.
Отговор в тема
Страница 11 от 31 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 770
    Град
    Някъде на Земята
    Една вечер влизам в спалнята да си взема спиралата, че я бях забравила и само виждам как баща ми тръгва да сяда върху майка ми Веднага излязох от стаята и сдем малко майка ми излиз и вика: "Ти защо не чукаш, преди да влезеш?"

ами на морето веднъж като бяхме нашите мн жестоко се бяха скарали и една ве4ер 4ух татко да казва на мама да отиде да спи при него (те като се скарат спят разделени) и аз се усетих за кво става дума ама наще хи4 не са млади. а и майка ми имаше глупостта да ми каже кво са прайли. а на сутринта си бяха мн добре все едно не са били скарани въобще. после ми беше трудно да ги гледам в о4ите няколко дни...

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм ги виждала, но съм ги чувала.
    i az

Град
    Lulinville
    не

чувала съм майка си и гаджето и

мнооого пъти съм ги хващала ама и на мене и на тях им става смешно

Голям фен
    не
    Don't worry, be happy!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Оо0о0о
    Когато бях малка ги бях хванала един път Няма да го забравя,дълго време след това имах кошмари.

За щастие не!

Град
    Карнобат
    Не съвсем
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Не, и не искам!!!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Пф, не. Нямам и намерение. То си е нормално нещо де, ама... пф!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    до твоята звезда :)
    Моите родители редовно правят секс .. и това го знам не за друго, ами защото когато ще го правят заключват вратата и после предстои така - ходенето до банята ..
    Преди ги чувах така честичко, но от доста време явно повече внимават, защото знаят, че знам какво е това "Секс"
    А дали съм ги виждала .. един път се прибирам от кафе ли къде бях и аз не помня вече .. и само отивам до стаята им да им кажа .. прибрах се, нали .. и те не се заключили (знаят, че ме няма и глей ги . изродите) и не ме усетили като се прибирам .. само скифтах ги и ..
    отидох после в моята стая .. след 4 ммин майка ми идва .. и се оправдава .. с "баща ти се борехме" викам .. "Не, не, не ми се обяснявай .. не ме инт ! " стрестната такава

Цитирай Първоначално написано от CandyKiller
    Аз да ! Ма култовото беше че ги попитах какво правят и баща ми отговори "Боря се с майкати"
    Явно родителите това изречение доста го ползват .., но да знаят, че са го измислили много глупаво ..
    и така де .. поне се радвам, че правят секс ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    НЕ, А И НЕ ИСКАМ! Веднъж обаче намерих в шкафчето им презерватив. И ги видях веднъж в маркета да разглеждат презервативите.
    Една приятелка веднъж била сварила нейните, като се връщала от училище. Подранила, щото имали с 2 часа по-малко и отишла в техната стая и какво да види - баща и върху майка и под некво одеяло, с издаващи се звуци. Мйка и после и обяснила, че тва е нормално за хора, които се обичат и т.н.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Постоянно ги чувам деа

Vednuj gi vidqh i vednaga si otidoh v staqta,puk i 4esto gi 4uvam
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен
    Не съм ги чувал и виждал,но намирах пакетче презервативи в шкафа. Също така по едно време го имаше "ходенето до банята" почти по едно и също време,но явно се усетиха и вече не

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм ги виждала, но съм ги чувала.

Толкова сте ми смешни... вие може да се ебете като зайци, но неее, родителите не са хора и не могат...
    Иначе не съм...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

emi aaz samo sam gi 4uvala pak i neshto nqma dami e interesno da gi vida
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

само съм ги чувала... не беше много приятно

Оле дао никога не ги чуя не искам и да си помислям не че има нещо лоша да си се задоволяват човешко е ама нека да е когато ме няма

Град
    Русе
    Не съм ги виждала,а и нямам особено желание да ги видя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си