- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Problemche
kaji 4e si pila bilkov 4ai kato te hvanatmoje i da povqrvat
![]()
ха и една приятелка беше в същата ситуация и даже ме беше питала ако наистина и направи тест дали ше и дам мойта урина щото аз не бях пушила скоро!пък и те тия тестове се правят вкъщи така че няма как да те усети.влизаш уж ти да си се изходиш!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Слагаш белина в пикнята. Показва отрицателно. 3 пъти върши работа при мен.
голям ташак си правя, да. не ме слушай.
хахехахеа не бе..това с белината е така.Послушай го ,ма тфа не означава ,че тряа да изсипеш цялото шише- просто една капка някъде ахехаехах а най-добре накарай някой,който не е пушил най-малко от седмица или изобщо не пуши да ти се изпишка в едно бурканче![]()
След като майка ти знае, че пушиш трева, защо ще ти прави тестПървоначално написано от DaHu_Ty`{f}
? Да не е тест за други наркотици?
![]()
![]()
Да майка знае, че съм "опитвала" трева и аз и казах, че около 6ти 7ми, обацхе аз пуших в четвъртък и тя сега иска дами прави всяка седмица, за да е сигурна, че не пуша. Чух за някакви хапчета, които изчистват, обаче нз как се казват. Ако някой знае да пише мн е спешно0
Кофти работа. Спри тревата, почни алкохола.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Иначе питай в този форум: www.promena.org.
Успех.![]()
трева ти трябват 2,3 месеца да изчистиш. Пробвай това с белината сама, вземи си сама тест, тествай с и без белина виж дали помага. аз знам че се чисти много бавно!
абе не говорете глупости бе...пък дано тфа с майката е минало добре а тревата се чисти до седмица най-много 2 ахеахехахе кфи 2-3 месеца...смисъл стажа жъпрос за нейния случай с теста с урина...не говориме иначе![]()