.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    obarkana
    Guest

PRO4ETETE ME I KAJETE KAKVO MISLITE

zdr na vs moqto istoriq e mnogo dalga no 6te se opitam da q sakratq....hodih s edno mom4e mnogo kratko vreme no toi me zarqza vapreki tova oba4e sled tova me tarse6e postoqnno bila sam mnooogo pati s nego sled tva no samo za 1 ve4er a prez denq se pravi am da q super qko i dori mi govori taka da se kaje gadno tezi vs ve4eri sa zaradi alkohola 6tot toi obi4a da pie po 4-5 biri i sled tva kat mu doide nastroenie me tarsi tva e v prodaljenie na godina i pove4e v na4aloto mnogo go obi4ah no sega ve4e ne e tolkova mnogo otrqzah dosta mom4eta zaradi nego no sega se poqvi 1 mom4e koeto e tolkova dobro i milo kaza mi 4e me obi4a toi e v moq klas ..razbirahme se 4udesno do sno6ti sled kato tancuvah s parvoto mom4e sled tova mi se rasardi i kaza 4e trqa da izbiram koi e na parvo mqsto za men ...te dvamata sa bratov4edi molq vi da mi kajete kakvo da pravq i s koi da ostana za6toto sam mnogo obarkana plsss blagodarq predvaritelno S parvoto mom4e -6te bada kogato toi poiska a s vtoroto mislq 4e 6te se razbirame toi mnogo dobar 4ovek kajete mi kakvo da pravq pls pls pls pls

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Мен ако питаш по-добре избери второто момче, защото този първия само си играе с тебе..ти това ли искаш??Не искаш ли нещо по-добро??Да си щастлива например.. Ти си решаваш в крайна сметка..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    мила мисля да избереш второто момче,защото той ще успее да те направи щастлива.ако ти се чувстваш момиче на повикване,то тогава избери първото момче!!!!
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен Аватара на Barbie
    А към кого имаш чувства? Тъй като ако второто момче не предизвиква в тебе никаква нежност, каквото и да ти говорим, няма да ни послушаш.

Иначе е най-разумно да се сближиш с второто момче. Ако можеш, спри да ходиш по свирката на първия младеж - така само му галиш самочувствието и той си позволява да те разиграва. Игнорирай първия, сближи се с втория (ако познавам правилно мъжката психика, трябва да те предупредя, че е възможно първото момче да усети, че губи територията си и да се опита отново да те "придърпа" към себе си. Това обаче за мен не е любов...). Моя любим съвет - не го мисли толкова. От много умуване често полза няма.

Голям фен
    Слушай сърцет си...Аз не мога да ти кажа с кой от двамата да бъдеш.Прави това,което искаш и да не ти пука,че са братовчеди,другият който остане сам ще си намери друга,спокойно
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Calvin Klein Escape
    Guest

heh

ha sega shte ti kaja 1-voto mom4e i ti she ostanesh s nego?! - taka li?!
    ili ne kazvam 2-roto 6ot mi se stryva po pe4eno primerno i se hvashtash s nego?!
    ok, da vidim sega ne6ty drygo: otivash na pazar, kypyvash si 1 pola primerno baba ti te vijda s neq i kazva "kashmar! neiskam da te gledam iobshto s taq pola" i ti kakvo? spirash da q nosish, no na teb ti haresva!
    da, tova e syper nali?! samo deto nqma baba ti da hodi s taq polq, a ti.
    sly4aq e sy6tiq, ne az, ne nqkoi dryg, a ti shte bedesh s tova mom4e, koeto i da izberesh, 6te e pravilen izbora ti, samo pri 1 yslovie, ako go sama kajesh tozi 6te e t krai, drygiq..... tfa e yspeh

Wow emi zavisi ti koi obichash a ne nie koi bihme izbrali no az lichno ako bqh an tvoe mqsto bih izbrala vtoroto momche zashtoto e vidimo che drugiqt samo te igrae ... s teb e samo kogato mu e kef... a pak drugiqt mi se vijda po seriozen ...

Град
    Stara Zagora
    Каквото и да си говорим правилния избор е втория. човек който те обича и който едва ли ще си играе с теб. Първия явно не струва щом си позволява да си играе с чувствата ти и с теб. Той те разглежда само като компания за секс и нищо друго. Това не би трябвало да продължава така, Ами премисли си и си реши. Желя ти успех
    Niama Sadba Jivota e Borba

Мега фен Аватара на koalka
    Как можеш въобще да питаш?Естествено, че второто момче.Първия те разиграва вече година и ти нищо не си направила до сега.Разбирам, че си го обичала, ама според мен това трябва да спре!А другото момче правилно те е поставило пред избор, защото все пак има доста силни чувства, от това, което разбрах.

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Как можеш въобще да питаш?.
    подкрепям те те да не си му някаква играчка избери второто

Мега фен Аватара на iiirish
    не ми е ясно що за въпроси задаваш много добре знаеш какво ще ти каже всеки един от нас - да бъдеш с момчето, което те обича, тоест съответно и което те заслужава!
    според мен въпроса тук е не толкова кое момче предпочиташ, а какъв тип връзка искаш в момента. ако не искаш нищо сериозно и обвързващо можеш да си с първото момче. но ако решиш, че имаш нужда от стабилна и сериозна връзка бъди с второто

Голям фен
    Мисля,че ми се яде сладолед...
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

VTOROTO kvo se 4udi6.Za parvoto si momi4e na povikvane aa za vtoroto momi4e za seriozna vraska do kolkoto razbrax

Guest
    tva e glupava dilema ti ne iska6 syvet prosto se 4udi6 dali e normalno 4ovek da si kopae sobstveniq grob

Град
    Constantinopole, Byzantium
    Поръчай си двойно питие

men ako pita6 po-dobre e da si s vtoriq...onq purviq moje i da go obi4a6,no dokolkoto razbrah ve4e 4uvstvata ti otslabvat...a 6to me razbira6 s vtoroto mom4e-probvai.az mislq,4e ni6to ne gubi6,a dori pe4eli6 pove4e...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си