Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Calvin Klein Escape
..........
Извод? Първите седем години са най-важни. После тъпото парче си остава тъпо парче. Наздраве!
mdam qvno ni6ty ne si razbral, a moje i da si prav, nz.....i da, tormoz e otna4alo beshe interesno, daje toi mi go kazvashe, a posle...... ve4e stana tormoz, i taka da e, kakvo?! Da, zamesen e dryg 4ovek, da, na nego mislq 4e ne my haresva tova, koeto praveh do sno6ti, no na men mi mi e vse 1, moje i da nesam prava, moje da sam egoistka, no pak moga da kaja s raka na sarceto 4e ne mi pyka kakvo mislish ti, ili nqkoi dryg, bi mi bilo lubopitno da 4yq mnenieto na nqkoi otstrani, makar 4e go zn, qsno mi e nqma 4ovek, koito da kaje BRAVO, ili ne6to podobno, az neiskam tova, celta mi beshe da vi kaja 4e kakvoto i da pravite, dori i za ostanalite da se stryva neredno, smeshno, typo, detsko v moq slu4ai....i t.n. ako ne6to vav vas vi kazva 4e trqbva da postypite taka i taka ne my mislqte, ne podtiskaite jelaniqta si, za6toto shte ostanete nerazbrani, nqma da ste shtastlivi, nz dali sam shtastliva, mojeshe vsi4ko da se razvie po savsem razli4en na4in, da... nz i dali nqkoi me e razbral, i dali bi moglo da se razbere izobshto, no v kraina smetka takyv e jivota, pravete kakvoto iskate i my mislete mn mn
Pone shte vi e interesno i zabavno ako ne drygo!