- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Аз да ! Ма култовото беше че ги попитах какво правяти баща ми отговори "Боря се с майкати"
![]()
![]()
![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Това си е нещо напълно нормално, ама като те гледам как си цензурирал/а "срамната" дума секс, сигурно ще получиш удар, ако ги видиш...
Не съм ги виждала, чувала съм ги няколко пъти, но не искам пак да се случва.
И аз не съм ги виждала, но не е късно !! \/ \
/ \
/ \
/
http://alcohol.forumi.bg/index.php <----- не влизай тук ОПАСНО
не и неискам да ги виждам ама те и без тва неправят![]()
Ау.. аз съм ги чувала ...Беше преди около 8-9 години обаче скоро пак ги чух
![]()
![]()
.
Много ми е гандо и си слагам възглавницата на главата да не чувам.
az ne sum i ne iskam!![]()
Не съм ги виждала, но и не искам.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Ne .. no sm izhvyrlqla prezervativi na bashta mi ... (nashte sa razwedeni ot 8 god)beshe gnusno .. s 2 chifta rukavici go iznesoh
Не съм ги виждала и се радвам за което
А пък на мен какво ми се случи веднъж.. Та на почивка сме ния на Албена и сме в една стая на хотел с на6те. Аз на едното легло, те на другото. Всичко ОК нали спиме си, обаче една но6т се събуждам и адски ми се пикае, направо пикнята тръгва да излиза през носа ми вече... Обръ6там се на другата страна да стана от леглото и гледам няма завивки няма ни6то те си се оправят. Майка ми отгоре и така.. Естествено не мога да стана в това време почвам да се моля на боговете за някакво разре6ение на ситуацията, за6тото 6те ми се пръсне пикучния мехур... Мина време, незнам колко и майка ми отиде да се къпе- естествено банята е заетааз умирам ве4е и викам, край.. 6те се пикае, ставам след о6те малко време и излизам на балкона и през балкона се изпиках. Е няма такъв кеф ви казвам!!!
аз не съм ги виждала но често съм ги чувала,а и на сутринта съм намирала в една кърпа завит презерватив.![]()
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
не
ама като малък съм намирал презервативите им... и съм питал майка ми какво е това..
i az sam gi pitala![]()
Оо не не ми се е случвало![]()
ox ne mi se e slu4valo i se molq nikoga da ne mi se slu4va 4e 6te se izdraifam pred tqx tykmo..![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Не съм ги виждала, но съм ги чувала и след това се роди братчето ми- 12 години разлика Яко...![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
О, наще не се понасят, тъй че не съм ги чувал....а ако ги чуя сигурно ще се издрайфам![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
e pa az sum gi vijdala neudobno ma i kvo i te sa hora
e tova ee... ubiistveno... borq se s maika ti, ako na men mi kajat taka shte zamra ot smqh...Първоначално написано от CandyKiller
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Аз вече замрях...![]()
![]()
![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field