- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- нАшАтА пРиКаЗкА/2 :)
...изведнъж аз изваждам един красив и лъскав шоумастър и почвам да пея "Айм ъ рокъъъър уоооооуооооо"!тогава...Първоначално написано от p4elata_brumze
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
...Халфорд влезнал в Амстердам и тъкмо да си поръча един шуменяк и чул Брейн-а да пее от кенефа. Зачуден отишъл да види какво става и...Първоначално написано от brain_stew
![]()
![]()
и видял кака аз се засилвам към бръмзето, хванала шоумастъра за грифа, и тръгвам да удрям пчелата по главата с китарата защото бръмзето сбъркал името на ХаЛфорд!Първоначално написано от p4elata_brumze
След мазното кърваво убийство Халфорд и аз правим дует и изпочупваме дограмата на Амстердама и съседните сгради!(мечтиииии)
Поправих го.Първоначално написано от brain_stew
![]()
...но изведнъж се събуждаш и виждаш, че е време да ходиш на даскало. Отиваш в кенефа, оправяш се, слагаш раницата и...
![]()
![]()
...и тогава се усещам че всъщност е 5 часа и имам още час и половина сън...
...лягаш обратно, но така и не успяваш да заспиш.Първоначално написано от brain_stew
През това време пред пилоните на НДК станало зверско меле. Фиешъни и джи-та се замелили, като за световно, докато...![]()
![]()
докато p4elata_brumze си седял отстрани и гледал с любопитство якото меле ... по едно време решил да се включи и той в боя , колкото да не седи безучастен ..мислил мислил и се включил откъм групата на ....
хах не четох отначало...
към групата на Пчелите![]()
и пребил всички...
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
...след което звъннал няколко авера, с които се уговорил да се чакат на жп гарата. Срещнали се, качили се на влака за Червен бряг и...Първоначално написано от krisi_l@loka
![]()
po put si otrqzali rukata......![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
... и започнали да пищят като заклани ярета...
Той обаче бил еврейн комунист и бил пратен в Аушвиц и го биели като куче....Първоначално написано от p4elata_brumze
Но както става във всички филми, той със сетни сили се надигнал...поступал за нула бройки двама трима от четеримата биещи го и се върнал на гарата в Червен бряг и...заминал за Каварнаааа!Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
![]()
Да и чакал да доидат Scorpions....Но както става,вмест рок-групата дошли СС-овци дошли и го пратили в ДахауПървоначално написано от brain_stew
![]()
СС-овци?!Скинхед Скинарите ли беее!/ (или СоСКенари!)Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
...и той изведнъж се запитал, кво ше праят скинхедчета на концерт на Scorpions!Изведнъж се усетил, че тва не са тру скинхедс, а некви позички и почнал да ги бие....
и ги премазал..Първоначално написано от brain_stew
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
SS-овец веПървоначално написано от brain_stew
Не знаеш ли какво е
![]()
Да и докато ги биел се събудил и разбрал,че е отново в Аушвиц![]()
SS?!Ко е туй бее?!За пръв път чувам!![]()
и пича се извикал "Фелдмаршал Метоман, стига с тоя Аушвиц беее!" и се върнал отново в Каварна...макар че закъснял за Scorpions хванал Black Sabbath...Там срещнал мен и...![]()
И отново бил прибран,ама тоя път в ГУЛАГПървоначално написано от brain_stew
![]()
Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
(излезна така, сякаш е влезнал в Гулаг, щото срещнал мен!)
..и той останал в Гулаг да си грачи там..вече се уморил да бяга!
А аз съм си останала в Каварна и съм продължила да си се кефя на Сабат...
i togava se poqvil na koncerta v kavarna edin marmot koito bil s razmerite na bade6tiq nebostarga4 v burgas i tozi vaprosen marmot zavival edin 6okolad v staniol xaxaxaxa
Ха и тогава скапания мармот го хвърлили в Аушвиц!Първоначално написано от shmatka_s_patka
и аз съм почнала да викам "А така!Гадни мармотиии!Мрете в кофите бее...и яжте чорапите на Вили!"...и съм продължила да си слушам Сабат!Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
![]()
Да и тогава идват СС и отвеждат БЛЕК САБАТ в ОсвиенцимПървоначално написано от brain_stew
![]()
Иба му маата!Мене там мъ оставихте сама...ооооПървоначално написано от Fieldmarshal Metoman
И тогава аз напълно разочарована
настигам СС и почвам да ги удрям с кухарата си по голите глави...всички разочаровани метъли вървят след мен с вили и факли...крещят песни на Сабат и Джудас...и така избиваме СС!![]()