мие зъбите 5-7 пъти на ден, а при мен със зор докарвам 3.

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    хаха и кво като мирише, важното е че се обичате
    a taka li a vdrugite temi obqsnqvahs che pishkata ne trqq e pod 20 sm.. mi kvo kato e 5 nali se obichate? enshto si protivorechish!
    абе човек ти за ирония не си ли чувал..
    Аз съм чувал, но това твоето не беше ирония.

t aZ that u r kissin'
    Guest
    hmh... MIRIZLIVA LUBOV SUPEEER!!! HAHAH
    sledva6tiq pat q vha6ta6 za rakata i i kazva6 direktno:mislq 4e mina mesec-OKAPI SE!!!

krem-sapunko :)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Dano temata da e ebavka,zashtoto inache....lichi i tvoqta higiena kakva e...shtom gadjeto ti e takova,predstavqm si ti,zashtoto ako naistina uvajavash sebe si nikoga ne bi si pozvolil da izlizash s takova momiche,ako samiq ti ne si kato neq,nali......taka che ste si se namerili,bravo
    каква е хигиената на гаджето ти не показва каква хигиена имаш ти. моето гадже да речем си мие зъбите 5-7 пъти на ден, а при мен със зор докарвам 3.
    To gadjeto ti kato se i izkype 10-15 pyti v denq ostava li mu vreme za ne6to drugo ... rabota?

Ami zavedi q v banqta i pravete sex tam i taka vseki pyt...Ina4e ideqta za 6tipka na nosa ne e lo6a

XxXMaN
    Guest

xxx

И ти спри да се къпеш и ще разбере за какво става въпрос.

Guest
    hxaxhaxha ebahti gadnoto....tq tyz tvoita priqtelka e mn golqma mizeriq.Prosto i kaji da se izkype,4e mnogo miri6e...kaji i go v liceto 6te vidi6 kak vseki den 6te se kype minimum po 2 pyti na den

natvoe mqsto 6tqh da izbqgam o6et parviq pat kogato sam razbrala kakva e...ti lud li si kakva e taq lubov,6to se ne vlubi6 v nqkoq 4istoplatna...

zavedi q na vra4ka da i leqt kur6um moje da ima strah ot vodata momi4eto

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    xaxaxaxa....mi kato ti kaje da q lije6 i kaji-kato se izmie6,togava-i gotovo!pak ako ne se izmie-nqma q barq6,te prostitutkite sigurno miri6at po dobre!!!! =D>

Супер фен
    ахаха тая тема е чук

Guest
    хаха водата хапе шеегувам се абе човек просто е ясно фани си ново гадже !!!

Ujas kak moje da ne se kape Tva trebva da si mnogo nehigieni4en da ne se kape6 be ujas ......

Co[mix]_Girl
    Guest
    Е то винаги в човешките взаимоотношения понамирисва на....любов

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem-sapunko :)
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    To gadjeto ti kato se i izkype 10-15 pyti v denq ostava li mu vreme za ne6to drugo ... rabota?
    Аз казах-мие си зъбите. Не го знам колко често се къпе, ама знам за манията му по чистите зъби. Откакто съм с него не се разделям с дъвката, преди да изляза мия зъбите, дори и да не съм яла и т.н. Ама до 7 миения на ден не съм стигнала!

Град
    У нас

Кремчето, въпрос на навик е колко пъти ще си миеш зъбите и кога Същото е и за къпането .. който не са го научили като малък как се ползва душа в банята тъй цял живот ще има да тегли ... ам ... мен ми е любопитно тая като не се къпе и бельото си ли не сменя?! блях .. то туй ни човек, ни жена ... то няквУ миризливУ ... ае пич да не ходиш с някой скУнкс ?

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ostai q da si smardi ako ne reji mesata i q rugai tam deto e ostanalo ne6to ako ne i bii 6uta
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

BAHTI GNYSNOTO VE..SIGORNO MIRISHI NA SKYMMRIIKA..DETO MAM4ETO TI Q GOTVI...I POSLE VKISVA MNOGO E QKO ..bahti momi4eto az..ne moga da povqrvam

BAHTI GNYSNOTO VE..SIGORNO MIRISHI NA SKYMMRIIKA..DETO MAM4ETO TI Q GOTVI...I POSLE VKISVA MNOGO E QKO ..bahti momi4eto az..ne moga da povqrvam

може да има алергия към водата
    прояви разбиране
    абе пич я си намери свястна чистоплътна приятелка и зарежи тази мърлячка(с извинение)

tva momi4e e gavra s prirodata

Guest
    ти си ебати тъпака да тръгнеш с такава.момиче което не се къпе всеки ден е боклук и към него трябва да се отнасяш като с животно!!!

Решение !
    Guest
    Еби с противогаз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си