- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
аз не на6те.....ама 4ух суседите......отгоре......ужас големо викане бе6е....оная все едно кон я.......![]()
ne s1m gi vijdala ama kato mi kajat da ne vlizam v edi koq si staq napravo poludqvam...ujas
znam 4e e normalno ama se pak..pff
![]()
ТаКаВа СъМ...Аз 3наM!...Hе Съм ИдЕаЛнА, ИнАТ Съм, УсТаТа, РеаЛНа...НаИвНа, ПоНяКоГа ЗлА...Не СъМ ЖаЛка хЛаПаЧкА, Не ПлАчА За ВсЯкА БеДа!...Дa Се пРоМеНяМ аЗ НеуМеЯ!...ТаКаВа СъМ...аЗ зНаМ!
Ne,nqa i da gi vidq-rezvedeni sa
Next Time I`ll be True...
NE!!!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Не, ама видях веднъж баща ми как излиза надървен от стаята си с два чифта бельо (едното наопаки обърнато даже), май отиваше до кенефа, а вътре го чакаше бившата му приятелка.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Въх!!! Не....и не искам !!!
Не.. и по-добре![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
2-пъти.1 вия път беше много смешно.Значи аз нали много обичам да мишкувам, и ровя из шкафовете им.Намерих 6 презерватива.После на другия ден вечерта в 4 ставам да пикая.И гледам баща и излязал от спалнята и не го прибрал.
и аз викам ко стаа е? и той нищо ще влизам да се къпя и аз не утидох да пикая,а легнах.
Следащия път ги видях докато го правят, и викам продължавайте!
![]()
![]()
Аз май за тва сега съм токова развратна , щото като малка спях при тях и те май доста често се пляскахаама детска му глава кво е разбирала тогава.
Ем не нито съм ги чувала,нито виждала и мнооооооооооооого се радвам за нова.![]()
Баща ми е гей![]()
Слава богу че не съм го виждал как прави секс![]()
ами наще не съм ги виждала слава богу...поне се криятама веднъж бяха на "Метро" и след тфа дойдоха да ме вземат от една фр и аз да видя кфо има по пликовете и мернах некфи презарвативи и след тфа ми съобщиха 4е отивали на вилата
![]()
а иначе сестра ми съм я виждала с гаджето и...нещо бях тръгала да влизам в нейната стая и само отворих вратат видях ги и викам:"абе айде zakliu4vaite vrata pone" те почнаха да се хилят а аз излезнах от нас супер погнусена(тфа беше преди 2 години) ина4е е ся преди 2 месеца сестра ми и гаджето и спаха в нас а наще бяха ма вилата и се чуваше некфо яко тропане давюже до кенефа не отидох докат не се спряха
![]()
Мама и тати не правят такива неща.![]()
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Аз съм ги виждала ама доста отдавна,бях около 10 годишна![]()
ne,no sam vijdala kutiiki s prezervativi iz ne6tata na tatko![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да .. За бога ...Явно наще тамън да стигнат до оргазъм щото като влязах баща ми каза " ся ще трябва да почнем отначало"
![]()
![]()