.
Отговор в тема
Страница 14 от 31 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 770

Слава Богу НЕ

Че кой не е не сам ги виждала, защото под чаршафа ама не ми и трябваше де
    The art of love is not to let your heart get broken!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    sofiq
    daaaaa napravo ujas nqma da zabrava kogato spqh pri tqh kato bqh na 6 7 godinki te praeha sex na sledva6tia den mi e stramno da gi gledam

sega kato po golqm na 17 s1m gi 4uval i vijdal edin p1t i ve4erta dori mi kazaha 4e moje da ne sp1 v nas xaxax ma i te sa hora kvo se pra
    Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop

охх,да и то много пъти..направо се отвращавам,честно.Последни ят път ме изгониха отвкъщи а като се прибрах врата беше заключена..пълен ужас.. [/i]

Град
    Boulevard of broken dreams
    Да ама беше много отдавна а и те сега не правят
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

и аз като по-малък съм ги виждал няколко пъти ... но понеже стените са тънки като ги чуех ,че правят нещо голям кеф ми правеше да им прекъсвам заниманията ... провиквах се с цяло гърло от другата стая "Мамоооооооо ... искам вода" и малката ми сестра почваше да реве .... вобще голямо шоу а имам една позната ... техните като правят секс през деня и я гонят навън докато си свършат работата ... секи път ме викаше да висим заедно пред блока един ден идва до нас и ми вика "наще пак се масажират ... айде навънка " няма да забравя и как воайорствахме като малки ... качвахме се на тавана и от там гледахме как комшиите в съседния блок правят секс ... винаги го правеха на пуснат телевизор ...

Град
    in my world!
    ne i se nadqvam da ne gi vidq vse edno as kato pravq sex maika mi da me zqpa tva si im e tehniq jivot kvoto si iskat da pravqt horata

Neeeeeeeeeeeeeeeee :P :P :P :P :P :P :P

за мое огромно щастие не съм

Не
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Ei, 4e i tema! Na men mi se e slu4valo edin pat i to be6e dosta otdavna - predi 8-9 godini. Vlizam sutrinta da gi pitam kakvo shte se zakusva i zashto, po dqvolite, ne sa stanali oshte i... bashta mi vahu maika mi... Dobre 4e one se bqha zavili s charshafa. Mnogo neudobno se pochuvstvah.
    Τώρα είμαι καλά.

Супер фен Аватара на Di
    ужас тфа просто е супер смешна тема Пухауахуахахуахауа
    не се изказвай неподготвен,прасе

нееееее за щастие

Град
    {}град на мечтите{}
    НЕ....
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Град
    В АдА
    Да начи бях в 2 клас и ме беше ме страх от духове и спях в тяхната стая и една вечер ми се допикава обръщам се и кво да видя на мама краката върхо на тати раменете И аз кво да направя изпиках си се в гащите Обаче ми е мокро и немога да заспя и те нали свършиха и мама незнайно как си беше навряла бикините под моя юрган и зе да си ги търси рови рови извади ги и кво да види те са мокри после неможех да ги погледна

да ве човек даа остана ми едно черно петно в главата загубих си душата и замалко да поварна
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Не не съм още.То обикновено аз заспивам много след тях!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ами бях 1 клас... И ние сме на 2 етажа и аз слизам долу, за да им кажа да си пуснат телевизора, че дават "Приятели" и майка ми върху баща ми, ама се бяха завили и никфи звуци не издаваха ( тва е някъде към 9 вечерта) и мама само каза да си се качвам в стаята. Нищо не успях да видя, пък и чак след години разбрах какво наистина е ставало...
    Step by step, heart to heart, left right left
    We all fall down like toy soldiers
    Bit by bit, torn apart, we never win
    But the battle wages on for toy soldiers

Не чувала съм ги , но не съм ги виждала и не искам ...

не но съм ги чувал не изгарям от желание да ги видя после нема да мога да ги погледна с месеци

opazil ma bog to ba6ta i kat gleam sig e imptenten ne sa se se6tali daje kat gledat edni takifa filmi.....e ne savsem 18+ noda kajem 14

P.S. Omg koi idiot q napr taz tema

Град
    Between The Hell and The Heaven
    1-2 пъти да съм ги видяла запоследните години и то за по няколко секудни... предимно ги чувам

а като бях на 3(смятайте какъв отпечатък са ми оставили)се събуждам аз в кошарата,която е в тяхната стая и гледам мама гола върху тати ,мърда се и се смее няква такава и тати и мачка гърдите...
    казах на братовчед ми и така ме изнудваше няколко години "направи еди какво си или ще им кажа"

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си