- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ни6то не разбирам
Така и аз да питам белким повече глави кат се саберем родим нещо. Имам Една приятелка. Познаваме се от много времем поне 8 години. И винаги сме си изкарвали добре. Било ни в весело споделяме си. В последно време (някъде година) се виждахме рядко. Аз имах друга приятелка с която се разделихме наскоро. И сега когато нямам никого тя се промени някък се зарадва че съм свободен. Започна да ми прави едни поне според мен намеци че има нещо към мен. такива дребни жестове. Ходим си за ръка хванати, като седнем на кафе нежно отпускаше глава на рамото ми. Като се срещнем се прегръщаме такива работи. И викам си аз може пък да стане. ПОследно като бяхме двамата чак започна да ми обяснява какво бельо си купувала и в кав цвят. Викам си до тука хубаво. Ама тази вечер като излязохме нещо беше изморена от работа и де да знам защо ми изцепи ми аз че гадже няма да ти стана ми дай да те уредим с някоя готина мацка. и почна да ми описва някъква нйна позната. И аз такав във шах незнам какво точно иска да ми каже тва момиче. А ми е наистина добра дружка и бих се радвал ако излезе нещо по сериозно. Като цяло знае че я харесвам. Ако можете да помогнете ще съм благодарен.
Niama Sadba Jivota e Borba