- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка от ранна възраст.....!!!
Ми ако намериш точен човек - защо не ? Само че едва ли ще го намериш на тия години.![]()
Мамка му....![]()
Ами мн0го често си мисла за товаи наистина незнам какво да си мисла!Има мн0го такижа случаи.Майка ми и баща ми например са ходили от 8 клас и са се оженили на 22 години.И това ме кара да вярвам,че саществува и истинска любов която продалжава дълго време!
...is just too little too late...
Off ... imam tolkowa mnogo poznati,koito sa sys taka narechenite "ranni wryzki".Na 14-15 godini trygwat i sa zaedno po 2-3 godini ... pochwam da se zamislqm az li sum prekaleno wqtyrnichewa i lekomislena,che da nemoga da imam takawa wryzka ili te se wkopchwat wyw purwiq i ne go ostawat ...![]()
АМи възможна е такава връзка имам много познати които от 14-15 годишни имат 2-3 годишни връзки.Аз съм с приятелят ми от 15 годишна.И ми е супер с него.Не смятам че съм си пропиляла времето с него.Просто той ме научи на толкова много неща че...ако не го бях срещнала просто щях да съм коренно различен човек...обичкам теееее коте
Emi az mislq,4e moje da su6testvuva serizona vruzka ot po-ranna vuzrast,no ako si s podhodq6tiq 4ovek!Az li4no smqtam,4e serioznite vruzki naistina poemat pove4e otgovornosti i zatova smqtam 4e bi trqbvallo da budat izjivqvani na po zrqla vuzrast,no 4ovek nikoga ne znae koga lubovta 6te go vruhleti,za6toto tq idva neo4akvano nie ne q planirame i ne planirame koga da se vlubim![]()
човек рано или късно се сблъсква със сериозни връзки, но не мисля, че му е времето това да става във възрастта между 12 и 16 години! това са ученическите години, времето на купоните, забавленията, приятелите, поркането и флиртоветеразбира се хубаво е човек да има някой стабилен партньор до себе си на когото може да разчита, но мисля че в това отношения са ни достатъчни родителите и прятелите!
който иска може да има такава връзка! но лично за мен не е за предпочитане!
лично аз се радвам, че започнах сериозните си връзки след 17-тата година, а преди това карах през пръстипоне мога с ръка на сърцето да кажа, че съм изживяла всичко, което е трябвало през училищното време
![]()
syglasna symПървоначално написано от miloto_girl-4e
makar 4e sqkash sym po-golqma privyrjeni4ka na tezata 4e dokato si oshte v 'ranna vyzrast' da si jiveesh jivota
da si flirtuvash [bez krainosti i tn]... 6toto, tq, serioznata vryzka taka ili ina4e vse shte doide. imam priqtelki deto ot 14godishni si imaha nqkvi priqteli i hodeha s tqh 2-3god... i posle kato stanaha na 16-17 reshiha 4e 'abe beshe mi hubavo s nego ama izpusnah mn drugi flirtove i hubavi momenti.imam nujda da se 4uvstvam haresvana i ot drugi...' ne znam... ako si dopadnesh s 4oveka do teb i se razbirate i vsi4ko vyrvi dobre... shto pyk da ne ste dylgo vreme zaedno
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
x@ctly! ...и аз тъйПървоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
kvo zna4enie ima vajnoto e da ima vryzka az kat si nqmam mackaaa![]()
сичко е до самовнишение пич внушаваш си че си хубав и...Първоначално написано от Анонимко
Забрави по добре се самоубии
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
i azmislq,4e e vazmojno da ima takava vruzka.stiga lubovta na dvamata da ne stihvadori ako trqbva da si priznaq se nadqvam moqta vruzka da e takava
![]()
Разбира се,че е 100пъти по-добре да си с един човек,отколкото да ги сменяш всеки ден.Радвам се, че горните три мнения не са писимистично настроени и смятат, че може да има.И аз мисля, че може да има.Зависи от чувствата най-вече и момичето, и момчето трябва да го искат.Не виждам лошото в това да си си само с един човек.
Хипотетично погледнатонаистина зависи от чувствата,но също така и от характерите на двамата. Ако говорим за някоя лолитка ,тогава няма място за съмнение-тя няма да може да издържи дълго време с едно момче,но ако говорим за едно що-годе нормално девойче,тогвна може и връзката да се окаже много дълга.
Зависи от хората,чувствата...,а ипотетично погледнато -не знам![]()
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
според мен възрастта няма значение.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...