- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Чувал съм ги много пъти, човешко е да се прави секс, но никога не съм ги виждал![]()
Just do it ...
да![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
ne no sum 4uval susedkata ;d
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Да виждала съм ги.Като бях по малка се събудих веднъж и бях жадна,но нямаше чаши и сках да питам майка ми къде да си сипя,отивам в тяхната стая и виждам майка ми и баща ми в една еротична поза...![]()
![]()
И си седя седя направо после цяла седмица не можех да заспа...Като бях малка ми беше супер смешно,сега ме е толкова гнус
![]()
Ее да сварих ги един път без да искам , явно мислеха че няма друг в къщата , че не ме чуха. Отворих вратата , казах "Опа" и излязох - отидох си в стаята и не ми пукаше.
Еее , не ми е направило никакво впечатление , секса е повече от нормално и необходимо нещо , особено между съпрузи - големи хора са , няма нищо странно.
Какво си мислите , че като са ви родители не могат да правят секс ли![]()
![]()
Че чак на някои им се доповръщало и ги било гнус , и толкова отвратени , че едва ли не да се изнасят от тях вече .. Малеее ... заблудени хора ...
Да не мислите , че сте родени от непорочно зачатие ... или щъркела ви е донесъл![]()
![]()
не повече пъти съм била на село
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот
NE![]()
Black`Wings, не им разваляй представите. Ето, те например като започнат да правят секс със съпрузите си ще бъде само за да правят деца. Станат ли 2 - край. И те ще са примерни...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да бе и аз съм убедена че като се изженят - раждат 1-2 деца и КРАЙ - спират секса завинагиПървоначално написано от Wrathchild
![]()
, че да не смущават чуждото спокойствие.
Не![]()
Хахаха, много сте забавни... на някои това им било най- гадното нещо случило се в живота им, други едва не ослепели... А на половината форумки от тука ако родителите им видят темите "вчера правих анален секс, от това забременява ли се" сигурно ще им стане много приятно. Тъпо е от страна на родителите да не се заключат примерно или да го правят в една стая със "заспалото" дете, ама все пак... Секса не е с ограничение "0т 15 до 30" години...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ми да![]()
![]()
Да снощи...стана ми много неудобно и се почувствах гадно но,това е нормално нещо,всеки човек има нужди..не си ги представях много много в такава светлина ноо..аз като започна да водя полов живот ще е същото..в смисъл ако ме видят - и те ще се почувстват неудобно естествено..това е нормално нещо..и не искам повече да им се бъркам в отношенията в никъв случай..А и дано да няма последствия след тва...искам да съм си Единствено дете![]()
\
/
Желязна Девица
ми не то аз не познавам бащаси иначе майка ми си има приятел ама той идва у нас един път в годината най често да оправи пералнятаи предполагам го правят у тях. и на мене ми е хипер смотано някво такова като си го представя
![]()
Точно тая нощ го направиха,моята стая е до тяхната и аз ги чух!Добре че не ги видях.Чувала съм ги и когато направиха брат ми!
Ползван ли беше?![]()
![]()
Иначе по темата-не съм ги виждала и по-добре.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ем аз моите не съм ги виждала![]()
Не съм ги виждала ( и слава Богу) само веднъж са бях засилила към стаята им и тя се оказа заключена, а не я заключват току така...а и веднъж им набарах презервативите
И азПървоначално написано от *SuNshInE*
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
oooo НЕ
вие пък всичките намирали презервативи,наще ли само го праят без![]()
ама съм намирала лубрикант...
мамка му много гадно беше..търся си аз гентамицина да си намажа ухото и гледам няква тубичка абсолютно същата и тъкмо да стисна чета`гел овлажнител дъра-бъра`![]()
иии,да,чувала съм ги и не е особено приятно![]()
...
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
mi te sa razvedeni ma ne iskam da gi vida s na maika m1ja i 4e toq pr14 ot kak go videh gol ko6mari s1nuvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()