.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Фен
    Град
    c0фиR

Мъжка мода

Хора не съм се ровил да проверя дали има подобни теми,но реших да я направя.Дайте линкове за некфи яки дрешки защото аз в google.com
    не наммирам ништу.Само за женските мислят хората.И ние искаме да изглеждаме добре който намери нещу да го праща на линк да зяпам.10х Предварително.Ааа щях да забравя и те да не са официални ама некфи спотрно елегадни модерни дрешки.

Guest
    ne moje6 li da se obli4a6 po tvoi sobstven stil,a ne da gleda6 tupite geiski modi.mnogo po-dobre e da si razli4en ot ostanalite ednakvi,da si originalen.moq suvet e da sikupuva6 si kakvoto ti haresva i da ne se vodi6 po modite,koito burzo se promenqt i v pove4eto slu4ai ne sa hubavi.

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Модерни са пухчетата, тесните дънки, големите Халфордски очила и грим по лицето... забавлявай се, педал...
    Ti taka hodi6 nali

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ifan4o
    Модерни са пухчетата, тесните дънки, големите Халфордски очила и грим по лицето... забавлявай се, педал...
    Ti taka hodi6 nali
    sigurno ti iska6 da hodi6 taka i da stava6 pedal nali?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами то и да можеш да си ги позволиш разбирам да беше нещо наистина, което заслужава да се носи и наистина да беше хубаво, ама то като не е.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Абе "модерно"...носиш каквото ти е удобно.
    Сумати и неща имам които са ми от втарата употреба или от някой приятел, който пък не знам си от къде ги е взел. Най-готините ми неща не са нови. Нося дънки които са 20 лева 3 броя!

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сега е модерно да се обличаш като жена..
    taka si e.

ако някаде видя такова човече просто....

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Цитирай Първоначално написано от DoPye

ако някаде видя такова човече просто....
    че не си ли виждал?!?!?! в мойто даскало е пълно с такива... само в моя клас са 3ма от общо 8 момчета...
    когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!

Taя комбинация ме кара да драйфам... А и да не забравяме розовата блуза под якето с пухчета

Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...

Супер фен
    Град
    VCHC
    Сега са исключително модерни и якенцата "голо пъпче" Кафевички с розови кончета... Мммм муцка.. Пробвай и нещо такова... деба педерасите ви гнусни!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си