- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Една вечер влизам в спалнята да си взема спиралата, че я бях забравила и само виждам как баща ми тръгва да сяда върху майка миВеднага излязох от стаята и сдем малко майка ми излиз и вика: "Ти защо не чукаш, преди да влезеш?"
![]()
ами на морето веднъж като бяхме нашите мн жестоко се бяха скарали и една ве4ер 4ух татко да казва на мама да отиде да спи при него (те като се скарат спят разделени) и аз се усетих за кво става дума ама наще хи4 не са млади. а и майка ми имаше глупостта да ми каже кво са прайли. а на сутринта си бяха мн добре все едно не са били скарани въобще. после ми беше трудно да ги гледам в о4ите няколко дни...
i azПървоначално написано от koalka
не![]()
мнооого пъти съм ги хващала ама и на мене и на тях им става смешно![]()
не
Don't worry, be happy!
Оо0о0о
Когато бях малка ги бях хванала един пътНяма да го забравя,дълго време след това имах кошмари.
Не съвсем![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Пф, не. Нямам и намерение. То си е нормално нещо де, ама... пф!![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Моите родители редовно правят секс .. и това го знам не за друго, ами защото когато ще го правят заключват вратата и после предстои така - ходенето до банята ..
Преди ги чувах така честичко, но от доста време явно повече внимават, защото знаят, че знам какво е това "Секс"
А дали съм ги виждала .. един път се прибирам от кафе ли къде бях и аз не помня вече .. и само отивам до стаята им да им кажа .. прибрах се, нали .. и те не се заключили (знаят, че ме няма и глей ги . изродите) и не ме усетили като се прибирам .. само скифтах ги и ..
отидох после в моята стая .. след 4 ммин майка ми идва .. и се оправдава .. с "баща ти се борехме" викам .. "Не, не, не ми се обяснявай .. не ме инт ! " стрестната такава
Явно родителите това изречение доста го ползват .., но да знаят, че са го измислили много глупаво ..Първоначално написано от CandyKiller
и така де .. поне се радвам, че правят секс ..
НЕ, А И НЕ ИСКАМ! Веднъж обаче намерих в шкафчето им презерватив. И ги видях веднъж в маркета да разглеждат презервативите.![]()
Една приятелка веднъж била сварила нейните, като се връщала от училище. Подранила, щото имали с 2 часа по-малко и отишла в техната стая и какво да види - баща и върху майка и под некво одеяло, с издаващи се звуци. Мйка и после и обяснила, че тва е нормално за хора, които се обичат и т.н.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Те са пред развод и не съм ги виждал![]()
Постоянно ги чувам деа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vednuj gi vidqh i vednaga si otidoh v staqta,puk i 4esto gi 4uvam![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Не съм ги чувал и виждал,но намирах пакетче презервативи в шкафа. Също така по едно време го имаше "ходенето до банята" почти по едно и също време,но явно се усетиха и вече не![]()
Толкова сте ми смешни... вие може да се ебете като зайци, но неее, родителите не са хора и не могат...
Иначе не съм...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
emi aaz samo sam gi 4uvala pak i neshto nqma dami e interesno da gi vida![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
само съм ги чувала... не беше много приятно![]()
Оле дао никога не ги чуя не искам и да си помислям не че има нещо лоша да си се задоволяват човешко е ама нека да е когато ме няма
Не съм ги виждала,а и нямам особено желание да ги видя.![]()