- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- може ли ?
може ли от тревата да се получат халюцинации ?
може ....
случвало ми се е .. ама то е май от прекалено психясване хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Попринцип не би трябвало да получаваш халцове от трева. Само ако просто се матираш отвсякъде. И дори и в това състояние съм почавал халюцинаци единствено с периферното зрение. Аз лично си го обяснявам с оттичането на кръв от главата => и от очите. Т.е. намалява се полезрението и мозъка го допълва това с каквото може. Естествено, мислил съм примерно един предмет за друг, но само съм го мислил, не съм го виждал така.
ами мисляче не ... аз до ся не съм получавала такива ефекти ..само както каа някой с переферното зрение ми се струва че виждам някви неща но сичко е илюзия ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мии зависи по постата...но не е възможно попринцип...и на мене ми се е случвало с периферното но мн рядко![]()
ako kombinira6 treva s helii moje![]()
ае незнам ама преди няколко дена си мислих че чувам мислите на хоратасигурно може ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ако тревата е някаква мега-яка, ако имаш яко въображение и пушиш рядко- тогава може да има ВИЗУАЛИЗАЦИИ със затворени о4и, но не и "халюцинации"
все пак тнс се води лок халюциноген, но в тревата освен тнс има и свd и свn, а тези две вещества имат седативен (успиващ) ефект, и неутрализират халюциногенните свойства на тнс.
разли4ните сортове трева съдържат тези вещества в разли4ни коли4ества и пропорции, ака 4е са възможни всякакви комбинации..
...не е ли прекрасна Природата, дето ни дава толкова много поводи за радост, щастие и удивление![]()