- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Първоначално написано от CandyKiller
![]()
![]()
![]()
По темата:Не, но се надявам и да не ги видя --->![]()
Не съм ги виждала,но доста често ги чувам!
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
neka tezi koito sa gi vijdali da razkajat s podrobnostti [-o<
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Не съм и слава богу ... но за сметка на това хванах сестра си ( 18 годишна )![]()
![]()
Влизам нещо да я питам а те .... То гаджето и вика здрасти, а мен ме напуши такъв смях, че три пъти по-бързо изхвърчах от стаята
![]()
![]()
![]()
за щастие не съм ги виждала, нито чувала...а и не искам![]()
Аз съм ги чувала.
Лично според мен никой здравомислещ родител не би правил секс пред детето си, независимо дали е малко или голямо, дали е заспало или се е събудило.
Представете си ако е някое 7 годишно момиченце как ще му се отрази на психиката.
Не го смятам за нормално.
Всяко нещо си има граници.
Имах лошия късмет да ги чувам....често....-.- Лежа си аз гледам си тв и ги чувам.Почвам да се задавям нарочно,демек да ме чуят ама няма никой...Мн ме нервят.
xaxaxa otivam az 1 put ve4erta da si sipq voda da piq i otvarqm vratata i gledam maika mi qhnala ba6ta mi i se klatqt razbira6 lii kato me vidqha vednaga se 6mugnaha pod zavivkite a az se pravq na sunen i hodq kato zombi .. tka de sipah si vodica i si zaminah
posle 1 4as nemojah da zaspq be6e mi nekfo 6it 4e gi prekusnah
ox lele ne sym..ama ako gi vidq..posle 6te synuvam ko6mati...egati gadnoto..e zatva e po-dobre nas da ni gledat kak praim s*x otkolkoto nie tqh
:P
Olee imashe period predi okolo godina sqka vecher v produljenie na 2 sedmici gi chuvah.ujasI snoshti pak gi chuh,shtoto bqh stanala do toaletna i se dolepih do vratata shtoto chuvam nqkvi zvuci puk ne zagrqvam
i slusham
mama:dali ni e chula
tati:edva li,ai da produljavame
mama:stiga de,mai e v koridora...oleee
tatiff...krasiii,ai da poduljavame li?
i poale pak nqkvi zvuci i.....ae...basi gadnoto posle ne mojah da zaspq cqla nosht samo si predstavqh razni raoti...iiiuuuu...
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
Абе кво ви пука тва е абсолютно нормално бе. Аз не съм ги виждал де ама се пак това си е нормално. Откаде мислите че ние сме се появили? Не ни е донесъл щъркела се пак![]()
Ми аз 2 пъти съм ги чувал.
Първият беше на село. И те идват за една вечер да ни видят. Спаха в кухнята а ние в спалнята. И вечерта се събуждам. Отивам да пия вода и ги видяхКартинката беше ужасна. С скоростта на светлината се изнесох от стаята. 1 мислех че не са разбра ли ама... След тва си спечелих двучасова лекция за секса. Втория път беше следобед. Отивам да им кажа че излизам. ТВ работеше и ... аз си влизам. Баща ми беше се опитал да заключи вратата ама... бутнах по силно и вратата си се отвори и и ги видях
Казах им че излизам и траснах вратата. После имаше- не е това което изглеждаше
![]()
Еми да ,ама беше отдавна! и к`во толкова????![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Не съм ги виждала, но съм ги чувала .. Кво да ги притеснявам сега хората да си правят кефаПък и съседката не е от най - тихите
ама и те са хора така че няма смисъл да се отвращавате или квото и да било .. след време нищо чудно и вас да ви хванат
![]()
te nashte ne sa celyvat pyk kamo li da trygnat sa shibat HAHAHAHAA![]()
![]()
![]()
![]()
да. беше много гадно. не е хубаво да видиш родителите си в такова положение...
пази Боже..не за друго,ама все пак са ми родители..
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Какво ще сънуваш-космати или кошмари?Първоначално написано от miss_survivor
![]()
Ужас..по-добре те да ни видят..
![]()
as na6te mn pati...mn kofti se poly4ava.....no vse pak tova si e estestvena nyjda ...6tot ako ne go bqha pravili nqma6e da ni ima..ama ne mi se ika da gi vijdam...se pak roditeli sa mi...
За света може да си един, но за някого ти си света!
аз,ако видя на6те...здраве му кайжи... =D> ,дано не ми се слу4и,ама пък..за кво ми е?!Нали кат му доде времето..сама 6е знам кво е,без да сам гледала на6те.. :P
Не,но сестра ми ги видяла веднъж.Но ако ги видя,ще имам нужда от психотерапевт! хахаха-шегувам се![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!