.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: може ли ?

Guest

може ли ?

може ли от тревата да се получат халюцинации ?

Може, обаче .. трябава да се направиш кокал, че да халюционираш ..
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Фен
    Град
    sofiq
    може ....

Супер фен
    случвало ми се е .. ама то е май от прекалено психясване хаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Попринцип не би трябвало да получаваш халцове от трева. Само ако просто се матираш отвсякъде. И дори и в това състояние съм почавал халюцинаци единствено с периферното зрение. Аз лично си го обяснявам с оттичането на кръв от главата => и от очите. Т.е. намалява се полезрението и мозъка го допълва това с каквото може. Естествено, мислил съм примерно един предмет за друг, но само съм го мислил, не съм го виждал така.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами мисляче не ... аз до ся не съм получавала такива ефекти ..само както каа някой с переферното зрение ми се струва че виждам някви неща но сичко е илюзия ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    мии зависи по постата...но не е възможно попринцип...и на мене ми се е случвало с периферното но мн рядко

Guest
    ako kombinira6 treva s helii moje

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае незнам ама преди няколко дена си мислих че чувам мислите на хората сигурно може ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    ако тревата е някаква мега-яка, ако имаш яко въображение и пушиш рядко- тогава може да има ВИЗУАЛИЗАЦИИ със затворени о4и, но не и "халюцинации"
    все пак тнс се води лок халюциноген, но в тревата освен тнс има и свd и свn, а тези две вещества имат седативен (успиващ) ефект, и неутрализират халюциногенните свойства на тнс.
    разли4ните сортове трева съдържат тези вещества в разли4ни коли4ества и пропорции, ака 4е са възможни всякакви комбинации..
    ...не е ли прекрасна Природата, дето ни дава толкова много поводи за радост, щастие и удивление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си