- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
da be6e ujasno![]()
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
ми туПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Ооооооооооо...да.И съм ги чувала и съм ги виждала.Като малка нали съм любопитна , като ги чуех,отивах и им отварях вратата лекичко и ги слушах и ми беше мноооого смешноа сега като се сетя ми става някакси гадно.
Случвало ми се е да го правят на леглото,на което спя и аз.Значи случи се така,че трябваше да спя за около 1-2 месеца на тяхното легло , а аз имам проблеми със заспиването и ме чакали да 3-4 часа да заспя.И аз тъкмо заспивам и след около 30-40 мин сън се събуждам и ги виждам на 20см от мен да се опрашват, изчаках ги 10-на минути и не издържах,станах,взех си възглавницата и одеалото ( майка ми ме гледа като ударена с мокър парцал , тоейки върху баща ми),само им казах "вземете си хотелска стая или отидете в хола,ебаси" и си легнах на фотьойла и досега само влизам да си взимам чаршафи,когато майка я няма , иначе карам нея.
Беше съкс![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
Само се надявам мен да не ме хванат някой път.че ще стане много неловко за тех , аз иначе съм оперирана от срам![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може дас не дойде!!!
а и не ми трябва...Първоначално написано от real-girl
даа......няколко пъти...ужас
![]()
не съм ги виждала ,но не ми и траа мн яко ши са отвратя[бахти темата]
а тея родители,които го правят близо до децата си-нямат ли малко срам и БАХТИ родителите![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
не![]()
те спят в отделни стаи..а пък и аз вече не живея с тях, де![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не и не искам! Даже по едно време се чудех дали въобще го правят ама намерих 4 празни опаковки от презервативи над спалнята им![]()
Не съм ги виждала..ама няма как да не ги чувам много от пътите..понеже стаята им е точно до моята...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Вии поне сте хващали родителите си...ами аз![]()
Баба и дядо...
![]()
![]()
![]()
аз също като повечето само съм ги чувала...![]()
ами като малък съм чувал но един приятел ми разказа че докъто е бил мъничък е отишал при тяхните да си легне при тях и заспал и по едно време се сабужда до тях и те го правлели в същото легло тва е ужасно
Първоначално написано от teoto
Ауу ... милото то.
Съчувствам ти честно...
Ъхъ....беше неловко
![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
е тва е много нетактично от страна на родителите на тва момче....пффПървоначално написано от 50cent
горкото то...
ми не съм ама съм намирала презервативи на етажерата им,не използвани естествено...все още де![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Не и слава богу. Нито съм ги виждала нито съм ги чувала! И се надявам да не ги видя нито чуя!
Az ne samo na6ite ..susedite ni go pravqt po4ti vsqka ve4er ..susedkata ni e doska gramoglasna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами два пъти съм ги чувал.![]()
Само един път ги усетих,че правят нещо и то точно вечерта.Неможах да отида до тоалетната заради тях и се изпи*** през терасата.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()