- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
аз една вечер чувах съседите над нас и падаше яко ебане щот тая мноо викаше и след 1 месец мама идва и вика ти разбра ли че съседката ше си има бебенце и аз повърнах от смех![]()
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Оххх малее като малка нали още в детската градина вече така като всички деца се събирахме и като си разправяхме кой какво научил...![]()
![]()
и нали като разбрах това онова за секса как мама и татко правели такива работи и че не ни е донесъл щеркела... и много малко след това една вечер(лятото)аз си спя нали на отворен прозорец и ми е станало много студено че чак съм се събудила и само чувам някви работи от спалнята на мама и татко и край панирах са и не мръднах!!
![]()
![]()
![]()
Мислех си че ако мръдна да се завия ще ме чуят и след това нали вече като свършиха аз още не се мърдах и цяла вечер седях на студено и на сутринта бях супер болна и на сичкото отгоре не можах да спя!!!!!!!!
![]()
![]()
Не можех да повярвам че мама и татко правят такова нещо мислех че го правят само по веднъж-за да се родим.
![]()
![]()
![]()
Иначе мн пъти съм ги чувала после ама ко да ги правя...хора са
Смятайте тва го помня още от когато съм била 4-5-6 най-много
Да мина да та взема или да взема да та мина?!
виждала съм ги.получи се гадно,но после ми стана смешно![]()
Kato bqh mnogo malka ima6e period kogato jiveehme v 1 staq dokato ka6tata ni se stroe6e i moqta ku6arka (da sam bila okolo 4 godi6na ) be6e do4no sre6tu legloto na na6ite i gledah kak pravqt ne6ta pod iurgana kogato se sabujdah po rano, no tai i ne razbirah kakvo pravqt dokato estetstveno ne porasnah i ne nau4ih kvo 6to e. Posle vednaj lqto be6e usetih 4e otivat do banqta parvo ediniq posle drugiq sled nqkolko minuti, tova se povtori nqkolko ve4eri...bqh se dosetila kakvo sa praveli. Ina4e nikoga ne sam gi 4uvala de. Iiii vednaj prez weekend-a be6e i za6toto ne bqh na rabota sa misleli 4e 6te spa do po kasno, no az se sabudih rani4ko i sanena edvam gledah i se zapatih kam tqhnata staq i ko da gledam na6ite pravqt sex, tova be6e nai-gadnata slu4ka. I predi da me vidqt vednaga iz4eznah i otidoh v moqta sta, no me usetiha vse pakUjas, posle se darjahme sqka6 ni6to ne se e slu4ilo
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
оле боже , то това остана да ги видяНе съм! Но съм ги чувала... и то доста, особедно лятото като сме стая до стая...
Гаднооо еее
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар![]()
Първоначално написано от IdiOtKa
омфг Да няколко пътиИ по-супер тъп начин.Бях малка и си напрравих къщичка в коридора
![]()
И тя се пада до банята.И само по едно време се събудих и виждам баща ми отваря вратата на тяхната стая и излиза гол и аз
![]()
![]()
И той влезе и аз си излязох от къщичката и отидох при мама и ми вик:'' Ти защо не спиш'' и аз бързо бързо си отидох в стаята и цяла нощ не спах.И втория път.Бяхме на вилата и тяхната стая е на долния етаж а мойта и на брат ми на горния и само аз цъкля на компа и наще явно не знаеха и отивам до стаята им и гледам мама яхнала татко и аз.. ае скрийте се дее
![]()
![]()
После лекция.. Какво е секса.Остана и да не знам
![]()
Не искам да се случва пак![]()
![]()
![]()
ti izbi ribata we aAHHAhahaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po temata gledam kat si legnat da ne vlizam v tiahnata staia ili ako 6te vlizam pone 4ukam
Кондоми няма....Обърнах къщата. Всяко кътче проверихА и не ги чувам, нито ги виждам, май не го праят
Винаги вратата им е отворена нощем, а леглото скърца, ще се чуе
![]()
намирал съм кондоми но не съм ги виждал или чувал
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
mmmm ne sam gi vijdala, no sam gi 4uvala i to ne vednaj... za radost
po dobre i da ne gi vida
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар funfunfun
tva me razbi![]()
![]()
![]()
![]()
to ne be6e i borim se s maika ti i kvo li ne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e ne sum gi vijdala
Животът е игра играй я въпреки че знаеш, че съдията е купен!!!!
Абе да ..Преди да се разделят .. Виждала съм ги няколко пъти но колко съм ги чувала
немога да сметна
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Първоначално написано от koalka
И аз съм ги чувала и то доста пъти.
да,много пъти.Дори преди спахме в една стая и те си мислиха че заспивам за 1 минута,и почваха,ама аз не заспивах и ми се налагаше да ги слушам и малко виждам![]()
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
![]()
![]()
EМи не Ама сЪм ги чувала..
![]()
![]()
стана МИ мнОго смешно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()