.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: visok tok

Hybrid View

SeXy^KuKLi4Ka
    Guest

visok tok

zna4i mnogo me kefqt visokite tok4eta 4-5 sm. no tfa mi e 4e sam 1.71-1.72 i mi e kofti da si vzema vypreki 4e sam vijdala po visoki ot men i s visok tok... a pr . mi e 1.76 nqkyde i ot edna strana i za tfa mi e kofti da ne stana po visoka ot nego.Ta kfo 6te me posyvetvate..vse pak sym na 17-18 g. a kato bqh po malka sam nosila visok tok,apak sq...

Guest
    na men ni mi haresvat.po princip nosq niski obuvki,no ako ti haresvat si vzemi.ne e lo6o da si visoka.kato manekenka 6e si.

visoki tok4eta blioh , kvo kato si na 18 ne e nujno da se obli4a6 kato pensionerka za hora na taq vazrast sa maratonki kecove gumenki po sportni obuvki samo za nqkoe oficial party stavat tok4etata , kfo si4ki se opitvat da izglejdata kato na 30 ne vi razbiram i teq pantaloni natikani v botu6i gnusssssssss
    f*ck off!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от yuHku
    visoki tok4eta blioh , kvo kato si na 18 ne e nujno da se obli4a6 kato pensionerka za hora na taq vazrast sa maratonki kecove gumenki po sportni obuvki samo za nqkoe oficial party stavat tok4etata , kfo si4ki se opitvat da izglejdata kato na 30 ne vi razbiram i teq pantaloni natikani v botu6i gnusssssssss
    Що да е гнус?!това че на теб не ти харесва не значи че е гнус.Който както му харесва да си носи панталоните.А относно токчетата пробвай- вземи си един чифт.3-4 см токчета не е чак толкова много... ВИж вече ако се качиш на токчета 8 см определен ще станеш бая висока..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично токчетата ги харесвам повече за лятото,ботуши на висок ток ми е малко странно,не съм пробвала де,страх ме е да не се подхлъзна Иначе и аз мисля че е красиво да си на висок ток,нищо че си висока,ако си и стройна-муцка,като истинска манекенка.

Голям фен
    Nikade ne e kazano che kato si na 18 trebva da nosi6 maratonki. Imam edna priqtelka koqto sy6to e visko4ka (1.75) i kato sloji visoki obuvki stava po-viskoka ot gadjeto si. Moq syvet e - nosi si obuvki s tok, no malko po-nisyk.

Az li4no ne ponasqm tok4eta ...... no ako 4ak tolkova ti haresvat si vzemi ..... nqma lo6o da si visoka kolkoto priqtelq si ...ili puk malko po visoka
    Въпрос: Кои са най-важните неща за една жена?
    Отговор: Тигър в леглото, ягуар в гаража, норка на гърба, питон на краката и
    един тапир да плаща за всичко

Голям фен
    Град
    София
    Носи си токчета, да не ти пука!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Що да е гнус?!това че на теб не ти харесва не значи че е гнус.Който както му харесва да си носи панталоните.А относно токчетата пробвай- вземи си един чифт.3-4 см токчета не е чак толкова много... ВИж вече ако се качиш на токчета 8 см определен ще станеш бая висока..

emi macka super selsko e tfa ne zavisimo dali ti otiva ili ne da si natika6 dankite v botu6ite i da si misli6 vijte me koi sam az dori ne izglejda estestveno super rqdko sedi dobre i to na jena okolo 30 godini a ne na nekfi15 godi6ni deto se obli4at ednakvo i se optvat da izglejdat po golqmi za da im se lepnat nekfi " pi4ove " omg

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Носи си,и хич да не ти пука

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от lunnoto_momi4e
    Носи си,и хич да не ти пука
    Еми да, много ясно, не си чак толкова малка, както казаха по-горе да носиш само гуменки, маратонки и т.н. Тва са глупости. Мен супер много ме кефят по-високите обувки, умерено естествено,около 3-4 до 5 см най-много ток.А и така краката изглеждат по-готини, по-високи.А и ти си висока, ще си като менекенка .Ся, че тука има хора под 1.60 и да сложат и да не сложат токчета все тая,така или иначе няма да си личи,пак ще са си ниски, нека да завиждат.Слагай ги и да не ти пука

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми нещо не ти пречи да носиш, само се съобрази да не стърчиш много над приятеля си
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Носи си токчета, да не ти пука!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Аз съм 1.53 и попринцип най м е удобно да ходя на висок ток и тфа мн ме кефи

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Оле мн сте ми странни така като започнете да обсъждате кое било глупаво,кое не!Не разбрахте ли най-накрая,че всеки си има негов изграден стил и носи това,което на него му харесва и му отива!
    А за това,че има и такива,които не съобразяват,че нещо което са обули или облекли не е за тях,че просто не им отива...това вече е друг въпрос!Щом нямат вкус-техен проблем!Обаче не може да слагате всички под общ знаменател (пр. "ам те тея дет са на високи токове и пъхнати дънки в ботушките го правят само,за да ги харесат батковците") Кои сте вие,че можете да кажете такова нещо?!Аз също съм почитателка на по-спортния тип обличане,но моя приятелка е редовно облечена в крак с модата(,което включва токове и дънки пъхнати в тях),обаче това въобще не означава,че е "еди каква си" или че "търси еди какво си" ...на мен специално вече ми е писнало от тези клишета,но ваша работа!
    А относно теб SeXy^KuKLi4Ka това,че си висока може само да те прави щастлива и смятам че с едни не много високи токчета би подчертала височината си по много добър начин,а ако имаш и хубаво тяло,както вече споменаха по-горе,ще си готова са модел не се притеснявай от височината си,а я превърни в своя гордост \/

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Оле мн сте ми странни така като започнете да обсъждате кое било глупаво,кое не!Не разбрахте ли най-накрая,че всеки си има негов изграден стил и носи това,което на него му харесва и му отива!
    А за това,че има и такива,които не съобразяват,че нещо което са обули или облекли не е за тях,че просто не им отива...това вече е друг въпрос!Щом нямат вкус-техен проблем!Обаче не може да слагате всички под общ знаменател (пр. "ам те тея дет са на високи токове и пъхнати дънки в ботушките го правят само,за да ги харесат батковците") Кои сте вие,че можете да кажете такова нещо?!Аз също съм почитателка на по-спортния тип обличане,но моя приятелка е редовно облечена в крак с модата(,което включва токове и дънки пъхнати в тях),обаче това въобще не означава,че е "еди каква си" или че "търси еди какво си" ...на мен специално вече ми е писнало от тези клишета,но ваша работа!
    А относно теб SeXy^KuKLi4Ka това,че си висока може само да те прави щастлива и смятам че с едни не много високи токчета би подчертала височината си по много добър начин,а ако имаш и хубаво тяло,както вече споменаха по-горе,ще си готова са модел не се притеснявай от височината си,а я превърни в своя гордост \/
    Криска напълно те подкрепям за всичко казано. Стига сте бли толкова тесногръди и ограничени!

SeXy^KuKLi4Ka
    Guest
    misi na vsi4ki za syvetite apak BaMBOocHa ne 4e kazvam 4e imam perfektno tqlo de no sam si dosta slabi4ka za tfa 4e moji i da mina za manekenka ama az neiskam misi se pak : )

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Цитирай Първоначално написано от SeXy^KuKLi4Ka
    misi na vsi4ki za syvetite apak BaMBOocHa ne 4e kazvam 4e imam perfektno tqlo de no sam si dosta slabi4ka za tfa 4e moji i da mina za manekenka ama az neiskam misi se pak : )
    казах просто че можеш само да се гордееш с тяло като твоето в такъв случай щом имаш мерак за токове-купуваш си Това е!Вярвам че ще изглеждаш добре,щом си и слабичка

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Повече от фен
    Какво му е лошото на обувките или пък още повече на токовете и ботушите ? Точно е от такива като теб понеже сте почнали всички да носите кецки патъци и какво ли още не вече намаляват момичетата, които изглеждат като момичета ... Моят съвет е ако искаш да носиш да носиш без това да ти представлява проблем ... няма да стърчиш кой знае колко над него, пък и ти няма да носиш само високи токчета ... някой ден ще обуеш и ниска обувчица на земята и ще редуваш ... а хората, които не са съгласни с токчетата могат да не се изказват по този начин( това беше намек- само да отбележа) !
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Според мен високите токчета не са мн красиви за всяка възраст просто не ми харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си