.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Орлови нокти

Ноктите ми на показалците са "орлови"
    От какво се получават така ..мн се нервя не мога да държа химикал ..кажете по какъв начин мога да си ги оправя

Guest
    emi ne gi puskai mnogo dulgi.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    emi te i moite nokti sa taka.nqma kak da gi opravi6,prosto edinstveniq na4in e da ne gi puska6 tolova dalgi!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, отрежи ги.То е грозно да са толкова дълги.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Отрежи ги и ще можеш да пишеш

Guest

Re: Орлови нокти

Цитирай Първоначално написано от FLyFLu
    От какво се получават така ..мн се нервя не мога да държа химикал ..кажете по какъв начин мога да си ги оправя
    МИ ИЗРЕЖИ СИ НОКТИТЕ!

Е защо замо на показалците? Изглежда тъпо, като си с различно дълги нокти. Режи ноктите на всички пръсти през 1 и същи ден и не през 1 месец, така няма да ти стават орлови.

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от mysterious angel
    Е защо замо на показалците? Изглежда тъпо, като си с различно дълги нокти. Режи ноктите на всички пръсти през 1 и същи ден и не през 1 месец, така няма да ти стават орлови.
    Syglasna sym
    Only God can Judge me... Be the Best!

yes
    Guest
    Всички със съветите "изрежи си ноктите" сте страшно, ама страшно оригинални, забавни ауууу!

По темата - не можеш да си ги "оправиш", и на мен нокътят на единия показалец ми е извит надолу - това е положението.
    Ако искаш по-дълъг маникюр просто дръж ноктите на палците си малко по-къси от на останалите, няма да е грозно. Ако другите са ти 5 мм, на палците да са ти 2-3. Като сложиш лак изобщо няма да личи.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от FLyFLu
    и на майка ми са така и се й ги гледам...мн ме кефи \/ ..ама мойте не са
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

_sladka_
    Guest
    И аз имам същия проблем! Само че при мен е само на левия показалец. И причината в моя случай е че преди 2-3 год много се ядосвах че ноктите на показалците ми бяха някак като сплескани и от тогава почнах на лявата ръка да си стискам нокътя да стане орлов, защото в сравнение с останалите ми нокти той беше ама много сплескан. И стискането на нокътя ми стана навик. Наистина имаше промяна стана по-красив но като си пуснах ноктите по-дълги (към 2-3 мм) той стана орлов. А интересното е че след като съм се къпала или съм мила чиний ми става нормален. Сигурно омеква... Мен не ми пречи толкова, защото не си пускам ноктите по-дълги от 3 мм, но пък сега се опитвам да направя и другите по същия начин, за да е поне симетрично.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _sladka_
    И аз имам същия проблем! Само че при мен е само на левия показалец. И причината в моя случай е че преди 2-3 год много се ядосвах че ноктите на показалците ми бяха някак като сплескани и от тогава почнах на лявата ръка да си стискам нокътя да стане орлов, защото в сравнение с останалите ми нокти той беше ама много сплескан. И стискането на нокътя ми стана навик. Наистина имаше промяна стана по-красив но като си пуснах ноктите по-дълги (към 2-3 мм) той стана орлов. А интересното е че след като съм се къпала или съм мила чиний ми става нормален. Сигурно омеква... Мен не ми пречи толкова, защото не си пускам ноктите по-дълги от 3 мм, но пък сега се опитвам да направя и другите по същия начин, за да е поне симетрично.
    при всички,които имат маникюр(по-дълъг) и след като се къпят или мият чинии ноктите някак си се разширяват в долната част..ама после си възвръщат стария вид
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност

Ами може да си ги поизрежеш малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си