- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
еми..Първоначално написано от Анонимко
..хубу ще дам един пример..преди време(на 13г бях мисля..начи преди 1г е било) щях да гледам филм на ужасите и понеже леко ме е страх(от някои сцени по-брутални) бях викнала наще при мене и така нагласих нещата,че взех един дюшек и им казах да легнат там
хах ии след като свърши филма да си идат в тяхната стая..обаче аз съм заспала и на сутринта като се събудих те бяха още долу на дюшека нали завити и..оф..баси..хем ме видяха че съм се събудила,хем продължават да се таковат..
и майка нз с кви очи после ми носи закуска в леглото..за другите случаи не ми се говори щот напрао..
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ееееее ай разкажи ни дее мола теееееееееееееее![]()
![]()
ееееее ай разкажи ни дее мола теееееееееееееее![]()
![]()
не ..и не ми се иска ..вобще даже. . тва си е техния личен живот и не искам да ги притеснявам !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
е на който му се е случвало да разкаже понеПървоначално написано от Angel_Girl
И аз но беше доста отдавна преди около 6 години и бях малка пиклаПървоначално написано от koalka
не съм знаела какво правят
![]()
pfff sluchvalo mi se e i ne mojeh da gi pogledna posle edna sedmica...deca ne vlizaite v spalnqta na mama i tati!![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Пфу, те мойте родители не се траят и няма как да стане.. тей де не горя и от желание.. :P
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Еми не съм ги виждала и чесно да си кажа не искам да ги виждам как![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мне , не съм ( и още по-добре ;д )
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Божееееее ...опази![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не съм,разведени са от много години.
da daje ponqkoga se vklu4vam
Слава богу Не !
Ne ama sum vijdal opakofka ot kondom pod legloto
Дъ бест аватар от галерията
aaaa kakva zabavna tema.kato 4etoh mneniqta se sudrah ot smqhmi da za jalost i az sum gi vijdala ne 1 ili 2 puti
daje edin put kato bqhme na selo i az bqh po malka i me be6e strah da spq na moeto kleglo v moita staq(6toto uj vijdah duhove) i spah na tqhnoto
i na sutrinta kum 5 4asa se bidq ot nqkvo klatene na krevata!Otvarq si o4ite i fuuuuuck....stana mi super 6it i 6tqh da povurna,stanah ot legloto i kazah ne6to ot sorta na "vie ste izvrateni"i si otidoh v moita staq za toq slu4ai kato se setq mnogo se smeq
олеее скъсах се от смяхПървоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
а ще разкажеш ли и за предишните пъти поне да са забавляваме малко![]()
ne sam gi vijdala ama sam gi 4uvala
=)=)=)=)mnogo smilies
Наште са разведени, но преди 2 години хванах майка ми "на калъп" с бившето`и гаджеТе бяха в другата стая, но майка ми издаваше такива звуци.. Нямаше как да не ги чуя. А съседката от горния етаж и тя е доста "гръмогласна" в това отношение
![]()
.“Когато всички рационални обяснения се изчерпат, каквото остане, колкото и невероятно да изглежда, трябва да е истината”.