.
Отговор в тема
Страница 13 от 31 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 770
    az ne sym slava bogu.. i ne iskamm

EМи не Ама сЪм ги чувал..

Да веднъж ама бях малка е и те не го правеха, защото усетиха, че идвам към тях, но ми се накараха както никога и бяха голи ....

Ас ги видЯх веднЪж бях на 4 .. питах тати какво правят а тои ми каза че прави масаж на мама
    * (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*

Нееееее
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

НЕ!
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Dam 4uvah gi predi 2 god kato bqh tuka za posleden pat maika mi i biv6iq i maj ... sqka ve4er pravexa sex daje vednaj poneje staqta deto spqh otvorena i e super dalag koredor i be6e kasno ama ne mojeh da zaspq i te sa na drugiq krai i vratata se otvori i az poglenah po enerciq i vidqh maja i gol i se darje6e za 4lena i vlezna v banqta i sled malko maika mi se pokaza i otide v banqta po cici i .... zaspah neznam natataka istoriqta :P
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от verit0o0
    Ас ги видЯх веднЪж бях на 4 .. питах тати какво правят а тои ми каза че прави масаж на мама

Bravo be ..... ti ot 4 godi6en/a li pomni6 kakvo si govoril/a ... az ne pomnq predi 1 godina kakvo se e slu4ilo fantaziq mu vikam az ili sega si na 5
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Не (и по-добре, че не съм)

Ne! I 4esno kazano nqmam jelanie da gi vidq ...

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Цитирай Първоначално написано от verit0o0

Bravo be ..... ti ot 4 godi6en/a li pomni6 kakvo si govoril/a ... az ne pomnq predi 1 godina kakvo se e slu4ilo fantaziq mu vikam az ili sega si na 5

Ем то Такоа нещо не се забравЯ
    * (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*

Не,и то даже по-добре.Нямам особено желание. Е,и да ги видя и те са хора,нормално.Ама те май вече не правят.

Да виждала съм ги 1-2 пъти,но от 3-4 години не.

Когато бъх малка към 4-5 годишна ги чувах нещо да шават в леглото и само се ядосвах Започвах да ритам чаршафите ,за да ме усетят и да се спрат,ама нямаше резултат От много години вече спа сама и не ги чувам Ама един път чух майка да пита тате дали е купил презервативи Направо се шашнах

требва ли да съм ги виждал ?

Не не съм ги виждала но съм ги чувала те бяха в другата стая и аз отидох да се къпя и чух някакви звуци в началото бате си помислих че дух ми проговаря обаче после доиде некъв тон ама аз се оплаших като чух че"дух ми проговаря"и се опитах да се вслушам и те разбраха че съм там и маика ми млъкна

Аз не помня кога за последно ги видях да се целуват, та камоли тва и дано никога да не ги видя.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

мдаа и бях на крачка да ослепея!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

един път ги чух един път ги видях даже съм виждал , че ползват вибриращ пръстен.Мислех си че като ги видя ше умра ма нищо подобно

Не, но си говорят мн спокойно пред мен че и не искат да го правят............. заедно.........................
    Да Не Ти ПуКа ЧоВеЕеЕеЧеЕеЕ, жИвОтА Си Е тВоЙ!!!
    http://ku6ti.com/vote.php?|vote&id=11036

Цитирай Първоначално написано от Tenacious D
    един път ги чух един път ги видях даже съм виждал , че ползват вибриращ пръстен.Мислех си че като ги видя ше умра ма нищо подобно
    е това ма довърши аз съм им намирала презарвативите ама чак и вибриращи пръстени не съм

Град
    София
    не съм ги виждала и не искам.

Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    Цитирай Първоначално написано от Tenacious D
    е това ма довърши аз съм им намирала презарвативите ама чак и вибриращи пръстени не съм
    Мда..познато.Една сутрин станах и отидох в спалнята и гледам на нощното шкафче 5-6 презерватива,ама легнах и почнах да гледам ТВ.И след малко излезнах, щот мама беше там и ми стана малко неудобно..и след малко като се върнах вече ги нямаше
    А един друг случай-гледам аз кво има на секцията и по едно време-а,няква кутийка.И викам-Алии, мамо тва бонбони ли са? (и в същия момент се осъзнавам, че тва са презервативи ...) А мама ми вика-Дай ми го тва- и бързо,бързо ги прибра в някво шкафче...

Град
    plovdiv
    V momenta sym na 15 no kogato bqh na 8 spah v edna staq s roditelite si i gi bqh vidqla edna ve4er te ne razbraha , no to va be6e nai gadniq moment v celiq mi jivot
    Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си