- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
M da vijdala sum gi edin,dva putino vsqka vecher chuvam legloto kak skurca ..
![]()
![]()
Първоначално написано от onestar
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
+1Първоначално написано от Lorraine
![]()
^^^
Before I mEt You,I Never Knew - What It Was Like To Be Able To Look At Someone And Smile.. For No Reason
+1Първоначално написано от Lorraine
![]()
^^^
Before I mEt You,I Never Knew - What It Was Like To Be Able To Look At Someone And Smile.. For No Reason
Никога не казвай никога..Първоначално написано от onestar
Иначе само съм ги чувала,не съм ги виждала..
Но пък какво..Нали и те са си хора..Не виждам къде е проблема..Освен,че ще стане доста неловко
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
еми два пъти ми се е случвало ама те никога не разбират (вършат си техните си работи...)![]()
хммм не е особено приятно чесно казано.. лол е_o
Ами бях малка и те бяха слезли в сутерена и аз виждам чехлите им отпред и нали съм малка и направо влизам.Обаче вратат заключена..аазапочнах''мамо ооооо,мамоооооооо''.И те''чакай,сега ще отворим''.И отварят и викат''Чакай ние тука пренасяме един много тежък електрожен''![]()
![]()
..само ми е интересно защо като пренасят тоя електрожен е нужно да слагат пердетата
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
точно електрожен ли ?!Първоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
емиПървоначално написано от britzy
......за това са се досетили първо..не,всъщност в стаята наистина имаше електрожен/нз какво правеше там/ и те се правят че го мъкнат
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
не не съм и не искам.
те безтуй вече няя и да го напраят,защото 2-ма им стигаме![]()
а ако ги видя най-много да се изсмея и да затворя вратата излизайки : )
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
когато бях на 3,4 години когато спах при тях в мойто легалце гледах как баща ми натиска майка ми и той ми вика "Кво гледаш бе я се обръщай" пхпха беше голями гнусотия .. незнам как някои момчета си фантазират как правят секс с майките си .. това е най гнусното нещо на света. .... а когато бях в чужбина нали преди 1 година апартамента е с 2 стаи и аз съм в едната на компа и майка ми вика "Ако ти се пикай отивай се изпикавай ако не стой тука и не влизай" тя си мислише, че няма да се усетя и другото което е че се чуваше
това беше най ужасният ми период
![]()
Nope.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
олелееееПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
![]()
![]()
еви не съм ги чувала ама често на сутринта виждам опаковки от презервативи в коша за боклук в тоалетната.. апък като бях малка бях намерила презервативи но в опаковки и питах кво е тва а баща ми викаа : аа дъвки.. ама мноооого лютивии аз глупачето кат неразбирам
не. И недай боже![]()
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie..
Не живеят заедно. И нямам този "късмет"...![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Амии един път ги видях ама бях малка и много много не чатках ама после ... (shock) само се сещам че беше сутринта и майка ми като ме усети се претърколи и падна от леглотоаааа ужас надигна ми се обяда...
цъ.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не,но майка ми веднъж ми разказва как карала баща ми да го направят на обществено място/като тоалетна и т.н./ тва си беше ужасяващо![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
НЕ ! Слава Богу![]()
да![]()