- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виждали ли сте родители те си докаго правят s*x ?
Нито съм ги виждал нито съм ги чувал да правят секс,поради простата причина че баща ми живее в чужбина!Все пак се радвам че не съм бил свидетел на такова нещо!![]()
не съм ги виждала ама съм ги чувала доста пътистаите ни са една срещу друга , няма как
а една нощ реших да не спя и някъде към 5 сутринта се чуваха такива викове от съседния блок че простоооо....някои хора са много гръмогласни
![]()
![]()
vidqh gi edin put ama za 6tastie ne me 4uha 4e vlizam i vurnah s 300 nazad kato gi vidqh![]()
Ne!
Ами даВеднъх като бях на 10 влизам да си взема нещо то стаята и наще го правят. Веднага се стъписаха като ме видяха а аз ги гледам злобно и им викам " Вии още ли го правите бее
![]()
" И те не знаеха ко да ми кажат
После цяла седмица ми угаждаха
![]()
Ами даВеднъх като бях на 10 влизам да си взема нещо от стаята и наще го правят. Веднага се стъписаха като ме видяха а аз ги гледам злобно и им викам " Вии още ли го правите бее
![]()
" И те не знаеха ко да ми кажат
После цяла седмица ми угаждаха
![]()
ti pone namazvash. a az si ostanah s gadnite spomeniПървоначално написано от sladursko_tigar4e
![]()
Е, кво, нищо притеснително. Притеснявай се, ако намериш вибратора на баща си...Съчувствам ти. Crying or Very sad Аз постояно хващам наще в крачка ... отвратително е ... преди седмица намерих вибратора на майка ми.
Boooje upazi [-o< nesum gi vijdala a i neiskam da gi vijdam za6toto 6te zema da se![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Трябва да им се признае,че са доста тихи и хотайни...не съм виждала чувала нищо...
Веднъж намерих тубичка лубрикант ама...то не се брои айде...![]()
Не съм,а и нямам желание![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
не ама съм ги чувала![]()
Не.. не ми и трябва защо да им се бъркам![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Не съм ги виждала обаче веднъж намерих презервативи в чантата на майка ми и щях да паднаАма то си е нормално де, обичат се хората. Бих се изненадала ако не го правеха
ne sam gi vijdala no samgi 4uvala tai de tova se slu4va dosta 4esto![]()
tai de pone 3 pati v sedmicata bahti razvratnicite pak ako ne gi 4uq pak nqma kak da ne razbera 6toto parvo maika mi vliza v banqta a sled neq i ba6ta mi a banqta e to4no do moita staq
Тея с грамогласните съседки да не са от един блок![]()
![]()
![]()
![]()
А по-темата ми май като малка съм ама не помняно иначе се е случвало много пъти да намеря презервативи ама неизползвани
Mnogo qka tema.Ne sum spriala da se hilia.
A po temata mai sum gi 4uvala niakolko puti,no samo tolkova.Niamam nishto protiv ako iskat da go praviat i po 5 puti na den.Ne im se burkam v Jivota.
Първоначално написано от Mimka_sweet
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
малее не съм а ако ги видя нз как ще отреагирам - дали изобщо ще мога![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
не и не искам![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!