ami istoriqta e takava: sre6tnah 1 mom4e v 4ata, ot 1 grad sme, az se poomotah dosta sm 4e se vlubih v nego, toi obache purvona4alno otvurna na 4uvstvata mi, no sled tova az se dyrjah dosta detinski, za6toto prosto mi beshe lubopitno kakvo si pishe s drygite momi4eta, s koito 4ati, ta... predstavih se za dryga, prosto nqkakvo momi4e, sled tova my kazah koq sam, toi ne mi se zaradva mn, no go prie, e da, ama sled okolo mesec pak napravih sushtiq gaf, prosto ne se sdyrjah, toq pyt otri4ah, kazvah 4e nesym az, ama toi ne mi vqrvashe, i s pravo, kaza mi: "mrazq takiva detinski raboti", \az sam na 17, toi na 21\, i me iztri ot skype si, kaza 4e mi delka i nomera na gsm, i kaza "zabravi me", az napravo nz na koi svqt sam ve4e, az sam vinovna, no 4ak tolkova.... nemislq, qdosah se \toi ima site, a az imah moderatorski prava v nego\, izpraznih celiq, absolutno celiq forym, v posledstvie se okaza 4e site ne e negov, i toi e samo hate admin, i si e imal mn mn mn problemi zaradi men, e da, kaza mi 4e shte doide i shte me prebie, vsi4ko se slu4i tolkova byrzo, 4e az nemojeh oshte da se osuznaq kakvo stava, tova li beshe mom4eto, s koeto si govorehme vsqka ve4er pradi da zaspq, 4e i praz denq?!
No da, toi beshe, a az iskah da go draznq, stryvashe mi se 4e nemoje vsi4ko da svyrshi taka, beshe absurdno, no i fakt ve4e
Az my zvanqh, izvinih my se, e da, ve4e imah ban ot site, nemojeh da popravq greshkata si, no 4yvstvata si ostavat, beshe mi gadno, zapo4nah da my zvanq, vdiga i zatvarqm, prosto za da my 4yq glasa ako shtete, sled ednomese4en "teror" toi mi kaza 4e shte doide do nas, za da govori s nashite, da se opla4e ot men, e da, az ne my vqrvah, no toi doide, to4no na 29.12.2006, mda e, govori s maika mi, obqsni i, 4e dy6terq i my zvani mn 4esto, 4e tova go drazni, 4e sam my iztrila foryma, (a az dori my kazah 4e sam si pisala s nego to4no predi okolo 4as, v mirc, ot imeto na negov fr, koito s6to beshe doshyl \e ne pred maika mi\, vsy6tnost sega se napali oshte, za6toto v 4ata az leko pobytvah temata za momi4eta i razbrah nqkoi ne6ta, koito ne bi kazal na nikoi, samo na dobyr fr, pak na men da ne govorim.... )imashe si i podkreplenie ot oshte 3-ma fr, koito my priglasqha, az prosto gi ostavih da govorqt, na sytrinta se sabydih s ideqta da my se obadq, za posleden pat, i da go napravq na ni6ty, taka i stana obadih my se, po4ti ne my dadoh da kaje ne6to, naprikazvah se i zatvorih, kratko i qsno
I sega trqbvashe da spra s vsi4ko i da go zabravq, da...ama ne, to4no 3 dni i pak se po4na, nesam my zvanqla, prosto vlizam v mirc, i si pisha s nego ot nqkakvo ime, sled 1\2 4as 4at my kazah 4e e izmamen, toi mi zvanna, i kaza: "ako napravish oshte 1 pat tova, idvam, i toq pat shte govorq s bashta ti, qvno maika ti ni6to nemoje da ti kaje", az my se izsmqh, zn 4e tova oshte pove4e shte go podrazni, ami......da obadih my se sled 2-3 dni i my kazah, 4e go ostavqm, spiravm s vsi4ko, nikove, profili, gsm.....KRAI, \prez denq my zvannah i zatvorih, kogato kaza da\, kazah my 4e moje da ne mi vqrva, za6toto tova go 4yva za nz ve4e koi pat, toi se saglasi s men, samo4e nemoja i da otre4e 4e nqmam pri4ina da my kazvam tova, za6toto oshte ne e kazah tvyrdo 4e shte idva, i shte se oplakva na bashta mi (tova nikak ne e dobre za men, za6toto moje da mi sprat net-a, a v nai loshiq sly4ai da mi vzemat sim kartata na gsm-a i da mi dadat takava, bez pari, poslednoto e malko veroqtno), i taka.........v kraina smetka sno6ti si napravih 1 experiment, pyrvona4alno my 4yknah ot 1 dryg nomer, toi zvanna, az vdignah, toi ne kaza ni6to, to4no za 2 sek i zatvorih, za6toto moje da me poznae po glasa ako kajeh ne6to, zvannah pak toi vidigna i kaza "ako she 1 pat....." tyk ve4e zatvorih, e prodaljenieto e qsno ........zvannesh, shte doida i shte govorq s bashta ti.....i taka.....tfa beshe sno6ti, dnes nz, za ytre sy6to, a vdrygiden da ne govorim.
Edninstvenoto, v koeto sam 100% sigyrna e, 4e e lesno da se kaje "nepravi tova, spri, netrqbva da go pravish........ i t.n.", no v kraina smetka, kakvo?! Kakyv e problema da jiveesh kakto iskash, az pyrvona4alno si misleh 4e tova e ynijenie, da my zvanq, da tyrsq kontakt s nego vse oshte, sled tova, koeto stana, nekazvam 4e sam prava, no i ne tvardq 4e syjalqvam za ne6to.
Samo oshe 2 dymi, kogato se vidqh s priqtelite mi, i momi4eta i mom4eta, sled kraq na vakanciqta, govorihme si kak e minala vakanciqta, praznicite, okaza se 4e za vsi4ki e bilo dosta typo, a na men? Ami kato se zamislq ne, ne beshe typo, naprotiv, beshe mn qko daje
Tova e istoriqta, v nai, nai , nai kratak i sykraten variant