- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
НЕ и по-добре
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не,слава богу.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Не съм ги виждала, но съм го чувала когато бях мъничка и помня, че много ме беше страх да не се роди още някакво изчадие като брат миНо.. май от тогава насам не съм ги чувала нито веднъж (не се и интересувам), пък и аз винаги си лягам след тях .. доста след тях
![]()
>>> House Music <<<
Не,но съм намирала презервативи.Гадост.
Мммм даааа видях ги СНОЩИИИ....БЛЯЯККК!![]()
![]()
![]()
Легнах си малко по-рано...и преди да заспя усетих, че някои стана и отиде в коридора..рови се по шкафовете не знам си кво...и аз не загрявам за кво става въпрос, щото не предполагах, че нашите правят секс...И след има-няма 10 мин. ставам тихичко от моята стая и отивам да си сипя вода, че бях нещо жадна.Както и да е. И ставам аз и чувам ..'скръц' няколко пъти.. а то те го предизвикват този шум..сещате се..
И понеже, аз съм такава, че ако не видя нещо и ако не разбера, ще се пукна...
Иии отварям тъй лекичко вратата и кво да гледамм...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И тате ми се скара и вика излизай....
И аз се забързах и от бързината да си дойда в моята стая, вземах , че паднах
![]()
![]()
, а те даже не ме чуха
![]()
![]()
![]()
Пффффф дано не ми се повтаря такова нещооо![]()
![]()
![]()
Съчувствам ти.Първоначално написано от Sweet__baby
Аз постояно хващам наще в крачка ... отвратително е ... преди седмица намерих вибратора на майка ми.
![]()
![]()
aaaа и аз кат суиит бейби
Значи вися си на компа до към 2-3 часа ноща и ставам до банята да пия вода но нямаше чаша и аз понеже съм гадна влизам в стаята на мама и тате да питам миялната спряла ли еда си взема чаша ииии ужаааааааас значи аз отварям вратата и се обяснявам мамоооо мога ли да отворя миялната че няма чашаааааа и следва едно ААААААА и се затичах паднах пред тяхната врата после пред моята стая също понеже беше лято и бяхме дали стъпките на пода някъде да се изперат затова много се хлъзгаше....леле гадост...после не спах цяла нощ![]()
не и нямам желание
Не
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
ООО мн пъти, но първия път,няма да го забрава...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Дааа... първия път винаги се помни.Първоначално написано от _BoSSy_
![]()
Първоначално написано от Just_say_no
Ужас яко ти Съчувствам.....
![]()
![]()
![]()
Не съм ги виждала,но съм чувала за какво става въпрос![]()
![]()
![]()
just an0ther girl with a dream in her heart <3
Mi kato malka redovno gi vijdah i 4yvah a sestra mi daje gi debne6e i podly6va6e na vratata![]()
ahahahaha az kat0 malak p0st0iann0 namirah prezervativi v no6tn0t0 im 6kaf4e, n0 si mislih 4e gi kupuvat za da gi slagame na distancionnoto... maika mi ima6e navika da mi gi naduva kat0 bal0ni i gi slaga6e na distancionnoto i te samo se kasahaahaha a ina4e ne si sp0mnqm da sum gi vijdal i 4uval!
Първоначално написано от limit
![]()
![]()
кво е правила с тфа дистанционно?!?!?!
am ... da ne e bil nqkoi stranen vibrator be ?Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
ma to pak za kvo 6te mu slaga prezervativ ?!?razni hora .. razni ideali...
![]()
male pyk pri men zna4i vednyj otivam az v spalnqta za da vidq v garderoba edin banski na maika mi i otvarqm garderoba i gledam okolo 5-6 prezervativa a pyk do tqx ima6e nqkva torbi4ka i az da razbera kvo e i gledam ne6to gumeno i ne6to lepkavo po nego i si vikam "ba ko pyk 6te e tui" i go ostavix(ama togava az kvo sym razbirala)(sq kat se setq mi stava mn gnusno 4e sym go pipala-ujass).ina4e ne sym gi 4uvala ili vijdala da go pravqt.ama vednyj pak namerix opakovka ot kondom mejdu divana i stenata![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Не съм. Един познат се отвращаваше при самата мисъл, че и майка му има цикъл (явно си е мислел че тя е от по-висш вид), пък ако я беше видял да прави секс с баща му сигурно щеше да се самоубие....и такива хора има...