- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
мм адската тема...прочетох вс коментари, а по темата не съм виждала нито чувала нещо подобно но имах една приятелка и когато веднъж бяхме у тях [тоест у леля] и тя разправяше че често подслушвала леля и и дядо и [тя вика 'лельо' на жената на дядо си понеже е доста по млада от него пък и му е втора съпруга] междудругото дядо и беше 'завидно' едър и си мислех 'няма начин..леля и е отгоре'![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Нашите не правят секс![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не и слава богу,защото иначе нямаше да мога да заспя![]()
лол, доста не-та има в отговорите... аз пък съм ги виждал само че преди доста време![]()
Оригинални хранителни добавки на възможно най-ниските цени skype: supplements_buki
Първоначално написано от kashmir
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
0охх нее ! и не искам![]()
ем 1 път съм отварял вратата. слава богу бяха завитииначе се е случвало и да ги чуя като са по шумни
![]()
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!
Не не съм и много се радвам за това.Ако ми се случи сигурно удар ще получа,а после ще се скрия в дън земя за около месец-два.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
П.С:няя да им светя яПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
![]()
Не.Само съм ги чувала.
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
радвайте се, че родителите ви се обичат или поне че обичат да правят секс един с друг! а ако не искате да знаете или да ставате свидетели - не тършувайте, не надничайте през ключалките и чукайте на вратата, преди да влезете в стаята им.
бях ги хванала под юргана в позиция. Тогава беше "Свети Валентин" и аз незнайно защо се сетих да си търся учебника по география![]()
Ммм... веднъж се събудам от главоболие към 1 2 през ноща, и отивам да си зема некфо хапче от хола... отварям ии![]()
![]()
![]()
![]()
кфо да видя
наще се скрили под леглото и се друсат
![]()
![]()
![]()
![]()
стана ми супер неудобно и гадно
сммиии някфо такова не мога да си представя че баща ми лупка мамка
![]()
![]()
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
майко мила ужас, добре, че не съм била свидетел на подобни извращения, просто няма да мога да го приема![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bellzee
Първоначално написано от 3motion
Az syshto!Първоначално написано от koalka
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Първоначално написано от Master_88
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не съм ги виждала, но съм ги чувала.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
малее аз само съм ги чувала
Бях на около 10 и така се бях изплашила, че около 2 седмици всяка вечер ги чувах и ревях.Даже майка ми искаше да ме води на някъв психоаналитик, защото не знаеше защо рева. Ама после и казах малко беше неловно ама получих една лекция за секса, че било нормално и т.н. ама с детския акъл си ревях
![]()
Сега от време на време пак ги чувам (ама то стаите са ни една до друга и как няма да се чува) ама вече не ми пука осовено увеличавам тв и готово
Не съм виждала, нито чувала, радвам се за което.Но един път чух някакво скърцане на легло и пъшкане от съседния апартамент (той е наш и го дадохме под наем
. Стана ми супер кофти, защото лежах на дивана, който е отделен от това легло с една тънка стеничка.
![]()
Първоначално написано от tItEufFf
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мне, наще са разведени от мн време, но и преди това не съм ги виждла...опазил Бог![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"