- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Да!Днес...много ми е гадно и още не мога да асимилирам какво се случи...![]()
Тъпанари като знаят,че всеки ден се прибирам към 2 от даскало....ах,как ги ненавиждам!!!
moite kat shi prait takiva rabuti mi vikat "ae otidi v baba si taz ve4er ili pyk v nqkoi priqtelka 4e imame da si govorim s maika ti" hxuaxhaiu i na sutrinta kat se vyrna tarshuvam za dokazatelstva xhaxhauxhaihxa![]()
![]()
ujasT
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Хаха..не..опазил ме Господ .. [-o<![]()
It's Emona, bitch !
не съм виждала,не съм чувала и не ми трябва ще ми е доста странно![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ами да съм ги виждал точно не ... но .. знам к0га го правят .. майка ми наи учтиво ми дарява някъква сума от сорта на 50 лв и ми вика ухилена до ушите иди да са почерпиш някъде ... и след 2-3 часа ела ..
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
апфф не съм ги виждала, не съм ги чувала начи или не практикуват или са мноогоо дискретнии..ама май е второто![]()
ne![]()
Не съм ги виждалама някой път са чуват
![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Слава Богу неее![]()
Не уе маина бахти вьпроса?!?!?Ако видя нещо подобно ще се издраифм пред тях?!?!?
![]()
ooo az sum gi vijdal baq putivednuj az si sedq v hola i gledam tv sledobqd i na6te si legnali da si po4ivat i az vikam 4ai da hodq da pikam i 4uvam nekfi pu6kaniq vikam a kfo stana sq???poglejdam prez klu4alkata gledam ba6ta mi opra6va na zadna maika mi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
posle se izdraifah zabraih dori i da se izpikaq be6e mn ujasno 4esno
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
maleeee na6te ne s1m gi vijdala ama vedn1j maika me fana mene s priqtelq mi u doma, misleh 4e s1m zaklu4ila ama ne. i mama se pribira ot rabota i ........ posle dve god me podigrava
КоГаТо СлЪнЦеТо ИзГрЯвА и РаЗпРъСкВа СвОиТе ЛъЧи, Ще Си СпОмНяМ и НиКоГа Не Ще ЗаБрАвЯ мОмЧеТо С нАй - СиНиТе ОчИ ! ! !
аз съм ги виждала...чувала съм майка как пешкапосле не моа ги гледам супер гнусни са ми не знам що
![]()
Като малка си спомням само ми викаха айде Миме иди да си легнеш че ние си поприказваме!!Ама ся като по голяма не съм ги жицдала нито съм ги чувала!!Опази боже!!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
не
Ами за виждане, не съм ги виждала, нито съм ги чувала. Но понеже има малко дремеща тактичност в мен, вечерно време, като се затвори вратата на спалнята им, гледам да не си търся поводи да влизам))
... I'm doin' what I know is right...
a za6to trqbva da gi vijdam tova si intimno ne6to koeto si e samo mejdy tqh!!!![]()
-Icko-
Не....опази боже...ох дано никога да не ги видя че ще умра.
I az takaПървоначално написано от koalka
![]()