- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
emi da ti kaja ne s1m se i opitval
Ne,nqmam nikakvo jelanie!
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Абе вие кво си мислите, че ваште веднъж са го направили, след което сте се родили, и никога повече ^^ Съвсем нормално си е и в реда на нещата, не се шашкайте толкова![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
еми те наще се заключват и после отключват и отварят вратата,ама се опитват да не бъдат мн шумни че стаята ми е до тяхната![]()
![]()
Като бях малка ги мернах,че правят нещо дето не ми е познато и после като поотраснах разбрах кво е тва нещо...надявам се да не ги виждам,щото няма да е мн приятна гледкаНе че има нещо лошо,ама не е мн приятно аххаха
Нем те са разведени отдавна.Няма как... Пък и дори да не бяха опази боже да видя![]()
Нем те са разведени отдавна.Няма как... Пък и дори да не бяха опази боже да видя![]()
neeeeeeee
Ми като малка веднъж,отворих вратата без да почукам и ...майка стана облече си сутиена и почна да се занимава с мен..Спомням си мътно![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ммм веднъж..не усетих кога се обърнах и се изпарихужассс дане не се повтори [-o<
.!.
И да правят и да не правят нема ни да ги чуя ни да ги вида щот спим като заклан и совалка да излети до мен нема се сабуда![]()
и азПървоначално написано от koalka
![]()
ееее тва ма разбиПървоначално написано от hip Hop Mace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Веднъж, когато бях на 4, ама тогава не разбрах кво става и чак една година след тва ми се проясни![]()
Не съм. Понякога чувам някакви звуци дето не ми е ясно от къде са....дали ми се причуват....понякога имам чувството че си внушавам...ама съм чувала как след като си легнат и по някое време някой става и ходи да се къпе...а и съм намирала боксерките на тати до спалнята
И все пак дано никога не ги видя.... [-o< [-o< [-o<
![]()
До 17 не помня кога се прибираха даже,пък друго.След това взех та се изнесох да не им преча..И без да го правят не мога да ги гледам.Ta ... опазил Бог-не съм ги виждала.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Само веднъж съм ги сварвала.
Бях много гладна и тръгнах да търся майка и като влязох в спалнята и те си се опрявяха...
Иначе поне гледат да са тихи.
Втория път за малко пак да ги хвана в крачка, ама се бяха заключили!![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не съм ги виждала,но съм ги чувала и съм намирала презервативи много пъти,дори съвсем наскоро,когато баща ми се върна от 6-месечно отсъствиеНе че им се ровя из нещта,просто когато чистя в тяхната стая намирам
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Първоначално написано от koalka
не и не ми се иска после няма да мога да ги погледна години наред.
<3 ^^
не !
пък и мисля че вече не го правят нз![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!