- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НАСИЛСТВЕН АВАТАР
Този аватар НАСИЛСТВЕН ли е?
![]()
razbira se che ne .. tova e ketchup !
Не бих го нарекла насилствен, по-скоро депресиращ.
Първоначално написано от dark_angel3
Ужасен е. Не си го слагай.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Възникна спор в друг форум...Там е забранено НАСИЛСТВЕНИТЕ аватари,насилствен ли е?Прилага ли се насилие върху нея?Или просто е заляна с боя?Че е ужасен/гаден спор няма.Въпросът ми е НАСИЛСТВЕН.10х
и аз така викамПървоначално написано от mysterious angel
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
кво да ти кажа погледни долу на форума линковете към бгмафиа.цом дали са насилствени и после си го сложи. а иначе е някъв нормален де да знам аватар е ако ти харесва слагай ако не не
2, 11 и 8 точка системно - бан
Отврат, много гадно действа. Създава усещане за насилие, макар всеки здравомислещ човек да усети че става дума за боя /като си боядисах косата и се изкъпах изглеждах точно така/. Обаче на подсъзнателно ниво, тази асоциация за кръв и следователно за нараняване действа подтискащо и създава чувство за тревожност, особено с това бързо сменяне на картините. Аз лично не одобрявам подобни аватари, действат зле на някои хора с по-слаби нерви.
бля !![]()
E секси е, к'во ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
^оооо да, сложи си тоя,gdgdgdfgdfa, и ще получиш забрана за аватар / или предупреждение,както получиха някои хора![]()
![]()
/
А този го помня...!!! Доброто старо време...Първоначално написано от TheNightRider
А относно този аватар... насилствен не, по-скоро тъп, изтъркан и позьорски (не че моя профил хич не е изтъркан ама айде)
I love you...
Наистина е отвратителен. Малко цензура трябва![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
qk e avatara men me kefi :P
Потребителката, която го ползва ще бъде лишена от правото на аватар.