.
Отговор в тема
Страница 12 от 31 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 770

Град
    Враца
    аз една вечер чувах съседите над нас и падаше яко ебане щот тая мноо викаше и след 1 месец мама идва и вика ти разбра ли че съседката ше си има бебенце и аз повърнах от смех
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Оххх малее като малка нали още в детската градина вече така като всички деца се събирахме и като си разправяхме кой какво научил... и нали като разбрах това онова за секса как мама и татко правели такива работи и че не ни е донесъл щеркела... и много малко след това една вечер(лятото)аз си спя нали на отворен прозорец и ми е станало много студено че чак съм се събудила и само чувам някви работи от спалнята на мама и татко и край панирах са и не мръднах!! Мислех си че ако мръдна да се завия ще ме чуят и след това нали вече като свършиха аз още не се мърдах и цяла вечер седях на студено и на сутринта бях супер болна и на сичкото отгоре не можах да спя!!!!!!!! Не можех да повярвам че мама и татко правят такова нещо мислех че го правят само по веднъж-за да се родим. Иначе мн пъти съм ги чувала после ама ко да ги правя...хора са Смятайте тва го помня още от когато съм била 4-5-6 най-много
    Да мина да та взема или да взема да та мина?!

hih ne
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    sofia
    4uvala sum i ne iskam da si spomnqm...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от baby_girl_vn
    Оххх малее като малка нали още в детската градина вече така като всички деца се събирахме и като си разправяхме кой какво научил... и нали като разбрах това онова за секса как мама и татко правели такива работи и че не ни е донесъл щеркела... и много малко след това една вечер(лятото)аз си спя нали на отворен прозорец и ми е станало много студено че чак съм се събудила и само чувам някви работи от спалнята на мама и татко и край панирах са и не мръднах!! Мислех си че ако мръдна да се завия ще ме чуят и след това нали вече като свършиха аз още не се мърдах и цяла вечер седях на студено и на сутринта бях супер болна и на сичкото отгоре не можах да спя!!!!!!!! Не можех да повярвам че мама и татко правят такова нещо мислех че го правят само по веднъж-за да се родим. Иначе мн пъти съм ги чувала после ама ко да ги правя...хора са Смятайте тва го помня още от когато съм била 4-5-6 най-много

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Тhank god ,no!
    The Spark

виждала съм ги.получи се гадно,но после ми стана смешно

Град
    Лондон
    Kato bqh mnogo malka ima6e period kogato jiveehme v 1 staq dokato ka6tata ni se stroe6e i moqta ku6arka (da sam bila okolo 4 godi6na ) be6e do4no sre6tu legloto na na6ite i gledah kak pravqt ne6ta pod iurgana kogato se sabujdah po rano, no tai i ne razbirah kakvo pravqt dokato estetstveno ne porasnah i ne nau4ih kvo 6to e. Posle vednaj lqto be6e usetih 4e otivat do banqta parvo ediniq posle drugiq sled nqkolko minuti, tova se povtori nqkolko ve4eri...bqh se dosetila kakvo sa praveli. Ina4e nikoga ne sam gi 4uvala de. Iiii vednaj prez weekend-a be6e i za6toto ne bqh na rabota sa misleli 4e 6te spa do po kasno, no az se sabudih rani4ko i sanena edvam gledah i se zapatih kam tqhnata staq i ko da gledam na6ite pravqt sex, tova be6e nai-gadnata slu4ka. I predi da me vidqt vednaga iz4eznah i otidoh v moqta sta, no me usetiha vse pak Ujas, posle se darjahme sqka6 ni6to ne se e slu4ilo
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    оле боже , то това остана да ги видя Не съм! Но съм ги чувала... и то доста, особедно лятото като сме стая до стая... Гаднооо еее
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
    Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    не ..и не ми се иска ..вобще даже. . тва си е техния личен живот и не искам да ги притеснявам !

Град
    варна
    омфг Да няколко пъти И по-супер тъп начин.Бях малка и си напрравих къщичка в коридора И тя се пада до банята.И само по едно време се събудих и виждам баща ми отваря вратата на тяхната стая и излиза гол и аз И той влезе и аз си излязох от къщичката и отидох при мама и ми вик:'' Ти защо не спиш'' и аз бързо бързо си отидох в стаята и цяла нощ не спах.И втория път.Бяхме на вилата и тяхната стая е на долния етаж а мойта и на брат ми на горния и само аз цъкля на компа и наще явно не знаеха и отивам до стаята им и гледам мама яхнала татко и аз.. ае скрийте се дее После лекция.. Какво е секса.Остана и да не знам

Не искам да се случва пак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А пък на мен какво ми се случи веднъж.. Та на почивка сме ния на Албена и сме в една стая на хотел с на6те. Аз на едното легло, те на другото. Всичко ОК нали спиме си, обаче една но6т се събуждам и адски ми се пикае, направо пикнята тръгва да излиза през носа ми вече... Обръ6там се на другата страна да стана от леглото и гледам няма завивки няма ни6то те си се оправят. Майка ми отгоре и така.. Естествено не мога да стана в това време почвам да се моля на боговете за някакво разре6ение на ситуацията, за6тото 6те ми се пръсне пикучния мехур... Мина време, незнам колко и майка ми отиде да се къпе- естествено банята е заета аз умирам ве4е и викам, край.. 6те се пикае, ставам след о6те малко време и излизам на балкона и през балкона се изпиках. Е няма такъв кеф ви казвам!!!
    ti izbi ribata we aAHHAhaha

a po temata gledam kat si legnat da ne vlizam v tiahnata staia ili ako 6te vlizam pone 4ukam

Град
    Sofia
    Кондоми няма....Обърнах къщата. Всяко кътче проверих А и не ги чувам, нито ги виждам, май не го праят Винаги вратата им е отворена нощем, а леглото скърца, ще се чуе

намирал съм кондоми но не съм ги виждал или чувал
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

mmmm ne sam gi vijdala, no sam gi 4uvala i to ne vednaj ... za radost po dobre i da ne gi vida
    Голям размер на картинката! /machoka/

Като малка влизам в тяхната стая и какво да видя- мама върху тати. Спокойно си взех играчката която търсех и чак след това излязох без да им кажа нещо. След това майка ми ми изнесе лекция че трябва винаги да чукам преди да вляза в стаята им.
    Друг път се събуждам през ноща от супер голям трясък, сякаш нещо тежко е паднало на земята. На сутринта питам наще дали и те са го чули и майка ми вика: "Спалнята ни се счупи" (леглото им беше от тва с крачетата)- без коментар funfunfun

tva me razbi to ne be6e i borim se s maika ti i kvo li ne ina4e ne sum gi vijdala
    Животът е игра играй я въпреки че знаеш, че съдията е купен!!!!

Голям фен Аватара на alehole
    Абе да .. Преди да се разделят .. Виждала съм ги няколко пъти но колко съм ги чувала немога да сметна
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не съм ги виждала, но съм ги чувала.

И аз съм ги чувала и то доста пъти.

да,много пъти.Дори преди спахме в една стая и те си мислиха че заспивам за 1 минута,и почваха,ама аз не заспивах и ми се налагаше да ги слушам и малко виждам
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от Snitch
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А пък на мен какво ми се случи веднъж.. Та на почивка сме ния на Албена и сме в една стая на хотел с на6те. Аз на едното легло, те на другото. Всичко ОК нали спиме си, обаче една но6т се събуждам и адски ми се пикае, направо пикнята тръгва да излиза през носа ми вече... Обръ6там се на другата страна да стана от леглото и гледам няма завивки няма ни6то те си се оправят. Майка ми отгоре и така.. Естествено не мога да стана в това време почвам да се моля на боговете за някакво разре6ение на ситуацията, за6тото 6те ми се пръсне пикучния мехур... Мина време, незнам колко и майка ми отиде да се къпе- естествено банята е заета аз умирам ве4е и викам, край.. 6те се пикае, ставам след о6те малко време и излизам на балкона и през балкона се изпиках. Е няма такъв кеф ви казвам!!!
    ti izbi ribata we aAHHAhaha

a po temata gledam kat si legnat da ne vlizam v tiahnata staia ili ako 6te vlizam pone 4ukam
    Ти ме разби

Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    да,много пъти.Дори преди спахме в една стая и те си мислиха че заспивам за 1 минута,и почваха,ама аз не заспивах и ми се налагаше да ги слушам и малко виждам

+1 Много е гадно тва

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Не!!!
    Fitness Forever

EМи не Ама сЪм ги чувала.. стана МИ мнОго смешно

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    o_O аз не съм и мн се радвам оба1е като бях на 12 съседите от горния етаж точно над мойта стая са в вихъра на снушението си и нали са доста тънки и стените и таваните сичко скърца още малко като земетресение щеше да е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си