- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
ne bih iskala![]()
![]()
И аз така,ама моите са разведени,чувала съм мама с гаджето.Първоначално написано от misssy
![]()
![]()
![]()
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
a illl Ne![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Дааа,два пъти!Първоначално написано от Eli>>>
![]()
![]()
![]()
Една вечер чувам някакви скърцикания и си викам "опааа!Тя път ги спипах".И влизам аз,поне бяха покрити,и мама вика"КВо става що не спиш,късно е вече"И се правя на удрямала и викам"Забравих си парите за утре" и така.След това се покрих с възглавницата и одеалото и заспах. :P
ВТория път,се наложи да спя при тях/поне бях на друго легло/и пак чувам скърцик,скърцик,скърцик,об че тоя път и нещо подобно на фъскане.И няква много ми се спеше и се опулих на приятеля на мама"Еййй,не спря да пърдиш вее!"![]()
![]()
И след време това се повтаря и повтаря,и повтаря...И аз по едното време се изнервих и викам"Иии,ама...не се спряхте ве мамичката ви!" и те вече се попикават от смях.Аз се раздрадних още повече като не го приеха на сериозно, хванах партакешите и ядосана и с някво адското темпо тръгнах към кухнята,обаче УВИ-люмнах се на теракота.
Адски ме заболя обаче мама после се извини и ме ставиха да си доспя. :P
And now looking in your eyes I fill in my heart the start of something new!![]()
И съм ги виждала оше кат малка и сега наскоро .. пък и тяхната спалня е до мойта детска .. И ги чувам .. Яко се изнервям![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Чувала съм ги много пъти, но детската ми не е до тяхната и понякога нз дали това не е съседкатаСя си спомних колко се чудех като малка защо мама става в 2-3 часа да се къпе
![]()
Не.![]()
![]()
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
ne nqmam i takova jelanie
Не съм .
+1Първоначално написано от sando g
Страшно неудобно ми става и гледам да се кача на горния етаж по възможно най-бързия и тих начин...
Ооо че и питаш!Доста кофти се получи..после ми се извиняваха горките
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Боже ,, ужасен спомен ... лягаме си на морето аз ,, брат ми ,, мама и тати.След около два часа вече аз и брат ми би трябвало да сме заспали.Ии онея се почват на съседното легло![]()
.Ебаси пъшканията бяха ... брат ми отдавна беше заспал ,, но аз ги чувах през цялото време.Идеше ми се да се издрайфам ,, завивах се с одеалото .. с възглавницата си натисках главата само и само да не ги чувам ... амаа не ми се получи.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Хаха, да... и супер кофти ми беше и на тях естесвено![]()
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
чувала съм ги не съм ги виждала и не искам![]()
снощи даже ...
![]()
![]()
The muzic is my rescue!
Снощи ги чух![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
не съм и нямам това желание![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не съм ги виждала, но като по-малка съм ги чувала![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ми да бе, и аз само съм ги чувал![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Не.
00o0o0o0o0 da daje gi 4uh..teq mrusnici![]()
![]()
![]()
![]()
аз тях..те мен..вече не правя разлика![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()