.
Отговор в тема
Страница 16 от 31 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 770
    Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не

Чувал съм ги много пъти, човешко е да се прави секс, но никога не съм ги виждал
    Just do it ...

Фен
    Град
    България
    да
    ))))))))))))))))))))))))

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    ne no sum 4uval susedkata ;d
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Да виждала съм ги.Като бях по малка се събудих веднъж и бях жадна,но нямаше чаши и сках да питам майка ми къде да си сипя,отивам в тяхната стая и виждам майка ми и баща ми в една еротична поза... И си седя седя направо после цяла седмица не можех да заспа...Като бях малка ми беше супер смешно,сега ме е толкова гнус

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ее да сварих ги един път без да искам , явно мислеха че няма друг в къщата , че не ме чуха. Отворих вратата , казах "Опа" и излязох - отидох си в стаята и не ми пукаше.

Еее , не ми е направило никакво впечатление , секса е повече от нормално и необходимо нещо , особено между съпрузи - големи хора са , няма нищо странно.
    Какво си мислите , че като са ви родители не могат да правят секс ли Че чак на някои им се доповръщало и ги било гнус , и толкова отвратени , че едва ли не да се изнасят от тях вече .. Малеее ... заблудени хора ...
    Да не мислите , че сте родени от непорочно зачатие ... или щъркела ви е донесъл

не повече пъти съм била на село
    Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот

Град
    bLaGoEvgRad
    NE

Black`Wings, не им разваляй представите. Ето, те например като започнат да правят секс със съпрузите си ще бъде само за да правят деца. Станат ли 2 - край. И те ще са примерни...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Black`Wings, не им разваляй представите. Ето, те например като започнат да правят секс със съпрузите си ще бъде само за да правят деца. Станат ли 2 - край. И те ще са примерни...
    Да бе и аз съм убедена че като се изженят - раждат 1-2 деца и КРАЙ - спират секса завинаги , че да не смущават чуждото спокойствие.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Хахаха, много сте забавни... на някои това им било най- гадното нещо случило се в живота им, други едва не ослепели... А на половината форумки от тука ако родителите им видят темите "вчера правих анален секс, от това забременява ли се" сигурно ще им стане много приятно. Тъпо е от страна на родителите да не се заключат примерно или да го правят в една стая със "заспалото" дете, ама все пак... Секса не е с ограничение "0т 15 до 30" години...
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Да снощи...стана ми много неудобно и се почувствах гадно но,това е нормално нещо,всеки човек има нужди..не си ги представях много много в такава светлина ноо..аз като започна да водя полов живот ще е същото..в смисъл ако ме видят - и те ще се почувстват неудобно естествено..това е нормално нещо..и не искам повече да им се бъркам в отношенията в никъв случай..А и дано да няма последствия след тва...искам да съм си Единствено дете \/
    Желязна Девица

ми не то аз не познавам бащаси иначе майка ми си има приятел ама той идва у нас един път в годината най често да оправи пералнята и предполагам го правят у тях. и на мене ми е хипер смотано някво такова като си го представя

Точно тая нощ го направиха,моята стая е до тяхната и аз ги чух!Добре че не ги видях .Чувала съм ги и когато направиха брат ми!

Не ама от време на време чувам как се заключват така че...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ползван ли беше?
    Иначе по темата-не съм ги виждала и по-добре.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Ем аз моите не съм ги виждала

Не съм ги виждала ( и слава Богу) само веднъж са бях засилила към стаята им и тя се оказа заключена, а не я заключват току така...а и веднъж им набарах презервативите

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от *SuNshInE*
    Не ама от време на време чувам как се заключват така че...
    И аз
    Суетата.Моят любим грях.

вие пък всичките намирали презервативи,наще ли само го праят без
    ама съм намирала лубрикант...
    мамка му много гадно беше..търся си аз гентамицина да си намажа ухото и гледам няква тубичка абсолютно същата и тъкмо да стисна чета`гел овлажнител дъра-бъра`
    иии,да,чувала съм ги и не е особено приятно

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    ...
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

mi te sa razvedeni ma ne iskam da gi vida s na maika m1ja i 4e toq pr14 ot kak go videh gol ko6mari s1nuvam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си